merhaba arkadaşlar motorumun ön disk freni resmen ıslı öttürüyor neden bunu yapar çare nedir bilginize ihtiyacım var???
merhaba arkadaşlar motorumun ön disk freni resmen ıslı öttürüyor neden bunu yapar çare nedir bilginize ihtiyacım var???
motorda onceden bendede oluyodu ama sonradan gectı ..
sende frene basıncamı oluyodu gıderken fılanmı
Yeni yine yeniden
balata ve diskin orjinalmi,uyumsuz disk ve balata ses yapar.
fren balatalarını yaktıysan özelliğini kaybedip,sertleştiyse ses yapabilir.söktürüp temas yüzeyine biraz zımpara yaptır öyle bi dene
Motorunun markası ne dostum?Balata ve disk arasında ara ara olan boşlukların yani stabilize olmamanın sonucu ses çıkabilir.Eğer tam olarak balata ve disk paralel değilse yani...Balatanın yüzeyinde sorun varsa o da yapabilir...
tam dusundugum gıbı bırbırıne degıyor ıste motorun kac kmde yenı ıse olabılır kı buyuk ıhtımalle rodajı bıtmedı degılmı motorunarmpower adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
balataya kum yapışmış ta olabilir başıma geldi de
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
bu olay bırdenbıremı cıktı yoksa onceden varmıydı
Yeni yine yeniden
muhtemelen bı arıza olmus servıs yaptırırmı bılmem servıs sana derkı 1000 km ye kadar olmamıs bu senın kullanım hatan der ama servıse goster ayrıca motorun ne marka honda fılansa yapar
Yeni yine yeniden
dostum servise götürdüm tazzikli hava ve su tut geçer dedi tuttum bir müddet geçti daha sonra yeniden ötmeye başladı anlamadım
alahalahh nedenı neykı bend emerak ettım su tutunca gecıyor sakın tabaka fılan olusuyor olmasın oda sıkıstırırr
Yeni yine yeniden
sen en ıyısı motoruna su tabancası koy dıyecem bıraz da geyıke kacacak.
ayrıca motorun marka model ney ???
Yeni yine yeniden
onemlı dıııllll ama sorununu cozemedık
Yeni yine yeniden
abi seninki flüt çalıyor dua et.Bizimki Berlin filarmoni orkestrası...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)