Sigorts tavan fiyat uygulaması hikaye çıktı
-
Dün aldığım 2. el motosikletime min. 500 tl sigorta çıkıyor. Hiçbir fiarma tavan fiyat uygulamasını uygulamıyor. Devlet uyuyor herhalde. Kanunlar bir tek garibanlara işliyor.
Reklamlar
-
1800 çıkan sigortama 338TL ödedim. Birçok arkadaşımda bu miktarda ödedi.
-
Aynen bende 297 tl ödedim bu sene. Gecen yıl 920 tl ödemiştim.
-
Nasıl uygulanmıyor? Geçen sene 380 liraya yaptırdığım sigortaya 269 lira ödedim.
-
Taban fiyat uygulaması bildiğim kadarıyla son 3 yılınızda kazanız olmaz ise uygulanıyor.
Bunu tekrar araştırın. Benim kazam olmadığı halde kazam gözüküyordu sonra sigorta şirketi bir şekilde çözdü olayı...
-
bence üzerinizde kaza vs. bişeyler var. Sıfır motoruma(ki benim de ilk aracım) 317 tl çıktı. Bu yılı kazasız atlatırsam(inşallah) seneye daha da düşük çıkar
-
kaptancanali adlı üyeden alıntı
Dün aldığım 2. el motosikletime min. 500 tl sigorta çıkıyor. Hiçbir fiarma tavan fiyat uygulamasını uygulamıyor. Devlet uyuyor herhalde. Kanunlar bir tek garibanlara işliyor.
eğer sen trafik canavarıysan. kaza geçmişin fazlaysa, yaşın çok gençse bu fiyat çıktığına şükret. 2000 tl çıkmadığına..
bana 350 tl çıkıyordu en düşğk. bu uygulama gelince 180 tl ye yaptırdım...
suç atacağına kendinde ara önce!
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
eğer sen trafik canavarıysan. kaza geçmişin fazlaysa, yaşın çok gençse bu fiyat çıktığına şükret. 2000 tl çıkmadığına..
Sigortacı mısınız siz hemşerim? O kadar benimsemişsiniz ki sektörel yalanları başkalarına da sıkıyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
SBM fiyatını uygulamayan haramiler yalan söylüyorlar. En düşük çıkan fiyata yaptırabilirsiniz. Ben yaptırdım sonunda 440 liradan kuruş inmeyiz diyorlardı. 276 liraya AXA ya yaptırdım. Haraççıların yalanlarına inanmayınız.
-
tesisatogr adlı üyeden alıntı
Sigortacı mısınız siz hemşerim? O kadar benimsemişsiniz ki sektörel yalanları başkalarına da sıkıyorsunuz.
hayır değilim. bunu nerden çıkarttın?
geçen sene 250 tlye yaptırdım bu sene 350 çıkıyordu. bu tavan fiytat uygulamasını duyunca bekledim. 1 ay sigortasız gezdim. uygulama çıkınca 180 tl ye yaptırdım...
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Arkadaşın sigorta şirketi var herhalde kendine laf atmış kadar sinirlendi.
-
geçen sene 630 tl ödediğim sigortaya bu sene 313 tl çıktı. bence tavan fiyat uygulaması bir harika dostum.
-
WhoAmI? adlı üyeden alıntı
Arkadaşın sigorta şirketi var herhalde kendine laf atmış kadar sinirlendi.
he bilader sigorta imparatorluğum var.
bok atmadan önce biraz araştır öyle konuş!
-
Taban fiyat, 4. basamak(standart/yeni sürücü) için 290 küsür TL.
En çok kaza yapan, sigortasını yaptırmayan vs sürücüler için değil. Bu sürücüler için 290TL üzerinden katlanarak artıyor.
-
Geçen sene 950 bu sene 299
-
Geçen sene 440 bu sene 235
-
Arkadaşlar 27 yaşındayım üzerime kayıtlı ilk motorum ve hiç kazam yok. Teklifi sigortam.net ten aldım sadece 489 tl anadolu dedi en düşüğü. Bende nasıl olur tavan fiyat uygulaması yokmu diyince var ama ekstralarla satıyor şirketler hiçbir şirket tamel hizmetle sigorta satmıyor dedi.
-
geçen yıl 90 lira olan sigorta bu yıl 200 çıktı henüz yaptırmadım binmiyorum motora şu sıralar.
-
Arkadaşlar 27 yaşındayım üzerime kayıtlı ilk motorum ve hiç kazam yok. Teklifi sigortam.net ten aldım sadece 489 tl anadolu dedi en düşüğü. Bende nasıl olur tavan fiyat uygulaması yokmu diyince var ama ekstralarla satıyor şirketler hiçbir şirket tamel hizmetle sigorta satmıyor dedi.
Standart zorunlu trafik sigortasını sigorta şirketlerinin yapmaması yasak. Teklif vermek zorundalar. Şikayetci olursa cezası ağır.
Sigortam net harici bütün firmalardan teklif al. Orası az bir şirketten teklif alabiliyor.
https://www.youtube.com/channel/UCG8V2OFsRDyxuCrAklq8aBg
-
Başka bir yerden daha aldım oda anadoludan aynı fiyatı verdi. Acenta görevlileri açıkca söylüyor, zorluk çıkarıyorlar standart teklif vermiyorlar diye. Ucuza yaptıran arkadaşlar nereden yaptırmış merak ediyorum, söyleyinde bizde aynı yeri arayalım.
-
Geçen sene 2000 lira bu sene 349. Uygulama 12 Nisan'da başladı ben 13 Nisan'da yaptırmıştım ama zar zor. Çoğu şirket trafik poliçesi kesmiyordu sistemi kapatmıştı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)