100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
insanlar iyice kafayı yedi artık. çocuğumuzu karımızı dışarı çıkaramaz olduk. böyle abuk subuk tiplerin çatışmalarının arasında kör kurşunla vurulacağız bir gün.
Anlaşılan iki tarafta çatışmaya gelirken yolda denk gelmiş birbirlerine
Yanlış bilmiyorsam ordan geçen kadın hayatını kaybediyor. Etrafta 6-7 yaşında çocuklar var. Çok yazık... Bunu yapan organizmalardan, insanliğa zarar dışında hiçbir şey beklememek lazım. Bu tipler için en iyi dileğim kimseye zarar veremeden geberip gitmeleri olur ancak.
ulan o mesafeden nasıl vuramadınız birbirinizi. ülke kurtlar vadisi seti gibi olmuş herkes silahlı ama kimse birbirini vuramıyor
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Haber bu
Dünya tersine dönmüş. Yalancıya dürüst, dürüst insanlara karaktersiz, küçük çocuklar arasında silahlı çatışma yapıp günahsız insanların canını alana mert, delikanlı adam deniliyor. Dünya cehennem olmuş adeta.
Yine Adana şaşırtmadı, bir hafif yaralı bir de ölü var diye hatırlıyorum bu haberi. Bir tanesi kafadan vurulmuş.
madem böyle niyetiniz var gidin düello yapın arkadaş..nerede o eski kovboylar,samuraylar..valla sıçıcam toprağımıza arkadaş bu nedir be..
http://www.ntv.com.tr/video/turkiye/...lEO8yVpD34nVCw
İyi ölmedik bu yaşa kadarAdana’da bir otomobile ateş edilmesi nedeniyle 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı. İnsanların yoğun bulunduğu caddede hiçbir şeyi umursamadan birbirlerine silahlarla ateş eden saldırganların çatışma anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde okuldan çıkıp eve dönen ilkokul öğrencilerin çatışmanın tam ortasında kaldığı ve kaçarak son anda kurtuldukları görülüyor.
dur daha suriyelilerin sosyal patlamasi gerceklesmedi. sanki bizim derdimiz bize yetmiyor
gerci cok iyi beslendikleri fatihte polis vurdular daha neler olacak?
Adanayı vereydik iyiydi sanki anlaşmada ,tamam vurmayın gidiyorum
Haberi gördüm konusunu açayım diye aklıma geldi sonra vaz geçtim ne de olsa Hachiko açar dedim.
Birbirlerinin kafalarina sıkaymışlar ya yememiş mi bi tarafları mı korkmuş
çatışma çıkmadan önce 2 ilk okul çocuğuda birbirine girmek üzere. muhtemelen çatışmanın olduğu bölgeden ayrılıp ilerde kavga etmişlerdir.
Adana'da herkes arıza :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)