Dün gece istanbulda vuku bulmuş hadise, motordaki disk kilidini kıramayan hırsızlar motorun göstergesini vs çalıp motoruda omuzlayıp çöpe atmışlar. Sabah kalkan motorun sahibi motoru yerinde göremeyince az ilerde çöpte bulmuş motoru.
Dün gece istanbulda vuku bulmuş hadise, motordaki disk kilidini kıramayan hırsızlar motorun göstergesini vs çalıp motoruda omuzlayıp çöpe atmışlar. Sabah kalkan motorun sahibi motoru yerinde göremeyince az ilerde çöpte bulmuş motoru.
Hangi eli veya elleriyle atmışsa çöpe , keseceksin o elleri sonra yapabiliyor mu bakalım
İki çöp konteynerinin arasına kafalarını sıkıştırıp, ardından. ... neyse
Hani diyorlar ya mutlak iyi veya mutlak kötü yoktur diye. Bunlar çizgi filmlerdeki kötü karakterler kadar kötüler işte. Su katılmamış konsantre kötülük.
hırsızları gözü yaşlı bırakan bir disk kilidi daha...
bunları sokakta ibreti alem katır katır doğrayacaksın. onun bunun çocukları
insanda vicdan olur be.
Bu hırsızların günahı yok ,bunlara kanunları peşkeş çeken ceylanderili adamların suçu bunlar.Ülkenin heryeri hırsız doldu.En basit iş ,git çal nasılsa serbest kalıyorsun oda yakalanırsan
azıttıkça azıtıyor bu oçlar. Daha az önce alışveriş için 5 dk durdum motoru park ettim, motor görüş açımın az dışında kalınca direksiyon kilidini zorlamışlar.
Esnafa söyledim üzerinde fotoğraf çektiler dedi. adam bakınca inmişler. sadece 1 dakika ayırdım gözümü üstünden o 5 dk içinde
Motorun üzerinde foto falan çekiyorum ayağına çıkan olursa kaskı beynine vuracam artık! günah benden gitti.
oyle boyle ama motoru bulduguna sukretsin
Onun bunun çocukları calamadin siktir ol bırak git, bu motora bu yapılır mı.
Çoluk çoçukmuş yoksa götürürdü 07 yi orda bırakmazdı.
Ağlanacak halimize gülüyoruz.
07 yi dışarı bırakan zihniyetede anlam veremiyorum.
Bu itler o kadar rahat ki isi artik kendilerince dalga gecme boyutuna getirmisler. Itin kopegin maskarasi olmak bu olsa gerek. Bu hale bizi dusurenler utansin
O soysuzlari bulup tam da bu Mt 7`nin arkasina baglayip sehir icinde bedenleri asfaltta eriyip yok olana kadar gazlayacaksin ! Bir sey kalirsa da dogru cope.
Yazik vallahi, para kazanmak icin milletin doktugu tere , emege yazik .
bunları vursan birde adam yerine koyarlar ya o deli ediyor insanı. gebertip bırakacaksın it oğlu itleri.
Bu hırsızlara küfür etmeye kalksam kelime yetmez o ayrı dava da mt07 alıp alarm, gps tracker neden takmazlar onu anlamıyorum. Disk kilidi takıp sokakta bırakılır mı motor? Adamlar işi biliyor olsa altına kaykay koyar yine götürürlerdi. Motora neler yapmışlar, kaldırıp çöpe atmışlar sahibinin ruhu duymamış. Halbuki çinden alacağı 5 dolarlık bir alarm bile bunu önleyebilirdi. İğneyi biraz da kendimize batırmak lazım....
Ya hırsızlık bile anlaşılabilir bir şey. Hani "ihtiyacım var açlıktan ölecektim" dersen anlaşılır. Çalamadığın motoru çöpe atmak nedir? Nasıl bir günahın tohumudur bunu yapanlar hakikaten anlamıyorum.
Bu arada psikopatça fantastik işkence yöntemleri geliyor aklıma, yakalayıp yakalayıp deneyecen.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Hırsız işi değil bu.
Bence motorun sahibi etraftaki esnaf ve komşuları bi soruştursun.
Örneğin elemana gıcık kapan, motoru buraya park etme diyen ya da egzoz bağırıyorsa rahatsız olan birileri de yapmış olabilir.
Gebertmeyecen. Bizim şirkette şampanya bardakları var, ince ve uzun. Üstten yapılan baskıya direnç gösteriyor ve bütünlüğünü koruyor. Güzelce yağlayıp üzerine oturtacaksın. Aynı bardak yandan aldığı en ufak darbede darmadağın oluyor, sonra yandan 2 vuracaksın. Eli bitarafında hastane hastane gezecek bu cam kırıklarını kim çıkartır diye. Bardak baya da uzun, 6 ay ameliyat ederler.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Olay vahim ve kötü bir durum ama fotoğraf gerçekten komedi bir disk kilidi kahramanlığı daha
Ulan çalamadın çöpe niye atıyosun....
Bu tür hırsızlıkların cezası elini kesmek olmalı.
Tecavüz,kasıtlı cinayet,Çocuklara Taciz gibi suçların cezasıda idam olmalı. Ozaman daha huzurlu bir ülkede yaşayabiliriz gibi.
bu olayda bi gariplik var. eger gercekten calmak isteselerdi kamyonete yukleyip giderlerdi. calamayinca kacip giderlerdi. cope atmak sanki bana bir intikam alinma mevzusu gibi geldi. bir mesaj verme gibi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)