valla başgan bu forumdaki benim yansımamsın adeta ...
genelde düşüncelerimiz fikirlerimiz hep aynı olur..yazdıkların şu an kafamdaki şeyler..birebir cümle cümle aynı hisleri taşıyoruz..2 sene önce aldığım ve 3 hafta sonra sattığım nc 700 s e zaten doyamamıştım...otomatiği olsa tadından yenmez diyorum her zaman....
ben şuna üzüleceğim..bu makinaya 20 bin bile versem içim cız edecek..gözüm hep diğer makinalarda olacak..ve elimde kalacak..sonra yine pişmanlıklar..
ya Hocam birde şu var..şimdi ben ezik bir adam değilim..özgüven sorunum da yok..kendimle barışığım..ama 25 binlik motor da bana fazlamı acaba diyede düşünmüyor değilim..bu makinaya ihtiyacım ne kadar var..vergisi bakımı yeri gelecek lastiği zincir seti vs 2000 lira mayışla çalışan bir güvenliğim..statü vs her anlamda iyi olacak ama işte ne bileyim aga...bu paradokslar yüzünden belki hep erteledim...belki doğru zaman bu zamandır...
valla Hocam ben skutırlardan hiç haz almıyorum..
kardeş seni sever sayar forumda takip ederim ama bu biraz sert olmadı mı sence..forumda çok feyk ve kamkikaze üye var..herkes herşeyin farkında..ama bu şekilde incitmeyelim kimseyi..sevgiler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
valla Reşitcim NC ateşi dediğin senin makinanla düştü içime...
bak o güzel akşam geldi akşama...o akşam ayrıca bi KTM 1290 kullanmıştım..bendeki de cesaret deniz kenarında o kadar insan içinde turlamışım..sahibide cesaret edip iyiniyetle vermiş...
aynen ganga er6n i şu an itibariyle eliyorum...
ilk defa aşırı borç harç olmadan bir makinaya doğu emin adımlarla yaklaşıyorum...
şu direkte patlayan genç argadaş dimi..mahkemesine gidiyordun ne oldu o konu..biri sıkıştırmış falanmı öyle bişeydi galiba...