İlgimi çeken , düşündüren modellere es geçmeden muhalefet edip fiatı makul sıksınlar(mobilde oldugum halde zorlanarak i kullanmadim , aslinda ı yerine i olmaliydi ) diye yazarim adetimdir , gelin gorunki " yok efenim , fuarin bilmem kacinci gunu toplanti yapip fiati "koyacağız" deyip.,...
Ne ise , Leoncino hojdur , donanimi olmayan tel jant icin yagi bali dahil maksimum 22 kagit olmali bunun 100 lira dahi üstü olmaz yürümez , sozumu dinlerseniz piyasanin orta segmentini , bajaj pulsarda oldugu gibi bastira bastira fiat icin yirttim kendimi ve bu basarilarinda fiati surume uydurmada ter döktüm diyebilirim , sozumu dinlerseniz piyasayi ele alirsiniz , degilse numunelik satislar olur , lafim forumlari fellik fellik okuyan firma analistlerine.(Kimmiyim ? gerekirse şakk diye parayi nakdi , değilse şu bu şekilde parayi temin edip avcunuza sayacak türünün son örneklerinden "orta direk şabanim")
Çikip kimse dolar örö vergi diye zirlamasin , kar etmeseniz baba hayrina brosur bile hazirlamazsiniz isinize bakin.
Piyasayı ben belirler , ben bilirim , ama ukalalik edip benim belirlemem disini 10 tl fazlasini yapsaniz çürüse almam , yukarda yazilmis daha mictigniz mok kurumadan , tencere ile naciye sidik yaristirmayin.
TNT25'lerin yarısı sorunluyken, hiçbir servis yatırımı yapmamışken, tüketici hakları yasasına uymayıp milleti mağdur ederken ne olmuşlar, ne zannediyorlar ben de merak ediyorum
Hocam herşeye eyvallah da sen TRK502 nerede gördün de hayrını göremedin? motor bayilere daha dağıtılmaya yeni başladı. malum sitede bile tek ilanı var. nerede gördün nerede kullandın da bu kadar hayal kırıklığına uğradın. benim tahminimce sen trk502 nin sadece fotoğrafını görmüşsündür ben 4 farklı şehirde 4 bayiye gittim ben bile sadece fotoğrafını gördüm moturun..
Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU
Ben bir kere şöyle köşeden döndüm geldim. Güzeldi. Ama şöyle 10-20 km sürmeden bir şey demek yanlış olur.
https://www.youtube.com/watch?v=xlJ6GSfVWuo
Bu motoru CG'ci Kuba servislerinde mi bakıma girdireceksiniz?
Bu kadar vizyonsuz distribütör ile bence hiç niyetlenmeyin.
Önce tartışma adabını bil sana bir şey demedik hakeret etmedik imada bulunmadık büyük büyük yazamana gerektiren bir şey yok...Sidik yarıştırmıyoruz ,gerekçeli verilerini fikrimi yazdım zaten ,bu işin görüp görmeme ile de alakası yok..Zaten neden hayırını görmediğimizi belirtim, Önce yazının bütünlügünü oku sonra itirazın varsa yazarsın, cümle seçip abuk abuk şeyler yazan kanı kaynayan ergenlere cevap yetiştirme derdim yok..
Böyle büyük büyük yazdıgına göre benelliyi müdefa etigine ögre ortagımısın kaç LOT benelli hisse senedin var..Yoksa TR disbirtörü senmisin şirketine laf mı söyledik ,kusura bakma Senin ki marka fanatikligi değil marka Holiganizim'i bunun yeri degil ..
Ayırca yabancı kaynaklarda bayagı bayagı gömüşler resmen itin totosuna sokup sokup çıkarmışlar o konulara daha hiç girmedim bile......Ama mevzu o değil mevzu bu markanın TR502 de arz talep egrinde yeri yok ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=ffOa0ZnzWeY
İtlik mesai ili bir iştir , sabah erken kalkmak gerek.
If you try and fail, congratulations. Most people don't even try.
