Arkadaşlar,birçoğumuz farklı tarzda motorları kullanmanın tecrübe ve fikir sahibi olmak anlamında çok büyük bir zenginlik katacagini biliyoruz fakat imkan olmuyor genelde.
Kendi adıma tüm test sürüşü etkinliklerini takip ediyorum, Bmw r90 ile baslayan devaminda cuma ve ctesi katıldığım Honda test sürüşü etkinliğiyle ilgi ve son olarak haziran ayı içinde gerçeklestirilicek KTM test etkinliğiyle ilgili bilgi vermek istiyorum.
Bmw test surusleride gayet guzeldi,4 motor test surusundeydi, ben 1 motor denedim r90, tek basiniza cikiyorsunuz ve 30 dkk sureniz var,gitmeden randevu almalisiniz.Bmw kaza halinde 300 euro ya kdr olan kısmıni size karsilatiyor. Honda bu konuda Turkiye şartlarında iyi işler yapıyor. Diğer markaların neredeyse test sürüşü etkinliği yapmadığını göz önünde bulundurarak
Honda'da kullandığım motorlar,30 dkk süre ile, cbr650f,rally250,cb650f,Africa Twin,Crosstourer1200. Kullanmadigim tek model crossrunner 800. Çok faydalı oldu,ayri tarzda motorlar kullanmak süper tecrübe.
Ktm safyasinda randevu aldim ona da gidicem. Her ne kdr markaya isinamasamda kullanıp bir görmek varsa on yargıyı ortadan kaldirmak istiyorum.
Tavsiye ederim test sürüşlerini kacirmayin.
Cbr650f kısa sürüş videom
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------
cb650f sürüşümden sadece 10 saniyelik bir kısım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
crosstourer 1200
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------
africa tween