Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

TEDAVİSİ OLMAYAN HASTALIKLAR

REKLAM ALANI

Bende geçen sene bu zamanlar ameliyat oldum. Ameliyat olacağımı öğrendikten sonra çevremde bi çok tanıdığımın da ameliyat olduğunu öğrendim. Hiç birisinde de tekrarlama olmamış.

Şimdilik bende de bişey yok. Ama motorla uzun yol yapınca arada ağrı yapıyor. Önümüz yaz temizliğe çok dikkat etmek lazım. Benim ameliyat olmadan önce kışın sorun olmuyordu. Yaz gelince azıyordu. Yazın o bölgelere bebek pudrası iyi geliyor.

Benim doktorum geçen sene muayeneye gittigimde, ya havalar tam ısınmadan hemen ol, ya da sonbahar da havalar serinleyince ol demişti. Serinde iyileşme süreci daha iyi oluyor herhalde.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Geçmiş olsun da ben şu an çok şaşkınım. Kıl dönmesi deri altından dışarı çıkamayan kılın içeride büyüyüp tomaklaşması değil mi?

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Olcay Avşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun da ben şu an çok şaşkınım. Kıl dönmesi deri altından dışarı çıkamayan kılın içeride büyüyüp tomaklaşması değil mi?
    Toplumumuz her konuda her şeyi bilip herkese bu yanlış bildiğini aktardığı için benim de başıma gelene kadar ben dahil herkes kıl dönmesini bu olay olarak biliyor.Kılın,dışarı çıkamayarak deri altında topaklaşması "Kıl batması" olarak adlandırılıyor.Tıbbi personel tarafından basit şekilde zımbız ve benzeri aletlerle alınarak kolayca tedavi edilebilir.Ama kıl dönmesi operasyon sonrası gerçekten çok sorunlu bir durum.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

Kimisi öyle diyor. Kimi de saçtan, sırttan dökülen kılların gözeneklerden içeri girmesi sonucu oluyor diyor. İşin garip yanı elle çok az hissedilmesine rağmen,baklava dilimi gibi parça alınması. Ben muayene gittiğimde kendimin kini çok küçük olarak görüyordum. İlaç falan yazarlar herhalde dedim. Doktor ameliyat deyince şok olmuştum.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)