Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Sigorts tavan fiyat uygulaması hikaye çıktı

Motovento
    REKLAM ALANI

Nereden yaptırdınız üstadım sağı solu arıyorum resmen tavan fiyattan yapmaya yanaşmıyor hiçbir şirket

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Geçen sene 540 tl idi bugün 190 tl
    7. Basamak.
    babaçi bunu beğendi.

Nereden yaptırdınız?

Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı kaptancanali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 27 yaşındayım üzerime kayıtlı ilk motorum ve hiç kazam yok. Teklifi sigortam.net ten aldım sadece 489 tl anadolu dedi en düşüğü. Bende nasıl olur tavan fiyat uygulaması yokmu diyince var ama ekstralarla satıyor şirketler hiçbir şirket tamel hizmetle sigorta satmıyor dedi.
    Yahu kasko mu bu? Ne ekstrası koyuyolarmış?
    Şikayet edin, diğer arkadaşın dediği gibi standart/temel bir trafik sigortası yapabilmeliler.
    SBM'den de sorgulatın(LINK)

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tavan fiyat uygulaması geldi yanlış hatırlamıyorsam maksimum 900 tl motosiklet için olacaktı taban diye bir ayrım yok
    ben 137tl ye yaptırdım

Alıntı maktama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu kasko mu bu? Ne ekstrası koyuyolarmış?
    Şikayet edin, diğer arkadaşın dediği gibi standart/temel bir trafik sigortası yapabilmeliler.
    SBM'den de sorgulatın(LINK)

Sbm den teklif alamıyorum yeni satın aldığım için. Sonunda bir acenta uygun teklif verdi 318tl doğa sigorta dedi.

carter17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Siz yine iyi sigorta yaptırabilmişsiniz, benim 350tl çıkan sigortamın poliçesini kimse "sistemde bulunan arıza"dan dolayı kesemiyor. 1 aydır sigorta yaptırmak için acentaların kapılarını aşındırıyorum. Koalay, sigortam falan hepsi aynı dertte.

sigorta yapmamak için direniyorlar resmen.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı kaptancanali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün aldığım 2. el motosikletime min. 500 tl sigorta çıkıyor. Hiçbir fiarma tavan fiyat uygulamasını uygulamıyor. Devlet uyuyor herhalde. Kanunlar bir tek garibanlara işliyor.
    bu çok bir para değil. ben 1390 liraya yaptırdım. bir sonraki dönemde daha düşük rakam çıkacaktır eğer kaza yapmaz iseniz.

500 lira senelik sigorta için yüksek değil.

Motosikleti
    RKS Logik 150
    geçen sene 750 bu sene 250 motor 150cc scooter il izmir

korkmazunal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF150
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu çok bir para değil. ben 1390 liraya yaptırdım. bir sonraki dönemde daha düşük rakam çıkacaktır eğer kaza yapmaz iseniz.

500 lira senelik sigorta için yüksek değil.
    Nasıl çok değil. İlk motorlu taşıtım olduğu için bana bile 275 tl çıkmış nerdeyse yarı yarıya 500 tl çok değil mi.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı korkmazunal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl çok değil. İlk motorlu taşıtım olduğu için bana bile 275 tl çıkmış nerdeyse yarı yarıya 500 tl çok değil mi.
    siz şimdi 500 liraya çok diyorsunuz ama bu yeni sistem gelmeden önce 500 lira civarı fiyatlara ulaşan kişi sayısı çok azdı. o zamanlarda ben 1400 liraya sigorta yaptım işte.

500 lira ilk sigorta için fena sayılmaz. 900 lira falan olsaydı yada 700 olsaydı o zaman biraz fazla derdim.

Motosikleti
    Yamaha NMax 155 ABS
    geçen sene 757 tl ödedim bu sene 194 tl çıktı çok memnunum.
    yaş 29
    motor da xmax 250
    istanbul
    bence tavan fiyat uygulaması başlamış...

korkmazunal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF150
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz şimdi 500 liraya çok diyorsunuz ama bu yeni sistem gelmeden önce 500 lira civarı fiyatlara ulaşan kişi sayısı çok azdı. o zamanlarda ben 1400 liraya sigorta yaptım işte.

500 lira ilk sigorta için fena sayılmaz. 900 lira falan olsaydı yada 700 olsaydı o zaman biraz fazla derdim.
    11 Nisan'da yaptırmış olsaydım 1100 TL ödeyecektim 12 Nisan'da 275'e yaptırdım. O yüzden motosiklet sigortası 500 TL çok fazla. Araç için dersen eh işte idare eder ama motosiklet için çok fazla. Biz zaten şu anda yeni sistemden bahsediyoruz. Eski sistem en az 1 sene attaaaa.
    Yavaş yaşa yaşlı öl

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    860 çıktı. Bikaç gün bekleyip kanundan sonra 25üye yaptırdım.

Syesilta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 Honda CBR 250R
    Alıntı guard adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence üzerinizde kaza vs. bişeyler var. Sıfır motoruma(ki benim de ilk aracım) 317 tl çıktı. Bu yılı kazasız atlatırsam(inşallah) seneye daha da düşük çıkar
    Aynen bugün bende cbr250r için ilk aracım ve sıfır 318tl halksigorta dan yaptırdım.
    "Yarınlara kalabilir fakat yanınıza asla !"

Deli olucam arkadaşlar dün akşam birkaç yerden 318-319 tl teklif aldım. Şimdi hepsini tek tek aradım hiçbiri yapamıyor sistem arızası veriyormuş sigorta şirketleri. S...m böyle işin ızdırabını.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    300-400 e sigota bulan bayılıyor, unuttuk bu zıkkımı 100 liraya yaptırdığımızı
    ölümü görüp, sıtmaya razı olduk
    bu 2 senede güzel para kaldırdı firmalar
    olmayan kazalar tasarlayıp sigorta şirketinde para kaldırmaya çalışanlar
    dolandırıcıların acısını halktan kanun-yönetmelik çıkarttırarak misliyle alan sermaye
    itin çakalın arasında soyulup gidiyoruz işte
    VECİHİ, fatih.met ve erdem999 bunu beğendiler.

Tavan fiyat uygulaması ilk defa araç alanlara ve büyük şehirlerde yaşayanlara yaradı. Sigortacılar buradan yaptığı kayıpları küçük şehirde yaşayanlara ve eski araç sürücülerine yansıtarak kapattılar. Nereden mi çıkardım bunu tavan fiyat uygulamasından önce sbm den 193 lira teklif alırken şuan 290 lira en düşük teklif. Çoğu şirkette fiyatı beğenmediği iyi geçiremediği için onay vermiyor sigortayı yapmıyor.

Önceden sbm üzerinden her zaman fiyat alabiliyordunuz fakat şimdi sadece sigortanın bitmesine bir ay kala fiyat alabiliyorsunuz bu da yüksek fiyattan sigorta yaptıranların düşük fiyata tekrar yaptırıp aradaki farkları almasını engellemek için yapıldı.

Son olarak tüm şirketler ağız birliği yaparak tavan fiyatı veriyorlar en fazla 1 lira fark oluyor kimse tabandan fiyat vermiyor, yani ilk sırada yazdığım dışında kalanlar kendi lehlerine bir uygulama beklemesinler.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)