Yamaha R25 almamak için 5 neden
-
Yamaha r25 alınır mı? Alınmaz mı?
Yamaha r25'in kötü özellikleri neler?
vb soruları Hintli kardeşlerimiz düşünmüşler taşınmışlar bu konuyla ilgili bir video hazırlamışlar:
https://www.youtube.com/watch?v=XBOpL5cuZqM
Keyifle izleyiniz, trolleri kovalayınız
Not: Videoyu ben hazırlamadım, bana çemkirmeyin. Video hakkındaki görüş ve önerilerinizi video altına yazın ki Motorbean kanalı para kazansın Bu videoda r25'in kardeşi 321cc'lik r3 incelenmiş, ama iki motor motor hacmi haricinde aynıdır.
Reklamlar
-
Bi şey anladıysam Hintli olayım
-
abi hint aksanlı ingilizce varsa hayatta acmam zira adamlar ingilizce konusurken midem bulaniyor.
-
Bence;
yakıt fazla (bir 250 cc ye göre),fiyat pahalı (bir 250 cc ye göre),parça dandik ,ikinci elde takla atmamış bulmak zor ayrıca bide 125cc si 250cc sinden daha pahalı
-
Diğer 250-300cc motosiklet kullanıcılarını rencide etmek istemiyorsanız r25 almamalısınız.
-
üstüne bindiğinizde kronik sorunlarından dolayı kendinizi güvende hissedemeyeceğiniz bir motosiklettir kendisi.
-
Bu elemanlar en son KTM'ye 3 kişi binemedikleri için alınmaz diyordu. R25, 250cc sınıfında en iyi hızlanmaya sahip. Torku kaç bin devirde veriyor orası tartışılır ama en iyi uzayan ve en hızlısı R25. Şu an şehir içi - şehir dışı karışık 3.6lt yakıt tüketimim var. Hız meraklısı değilseniz uzun yolda 3lt gibi bir rakamı görürsünüz.
-
R25 fıstık gibi motor kıskananlar çatlasın. Param olsaydı Ninja yerine r25 alırdım.
-
shoeisever adlı üyeden alıntı
Şu an şehir içi - şehir dışı karışık 3.6lt yakıt tüketimim var. Hız meraklısı değilseniz uzun yolda 3lt gibi bir rakamı görürsünüz.
Bunu diyorsan acilen gidip bir sürüş eğitimi almanı tavsiye ederim.
Bu aletin güvenli devir aralığı(gazı kestiğinde motor kompresyonu yapabilmesi için) 7500-8500 arasıdır. O devirlerde kullandığında ortalaman 4.5 - 5'in altına inmez, aksini iddaa eden yalan söylüyordur. Hayvan gibi yakıyor işte neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum, bizde kullanıyoruz aynı motoru.
R25 almamak için 5 değil 15 neden sayabilirim ama daha iyi bir alternatifi de yok ki. Gidip kawasakiye, suzukiye öptürmeyeceksen kendini yok yani.
-
valla nereden bakarsanız bakın en kral 250 cc.gidiş görünüş sürüş hissi zevki kalitesi hepsini üst üste alt alta toplayın daha güzel bir 250 cc yok.sanki daha büyük bir motor sürüyormuş hisside cabası.kronik sorunları bana bi anlatında bilelim neyin kronik sorunu.2015 ve 2016 yılının ilk partisinde üretilen motorların yağ pompası dışında bir kronik sorunu yokki ??bu motorun tek kronik sorunu çok sevilmesi çok tutulması.bilen bilmeyen ilk motoru olan merak eden herkes aldı heeerkes.7 24 12000 14000 devir arasında motor giderse ne olabilirse o oluyor.en kralını getirin bakalım ne olucak bu devirler arası her viteste her hızda.o yüzden bilinçi bir kullanıcıdan bulmakta çok mühim.r25 hakkında bunları söyledim r3 çok daha fena.r25 ten daha az devir çeviriyor ve daha hızlı devirleniyor.muhtemelen daha az çevirdiğinden daha geç yıpranıcaktır.kardeş çok övdün motoru eksisini anlat azcıkta dersen.
