her zaman söylerim,,bu soysuzları yakalayınca dövmek veya polise vermek çözüm değil
yakalayınca kamera mobese olmayan tenha biyerde iki gözünü çıkarıp salacaksın
ne seni teşhis edip şikayet edebilir ne intikam alabilir nede başka insanlara zarar verebilir,,en temizi bu,köpek gibi başkalarına muhtaç yaşayıp geberir gider
Konteynirin tekerlekleri var ikisini beraber de götürebilirlermiş
Son sürat hazırlıyorlar insanlığın sonunu
Yüzde bire karşı bu doksan dokuzun sorunu
Adaletin konumu
Hapseder ekmek çalan çoçuğu..
Öncelikle motor sahibi abiye geçmiş olsun yine ucuz atlatmış ama bana hırsızlık gibi gelmiyor hırsız onu orda bırakmazdı Perpa'nın önünde cbf'in ön lastiğini pet şişeye koyup itiren insanlar var.
Birde bir konuyu merak ediyorum bu motosiklet hırsızlığının gerçekden bir cezası yok mu ? Bir iki video da mal ev dışındaysa yani sokakda ise suça teşfik mi ne varmış (yanlış yazmış olabilirim) yani motor taşınabilir eşya eve koymak gerekir tarzında bir anlam çıkardım bu doğrumu ceza yok mu yada çok mu azki elini salayan birtane çalayım diyor bir avukat felan varsa bilgili bir tarzda yazarsa çok memnun olurum.
Video:Aea hırsızlık dosyası.
Söylediğinde kısmen haklısın dostum bi motosiklet hırsızlığı dosyasında geçen bir paragrafı aktarayım buraya "Müşteki tarafından ne şekilde kilitlendiği ve nasıl çalıştırıldığı anlaşılamayan ancak Yargıtay Yüksek 13. Ceza Dairesi tarafından sokağa park edilmiş ve kilitli motorsikleti götüren sanık hakkında yerel mahkeme tarafından 5237 sayılı TCK'nun 142/1-e maddesi uyarınca verilen mahkumiyet hükmünün onanmasına karar verilmiş ise de sanık aleyhine kurulan bu hükme Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca iştirak edilmemiştir.
Eylemin niteliğine yönelik itirazımızın daha iyi anlaşılabilmesi için sabit bir noktaya bağlı olmaksızın kendi kilit sistemiyle kilitlenen motosikletin sürüklenerek ya da alet kullanılmaksızın çalıştırılarak götürülmesi durumunda TCK'nun 142/1-e maddesinde yazılı bulunan suçun oluşamayacağının yukarıda ayrıntılı bir şekilde açıklanmasına karşın bu madde ile aynı sonucu doğuran TCK'nun 142/1-b maddesinin uygulanmasını haklı gösteren sonuca ulaşılmasının mümkün olup olamayacağının da açıklığa kavuşturulması gerekmektedir."
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Beyler maalesef,bu düşmanca yapılmış,hırsla. Demek ki hırsızın bile insaflısı var. Sadece göstergeyi çalsaymış diye ahh eder duruma getirdiler bizi şerefsizler.
Motoru ulaşım aracı olarak kullanan arkadaşların çok daha tedbirli olması gerektiğini söylüyorum. Mecburdur taşıt olarak eli ayagidir. Sahsen motorla bir yere gidiceksem önüne oturuyorum onun dışında arkadas gezmesi alisveris merkezi vs hiçbir şekilde bırakmıyorum. Maalesef bu haldeyiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)