ilk motorum olacak tavsiye
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Benim görüşüme göre ben bu fiyata Kanuni Breton tavsiye ederim ama 125cc size uyar mı bilemem
-
Black cbr125 adlı üyeden alıntı
Benim görüşüme göre ben bu fiyata Kanuni Breton tavsiye ederim ama 125cc size uyar mı bilemem
hocam her yıl birde vergi vermek istemiyorum 100 cc yi geçmesin
-
O zaman Mondial önerebilirim(masti yada superboy ) 100cc olarak ben şahsen her Zaman debriyajlı almaya çalışırım gene de siz bilirsiniz (cup şehir içinde biraz daha yavaş kalıyor bence)
-
Vergi çok büyük birşey değil. Bende 200lük motor var 22 lira vergisi var.
O paraya ikinci el düşünürsen 200lük cross öneririm. Her hangi bi markanın. Bende zonghsen var çok memnunum. Her yere gidiyor gücüde iyi.
Vitesli motora da alışılır gözünü korkutmasın.
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Vergi çok büyük birşey değil. Bende 200lük motor var 22 lira vergisi var.
O paraya ikinci el düşünürsen 200lük cross öneririm. Her hangi bi markanın. Bende zonghsen var çok memnunum. Her yere gidiyor gücüde iyi.
Vitesli motora da alışılır gözünü korkutmasın.
cross sehir içi kullanım için uygun olur mu dağ motoru değil mi
-
Ben şehir içinde kullanıyorum. Gerektiğinde dağda bayırdada kullanıyorum. Kullanımı rahat yüksek motor. Ayrıca dikkat çekici ve daha tipli senin o gösterdiklerinden. Lafımı yanlış anlama ama o gönderdiğin resimdekileri apaçiler kullanıyor sağını solunu kurcalayıp.
Ön arka disk fren. Motoru güçlü manevrası güzel. Tipide güzel bence. Tabi tip konusu zevk meselesi.
-
vitesliye alışmak hiç zor değil hatta çok eğlenirsin o konuyu dert etme.
ikinci el olarak daha farklı birşeyler bakabilirsin. sahibinden de 3000tlye yasadigin yere yakın birsuru motosiklet vardır.
-
Bajaj boxer araştır kardeşim 2. El çok güzel seçenekler bulabilirsin bu fiyata alınacak en mantıklı motor
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Ben şehir içinde kullanıyorum. Gerektiğinde dağda bayırdada kullanıyorum. Kullanımı rahat yüksek motor. Ayrıca dikkat çekici ve daha tipli senin o gösterdiklerinden. Lafımı yanlış anlama ama o gönderdiğin resimdekileri apaçiler kullanıyor sağını solunu kurcalayıp.
Ön arka disk fren. Motoru güçlü manevrası güzel. Tipide güzel bence. Tabi tip konusu zevk meselesi.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...a0&oe=59BCC89A
O stickerleri sen mi yapıştırdın? Eğer sen yapıştırdın ise, seni çok sevdim hocam
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
-
Kuba razore 100 de düşünmeni öneririm
-
-
150lik mondial z one al bütçeyi 3500 4 yaparsan bulursun güzel motor daha önce sürmüştüm bayrampaşadan tekirdağa şarköye gittim boş yolda yokuş 110 120 yapıyor yokuş aşağı 155 gördüm 20 tl yaktı birde şarköyün içinde gezdim düşün keyifli motor ben ilk motoru z one 150de öğrendim hem kolay sürülüyor fazla büyükte değil tam başlangıç motoru
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)