benzin tüketimi çok değişken.250cc ye göre çok.motor şehir içine göre yapıldı ama uzun yolda çok ekonomik.
abs yok
lastikler nylon tabi bu lastikler ülkeye göre değişiyor.bazı ülkelerde michelin lastikle dağıtılıyor.
bu arada kendi gözlemim r25e laf atan 100 kişiden 95 i motorun üstüne dahil oturmamış.ayrıca piyasada çok fazla olduğu için bok atma çabası şeklinde yorumluyorum.birde gerçekten motordan anlamayan biri için r6 zx10 1000rr vs bu motorların yanına koyunca çok kolay araya karışıyor adamlarda haklı olarak 60 70 bn tlik motorlarla aynı durmasından şikayetçi.'MOTORDAN ANLAMAYANLAR İÇİN'demek istediğim.çok rol çalıyor 0km herkese tavsiye ederim.2.elde rodajının ve sahibini iyi bilmek kontrol ettirtmek gerekir.
-
Yine mi bir r25 polemiği.
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
Yine mi bir r25 polemiği.
maksat millet birbirini yesin sanırım tartışma çıksın millet heyecanlansın vs vs konu başlığı direk öyle yani
-
sven adlı üyeden alıntı
Bu aletin güvenli devir aralığı(gazı kestiğinde motor kompresyonu yapabilmesi için) 7500-8500 arasıdır. O devirlerde kullandığında ortalaman 4.5 - 5'in altına inmez, aksini iddaa eden yalan söylüyordur. Hayvan gibi yakıyor işte neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum, bizde kullanıyoruz aynı motoru.
R25 almamak için 5 değil 15 neden sayabilirim ama daha iyi bir alternatifi de yok ki. Gidip kawasakiye, suzukiye öptürmeyeceksen kendini yok yani.
Hocam ayni motoru 3 Bin km dir bende kullaniyorum ve 5 litreyi tapagaz kullanimda bile gormedim.Sehir ici uzun yolda bu motorum 4.5 asagisina inmeyecegini dusunuyorsaniz motorunuza baktirin derim.Benim 65 km ortalamam hizim 90-100 3.1 di o yuzden soyluyorum.140 sabit gitsem eminim 4 u gecmeyecekti
-
r25 kral motordur.
-
Racing, naked felan ile işim olmaz ama az cok muhabbetlere şahit oluyoruz.
Yamaha geri çağırmış felan bi kac kere.
Videoyu yapan kim ? hintli.
Ne satıyor ? Bajaj.
Eşşek At'la dalga geçmeye çalışıyor garip :D
-
Evet iyi yakıyor, asılıncada uzuyor. Bu açıdan bakılınca gereksizce çok yakıyor demek saçmalıktır.
Binmeden boşuna yorum yapanlar sadece video izleyip internet fetişistliği yapan tipler.
Bende mt si var. İki kişi olsanızda gidiyor motosiklet. Öyle öhü pöhü kösülmüyor. Sekmentinde yanına yaklaşacak bir alet de yok çift silindir. Ne diye durmadan bok atılıyor anlamıyorum.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
abi hint aksanlı ingilizce varsa hayatta acmam zira adamlar ingilizce konusurken midem bulaniyor.
Aynen, böyle iğrenç bi aksan olamaz, başım ağrıyor yeminle.
-
herkes birer biritanya lordu aksan beğenmiyor
-
Arkadaş şu Youtube üzerindeki motosiklet videolarında bir Hint aksanıyla ingilizce konuşan bir de Portekizce çığlık çığlığa hönküren barzoları duyduğum anda ışık hızıyla kapatıyorum videoyu.Irkçılık falan da olamaz bu acayip itici geliyor.
-
sven adlı üyeden alıntı
Çok güvenli güzel kardeşim sırf senin için çıktım test sürüşü yaptım. 7500 devirde 110km ile yapıştırdım ve 3-5km öyle gittim yakıt tüketimi 3.5 - 3.7 arası gitti geldi. Keşke goprom falan olsa da çekebilsem. Motoru belirli bir devire kitlemişken şak diye gaz verince 4.1 - 4.5 arası geziyor ama ben hiç 4.5 - 5 görmedim. Atıyorsanız da sağlam atın. Yok 10 litre.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)