Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

TEDAVİSİ OLMAYAN HASTALIKLAR

REKLAM ALANI
    karadag.05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Z - One
    Herkese selam.

1 haziran 2015 de kıl dönmesinden ameliyat oldum. Bu gün yine tekrarladı. Çok canım sıkkın ve moralim bozuk. Araştırmalarıma göre çaresi yok. İlla da ameliyat olunacak. Çevrenizden arkadaşlarınızdan bu hastalıktan tamamen kurtulan kimse var mı umut olacak? Veya buradan ameliyat olup deneyimlerini aktaracak olan? Her iki sene de bir ameliyat mı olmalıyız? Yardımcı yorumlarınızı bekliyorum.

İyi günler
    Doğrul, eğril ama EĞİLME

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Başlığa cevap motosiklet hastalığı.. :D

Geçmiş olsun..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

Motosikleti
    Duke250>YBR125
    Benim arkadaşımda da aynı durum var. Ameliyat olmadı ve durumu daha kötü oldu. Şimdi daha büyük bir operasyon geçirmesi gerekiyor. Durumun kötüleşmesine izin vermeden çözüm bulun hocam.

BalkanRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Ben gecirdim nerdeyse 3 sene oluyor flap yontemini deneyin biraz daha agrili ama kesin cozum o bolgeyi alip kemige kadar kaziyolar sonra yandaki eti cekip dikiyolar %99 nuks etmeme ihtimali var

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    AIDS, kanser filan sandım kıl dönmesi çıktı.
    MrMud bunu beğendi.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bildiğim kadarıyla 30 lu yaşlara kadar deri yumuşak olduğu için ne yapılırsa yapılsın kendinize dikkat etmediğiniz sürece tekrarlama olasılığı var.Sanılanın aksine kıl dönmesi mevcut bölgede çıkan kılın deri altında toplanarak büyümeye başlaması değil vücudun başka yerlerinden gelen kıl ve tüylerin oluşturduğu giriş deliğinden içeri girerek bir yerde birikim yapmasıdır.30 dan sonra deri sertleştiği için bu olayın meydana gelmesi çok düşük ihtimal.Yani bu bilgiler ışığında deri yumuşak olduğu sürece kendinize dikkat etmezseniz,özellikle kuyruk sokumu bölgesinin temizliğine dikkat etmezseniz,sürekli aynı bölge üstüne oturursanız tekrarlama olasılığı var.Bir kaç hafta içinde bende operasyon geçirebilirim.Ameliyat canımı sıkmıyor ama ameliyat sonrası belli bir süre motosiklet kullanamayacak olmam canımı feci sıkıyor.Sizde geçmiş olsun bana da.

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Atlet giyme. Epilasyona git. Olan arkadaşıma dpktoru söylemiş. Oradan çıkan kılların çoğu sırt kıllarına aitmiş.

Motosikleti
    Honda CB 250R
    epilasyon yapılmadan yine tekrar eder. lazer epilasyon şart

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    çek çare döt nakli
    gogozh ve kadango bunu beğendiler.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çek çare döt nakli
    çok ayıp

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Belli yasa kadar gider öyle diye biliyorum sen ihmal etme ki sorun daha da buyumesin . Geçmiş olsun.

Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Tanidigim biri var, sanirim 10-12 sene once ameliyat oldu. Tekrar etmedi diye biliyorum. Gecmis olsun.

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    epilasyon yapsan kesin çözüm

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 sl gitti MT 25 geldi
    13 yil once ameliyat olmustum. Bu olay dogustan da olabiliyor dedi dok killi olmakla alakali degil. Su an bi skntim yok sadece gtumde dikis var arada bir de agri yapiyo ameliyat ol gecer

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Bende kuyruk sokumunda çıban gibi oluştu ve 10 yıldan fazla aynı şekilde kaldı arada bir üstüne fazla oturursam sivilce gibi iltahap topluyor kusuyordu benimkinin özeliği erkekti yani üremiyor büyümüyor başınıza bela olmuyan cinstendi beni hiç rasız etmezdi birde dişisi var işte o adamı öldürür

velhasıl 2016 7ayında ameliyat oldum çiban kadar yer için kaseyi 10 veya fazla dikişli kesip doğramış harita gibi olmuş ameliyat olduğuma pişman oldum gibi doktora dedim hocam bu kadar ufak bir yer için kesip doğramak gereklimiydi nüksetmesin diye yapıldığı denid çevirdim kafamı yoluma baktım

İçimden bari haritaya çeviriyor sınırları çizerken azıcık estetik olaydı mubarek neyse şuan bir sorun yok ve devamlı temiz tutuyorum

30 tan sonra etiniz katlaşıyor olma ihtimali 40 tan sonra yok gibi birşey

Ayrıca konu sahibi arkadaşa sorum var 2 yıl içinde hiç bir belirti yokmuydu şimdi hemen oldu dedin yok vardıda ihmalmi ettin
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    PİLONOL JEL

freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    11 yıl önce ameliyat demeyelim çünkü başında yakalamıştık bir lokal işlem geçirdim o zaman dan beri tekrar etmedi. O bölge de tüy kıl kalmaması lazım. Çözüm bu kadar basit. En önemlisi de temizlik.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Kıl dönmesini çözemedik
    Ne yapram varsa çıktık aya!
    (argo izmir)
    Geçmiş olsun.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Büyük eziyet gerçekten. Bende 2 yıl arayla 2 ameliyat geçirdim, düşmanının başına gelmesini istemezsin. Ameliyat sonrası acı vs yok ancak çok eziyetli bir durum.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı karadag.05 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selam.

1 haziran 2015 de kıl dönmesinden ameliyat oldum. Bu gün yine tekrarladı. Çok canım sıkkın ve moralim bozuk. Araştırmalarıma göre çaresi yok. İlla da ameliyat olunacak. Çevrenizden arkadaşlarınızdan bu hastalıktan tamamen kurtulan kimse var mı umut olacak? Veya buradan ameliyat olup deneyimlerini aktaracak olan? Her iki sene de bir ameliyat mı olmalıyız? Yardımcı yorumlarınızı bekliyorum.

İyi günler
    Daha öncede yazdığım gibi ben de yakın zamanda olmayı planlıyorum.Doktor benim durumumun acil olmadığını gayet iyi durumda olduğumu ama ilk fırsatta ameliyat olmamı,ameliyata kadar kuyruk sokumunu temiz tutmamı,kılları aldırmamı,her gün duş yapıp kuyruk sokumunu temizlememi vb..söyledi.

Bu arada fırsattan istifade biraz araştırma yaptım.Bascom yöntemi denilen iyileşme süreci çok daha hızlı,yüzü koyun günlerce yatma derdi vb. yok ve bunun biraz benzeri Mikro Sinüsektomi denilen yöntemler var.Yanlış bilmiyorsam bunlar fazla ilerlememiş,yayılmamış kıl dönmelerinde uygulanabiliyormuş.Çok memnun olan var olmayan da var.Bu yöntemleri bir araştır,bir kaç farklı doktora danış derim.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)