Sahibinden.com Satıcıları (600rr içerir)
Reklamlar
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bol-ekstrali-acil-satilik-435748836/detay
Şu ilanın fiyatı 33.500 Lira idi.
hatırlarsınız konu açmıştım hasar kayıtlı ekstralı mı yoksa hasar kayıtsız üst model ama ekstrasız mı diye. Hala motor arıyorum.
İlan açıklamasının son kelimesi 6000 Lira hasar kayıtlı yazıyordu. Ben kendisine mesaj attım, bu arada motoruda İzmir içinden tanıyorum!. Sahibi 25 yaşlarında bir genç. Hasar kaydına dair sorular sordum ben anlamam yazdı bende hayırlı işler yazdım.
6000 hasar kaydı kısmını kaldırıp motorun fiyatını 35.500 olarak güncellemiş
Reklamlar
-
Açıklamada 6000 hasar kaydı ni belirtmiş
-
açıklamada yazıyor hasar kaydı.. bende adama mesaj attım ekspertize sokacam eğer birşey çıkarsa ekspertiz parasını verecekmisin diye
-
Ön bellekten bakın ben konuyu açarken yoktu zaten ilan verenin ismini aratın fiyat 33.500 ve ilanın en sonunda 6 bin yazıyordu. Şimdi araya eklemiş 6 bin diye.
-
6000tl hasar kaydı olan 600rr'ı alacak olan arkadaş ile 33.5k'dan 35.5k'ya fiyat yükselten satıcının gayet iyi anlaşacağını düşünüyorum.
-
Arkadaşlar hasar kaydı vardır grenajlar değişir 6000 tl tutar ama başka birşeyi yoktur, hasar kaydı vardır 3000 tl tutar amortisör değişir ama şase çatlamıştır, bu iş maalesef rakamla olmuyor, alıcıya ya da sağlam bir expetrtizciye güveniyorsanız hiç düşünmeden alınabilir...
-
büyük ihtimalle adamı bezdiren teklifler gelmiştir. ooo hasar kaydı çok 20'e ver anlaşalımcılar falan filan.
-
O değil de 10 $'lık Çin malı görünümlü ama elemanın 500 TL'lik vites göstergesi diye yazdığın şeye baktım da herhalde plütonyumdan falan yapılmış olsa gerek.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
O değil de 10 $'lık Çin malı görünümlü ama elemanın 500 TL'lik vites göstergesi diye yazdığın şeye baktım da herhalde plütonyumdan falan yapılmış olsa gerek.
Fırlatmada dünya birincisiyiz.
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
1 sıfır fazla koymuş.
O degil de bende jant şerit çekip marifetmiş gibi yazıp ondan dolayı fazla para isteyenlere ifrit oluyorum..O ilanı hemen kapatıyorum ne gerzekler var..
İtlik mesai ili bir iştir , sabah erken kalkmak gerek.
If you try and fail, congratulations. Most people don't even try.
-
serif abi adlı üyeden alıntı
1 sıfır fazla koymuş.
O degil de bende jant şerit çekip marifetmiş gibi yazıp ondan dolayı fazla para isteyenlere ifrit oluyorum..O ilanı hemen kapatıyorum ne gerzekler var..
jant şeridi +5 beygir
-
shruikan adlı üyeden alıntı
jant şeridi +5 beygir
Monster logosu +5 beygir daha
-
07mehmet07 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hasar kaydı vardır grenajlar değişir 6000 tl tutar ama başka birşeyi yoktur, hasar kaydı vardır 3000 tl tutar amortisör değişir ama şase çatlamıştır, bu iş maalesef rakamla olmuyor, alıcıya ya da sağlam bir expetrtizciye güveniyorsanız hiç düşünmeden alınabilir...
Aynen öyle.Anlayan adam anında kendini belki ediyor.
-
Bilok, debliyaj yazan birisinden motor almazdım.
-
Apaçilerin 600cc dünyasındaki motor.İlk apaçiliğe cg ile başlanır bazı kesimler pulsar'lada başlar.Daha sonra r25 alınır yada r25lede başlayanlar vardır.Ardından 600rr,mt07 diye gidilir.Güneş gözlüğü standarttır.Kask nadiren takılır.Ama motor montu kalıplı ve fit gösterdiği için duşa girene kadar giyilir çıkınca giyilmeye devam edilir.
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Apaçilerin 600cc dünyasındaki motor.İlk apaçiliğe cg ile başlanır bazı kesimler pulsar'lada başlar.Daha sonra r25 alınır yada r25lede başlayanlar vardır.Ardından 600rr,mt07 diye gidilir.Güneş gözlüğü standarttır.Kask nadiren takılır.Ama motor montu kalıplı ve fit gösterdiği için duşa girene kadar giyilir çıkınca giyilmeye devam edilir.
tecrübe konuştu.
-
IRau adlı üyeden alıntı
tecrübe konuştu.
Derken!Apaçi olduğumu mu öne sürüyorsunuz?
-
Ilan aciklamasini okuyunca sanki hasar kaydi da ekstra bir aksesuar gibi duruyor Cumle kurmaya usenmis, ayni formatta devam etmis arkadas.
-
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Ilan aciklamasini okuyunca sanki hasar kaydi da ekstra bir aksesuar gibi duruyor
Cumle kurmaya usenmis, ayni formatta devam etmis arkadas.
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Araya karıştırmak istemiş araya.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)