Arkadaşlar selamlar. Scooter'imin üzerine pulsar 200ns almıştım 5 6 ay binince sattım yaklaşık 1 2 ayda motorsuzum aracım var fakat kafayı yemek üzereyim , rüzgarı hissetmeyince tadı çıkmıyor. Park sıkıntısı , işe arabayla gidip otoparkta yer bulmak için 20 dk erken gitmek , akşam siteye gelip 15 20 dk park yeri arayıp arabayı 100mt başka blok'a bırakmak derken işe arabayla gidesim gelmiyor toplu taşıma bile daha rahat ettiriyor. Keşke scooteri satmasaydım depoda dursaydı diyorum..
Bana bu sezonu çıkartıcak bir motor tavsiyesi verirseniz çok sevinirim . Şehir içi kullanıcam , pulsar almadan bir arkadaş yorum yazmıştı vitesli alma satıp scooter'a dönersin diye.. O abimiz bu yorumu okuyosa bana kupon yapsın evi arabayı satıp basayım
))
Denildiği gibi oldu sırt çantası vs kız arkadaşımla dolaşmak biraz işkenceli olmaya başladı vitesli motorda dolayısıyla kısa sürede sattım. Bana günde max 5 km kullanacağım , tatillerimde istanbul şehir içi gezebileceğim sağa sola gidip işimi göreceğim küçük şirin bir scooter lazım fakat borca harca girmek istemiyorum 2500 tl lik bir motor uygun olur. Max 3 binde verebilirim bu fiyatlara çinliden başka seçenek yok ama temiz olup işimi gördümü sorun yok . Vibrasyon vs olması çok önemli değil sadece ulaşımımı kolaylaştırsın ve sorun çıkartmasın.
Benim şuan gördüğüm bir iki denk geldiğim Sym Fiddle 2 125cc var ?
Sizin tavsiye edeceğiniz nedir ?
Kasklarım montlarım dizliğim , ehliyetim vs herşey tamam o konuda bir bütçe giderim olmayacak hacim olarak en az 150 istiyorum ama 125cc ile arasında çokta fark yok gibi ?