İşin bana göre en ilginç noktası 500cc bir motorda görülmemiş bir donanıma sahip olması. Süspansiyonlar, frenler, tasarım ve duruş bana göre mükemmele yakın. Husqvarna vitpilen 401 var bundan iyi denebilecek kalite olarak ancak onun da fiyatı çok çılgın seviyelerde olacaktır. Bu motor gelirse kesinlikle almayı düşünürüm ben inceleme neticesinde.
Bu forumda benelli disbiritoruyle tek davali olan kisi benim. Ahkam kesen daha ulkeye girmemis motora ne hayrini gorduk diyen sensin! Nicki i serif abi yapip avatarina tesisatci serif koyunca ergen olman ortadan kalkti mi saniyorsun kardesim profiline yasini girde bilelim yasini ona gore davraniriz. Her abi yazana abi deseydik isimiz yasti! Bir derdin varsa ozelden yazarsin. Cevabini veririm. Derdin yoksa burdan bidi bidi yapma. Madem olgun bir insansin ozel mesajim herkese acik.. adam gibi yazarsin derdini.
Piyasaya yeni giriyor ya vurun...
Ben sana bir şey mı dedim ben markanın yanlış konum landigini belirtim.
Tuttun benim yazdığım yazıya otuz sekiz milyon atmış iki punto ile kırmızı kırmızı Bolt cevap verdin
. Yarana bastık gocundun herhalde .
Sen kimsin ki sana özelden cevap yaziyim .
Bidi bidi yapıp yapamayacagimi sana mı soracağım sen kim oluyorsun . Benim ne yapıp yapmaycagima kararı sen mı veriyorsun.😀
Motor 2018 yılında gelecek bizzat satış temsilcileri ile görüştüm bu yıl TRK 502'yi getirdiklerinden dolayı onu seneye getirecekler.
TRK'nın test sonucu MCN sitesinde yayınlanmış. Sonuç rezalet, tamam MCN yanlılık yapıyor dönem dönem ama bu kadar kötü bir sonuç çıkması bence düşündürmeli. Gördüğüm kadarıyla aynı blok, şasi, frenler ve donanım mevcut olacak ikisinde de.
Link: http://www.motorcyclenews.com/bike-r.../trk-502/2017/
O aslan detayı güzel ama çalarlar onu sökerler.
Herkese selam. Ben cumartesi gün TRK 502 için kapora verdim. Kişisel olarak henüz yeni olan bu modelin olan veya ortaya çıkacak risklerini alıyorum. Kimseyle asla polemik derdim yok ama gerçekten bende bazen öyle yorumlar okuyorum ki şaşmamak elde değil. Motosiklete gönül vermiş tecrübeli ve tecrübelerini paylaşma düşüncesinde olan kişilere sözüm yok. Ayrıca elbette herkes fikrini düşüncesini beyan ederken edep sınırlarında olduğu sürece kimseden izin alacak değil. İnsan öngörüde yapabilir. Lakin motoru insafsızca gömen öyle kalemşörler varki bence çoğu motoru yakından bile görmedi. Hele hele bu motorla ilgili tecrübeleri zaten yok. Zaten bir tane olan ve şu an vale bahçelievlerde duran bir motor.
Çok güzel motosiklet.. Keşke Honda, Yamaha gibi firmalar düşük cclere bunun gibi retro scrambler tarzı motorlar getirseler hiç beklemeden alacağım. Fakat bir supersport yada bir chopper kadar takipçisi yok scramblerların ülkemizde. Bildiğim kadarıyla bunun gibi şuan motor satan Ducati ve Triumph var, onlarda burjuva motoru
Böyle marka düşmanlığı görmedim ben. TNT 25 - 250 - 600 kullanıcıları ortada adamların motoru kötüleme ile ilgili tek yorumu yok kullanıcısı mutlu mu ? mutlu çamur at izi kalsın politikasından vazgeç yamaha honda'nın fiyatı ortada bırak sıfırını millet ikinci eline yaklaşamıyor. TRK 502'den ne hayır geldi diyorsun motor bayilere dağıtılalı 15 gün oldu kim ne ara aldı da ne ara pişman oldu.
http://www.atala.it
Founded1921 !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)