Motosikletli gencin köpekle imtihanı
Reklamlar
-
Motosikletiyle seyir halindeyken sokak köpeğinin saldırısına uğrayan genç
hayatının en korkulu anlarını yaşadı. Sokak köpeği tarafından
uzun süre kovalanan ve bacağından ısırılan genç bir süre kaçtıktan sonra kenara çekebildi.
Bacağından yaralanan genç olası bir kazayı ucuz atlattı.
http://www.cnnturk.com/video/yasam/m...acagini-isirdi
Reklamlar
-
ulan kopek harbiden ıstırdı ha.
keske durmasaydi. durdugu icin boyle oldu.
-
-
yanında motordan inip okkalı bi tekme geçir, bi daha dönüp bakmaz bile.
-
Köpek zaten herşeyi planlamış. Avına sinsice yaklaşıyor ve sen ne olduğunu anlamadan ısırığı geçiriyor. Ciddi anlamda motoru kenara çeker köpeği döverdim bi güzel.
-
muhtemelen ısırmadan hemen önce bi motosikletli okkalı bi tekme geçirmiş yada dövmüş olmalı. iki dk durup ilgilense ısırmazdı.
-
saldıracak köpek gelişinden belli oluyor iyi yusuf yusuf ettiriyor en iyisi durmak köpeği kovalamak 2 köpekle bu durumda kaldım kalbin atış seslerini duyar gibi oldum
-
shruikan adlı üyeden alıntı
yanında motordan inip okkalı bi tekme geçir, bi daha dönüp bakmaz bile.
trollse komik değil değilse hiç değil
-
Bu tip bir saldiri poz.almis kopek gordugunde motoru durdur ve sert bir sekilde HAYIR de..bunu tekrarla ama gaz acma bekle ve HAYIR de gidecektir.Eger bu dagda bayirda ise bir coban kopegine denk geldiysen ki bu muhtemelen kangaldir.Motordan in bu sefer ve kesinlikla HAYIR deme..oyalan saga sola bak goz temasi kurma ama korkmada sakin ol.suru gittikten sonra coban kopegise senden uzaklasacaktir.Gecmis olsun
-
ben tekmeyi savurunca genelde geri vites yapıyor köpekler..bu arada tabi hızlanıyorum...
-
köpekler en çok motor sesinden dolayı saldırıyorlar. bu yüzden geçerken gazı keserseniz saldırmayacaklardır. yavas iken dibinize kadar gelirlerse gaz vermeden beklemek, gerekirse motoru iterek gitmek lazım.
ben en çok artçı varken onu ısırır diye korkuyorum. kendi ayağımı sakınırım ama arkadaki ayağını kolay kolay kaçıramaz.
dağda bayırda kangal falan denk gelirse artık selamın aleykum abi deyip oturun orda direk çay falan söyleyin.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
Keske dursaydı. Yavaşlayıp devam edince kovalamış. Benim oğlanı ne kadarda eğitsem de kovalama içgüdüsünü bastramıyorum hayvan sonuçta
-
Gecenin bir yarısında dağın başında motosikletiniz bozuldu. Telefon çekmiyor. Görünür mesafede yerleşim yok. Misafir sevmeyen bir kaç köpek size doğru geliyor.
Paçayı nasıl yırtarsınız?
Doğru cevabı bulana şekersiz damla sakızı hediye
-
cebinizde devamlı biber gazı bulundurun
hem 4 ayaklı hemde arabada olan 2 ayaklı köpeklerde çok işe yarıyor
tecrübeyle sabittir
-
Tekme atan arkadaş hayvanla hayvan olmasaydı iyiydi ama neyse...
Tekme atmak yerine "Atar gibi yapıp", hatta bağırıp olduğunuz yerde bir iki tepinseniz sokak köpeklerinin %99'u korkudan nereye kaçacağını şaşıracaktır emin olun.
Ha olurda kaçmayıp ısırdıysa, zaten o köpeğe bagirmasanizda sizi ısıracaktı.
Köpeklerden motosiklet ile kacmaya çalışırsanız, bacağınızı yani sizi bir canlı olarak degil mekanik yabancı bir cisim olarak algilayacaktir.
Motor ile kaçarken bacağınızı ısıran o köpeklerin %99'u normal yaya bir şekilde yalvarsanız bile sizi ısıracak potansiyele sahip değildir.
Eger gunluk güzergâhınız üzerinde sabit saldıran bir kopek varsa önümüze çıktığında motoru durdurup inin, mümkünse mama türü sevindirecek bi yiyecek verip mümkün değilse normal sevin.
Trafikteki iki ayaklı hayvanlar ile uğraşabilen biz motosiklet sürücüleri için 4 bacaklı bu canlılarla uğraşmak çokta zor değil
-
Kötü arazi yolunda motorun boyu kadar 3 tane kangal saldırmıştı bana allahtan düşmeden ısırılmadan kurtuldum ama korkudan kalp krizi geçiriyodum. Bu köpeklerin bi alıp veremediği var ama motorla
-
Köpekler ve tüm hayvanlar ya koruma ya da av içgüdüsüyle saldırır.
Bunları tetikleyecek durumu ortadan kaldırırsanız hiç bir köpek zevk için insan ısırmaz hiç bir hayvan gıcıklık olsun diye saldırmaz.
İnsanları zevk ve hırsları yüzünden insanlar ısırır!
-
bu tip durumlarda asla kaçmayın durun köpekte duracaktır emin olun..ben genelde durur severim :D
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Bu köpek kuduz. Arkadaş video'nun al kısmında yazmış ısıran köpeğin kuduz olduğunu.
-
3 kangalın arasında dursaydım beni direk yerlerdi heralde 😀
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)