Mustafa'nın yaptıkları bana cesaret veriyor, aslında yıllardır var olan bir düşüncemi realize etmeyi de düşünüyorum
Esasın da elim alet tutar ama yıllardır bir şey söküp takmadıgımdan bir yandan cesaret de edemiyorum. Lise yıllarında iki zamanlı motor rektefiye etmişligim var..Şuanda hali hazırda iki motorum var pulsar satıp zaten kulanmıyorum ankara da yatıyor üzerine 2-3 daha koyup (aprila pegaso650i,KLE500,Trasnalp600)bulardan birisini alıp uzun yol sehaytların da şöyle yolda kahverengi levhalar var ya oralara sapasım var
Mevcut iki motorum da bunu yapmaya müsait degil.
Sorun 1 Gezmeye vaktim yok
Sorun 2 Motor söküp takmaya ise hiç vaktim yok ayrıca tekrardan alet edevat takımı seti yapmak istemiyor canım.
Sorun 3 böyle başlıkları görünce içim gidiyor.
Mustafa bu arada sanda helal olsun eline emgine saglık..Bu hedefi büyüt ama bunun ile yetinme ..
Benim memleket de mahalle arkadaşım ya 52 model yada 48 tam şimdi hatırlamıyorum BMW yi demir dönüştürecek hurdacıdan bulup topladı bir çok parçayı almanyadan getirti ruhsat ıvır zıvır yok ama onun ile gezmesi var ya dünyanın en büyük mutlulugu hızlanınca o uzaktan gelen vis vis vis vis vis subap sesi var ya sanki betof un 9 uncu senfonisi gibi..
Bu işi yaptıkdan sonra sana artık çitayı yükseltip 70 l, model bir şey yaparsın artık..
Dip not: (Arkadaşımın babası eski Jawa ustası gençlik ve çocukluk yıllarını tamir hanede geçirdi bir ara tamir haneyide(10 yıl önce) işletti sanat okulu mezunu kaynak operatörü siz yapamazsınız heves etmeyin tanımadığı parçacı hurdacı ,eskici ıvır zıvır yoktur)