Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Katil

Motovento
    REKLAM ALANI
    Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı Salvation adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunun cahillikle alakası yok kardeşim haklısın.Sigaranın üstünde ölcen oğlum yazıyor millet içmeye yetiştiremiyor bu onların tercihidir sonuçlarına katlanırlar.Motosiklette böyle birşeydir.Sağ elindeki güç ile ne yapıp yapamayacağın senin sorumluluğundadır.Adam diyor ki ben bindim motora daha tenha diye rivaya geldim.kimseye rahatsızlık vermeden keyif yapıyorum.izlediğim kadarıyla leş gibi bir sürüş tarzı yok Yol boşken açıyor gazı kimseyi kışkırtmıyor kontrollü şekilde softcore apaçilik yapıyor.Zaten motorunu da bunun için almıştır yoksa harley almaya gidip de kimse z1000 almaz(motor z1000 di mi bu arada).motosiklet sürmek ve keyifli sürmek %80 mental bir aktivitedir.sen rahatsızsan bisikletle de ölürsün koşarken de ölürsün.
    mostro bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    bir konu gözden kaçıyor,burda ciddi şekilde ayrışıyoruz.Trafikte olduğumuz sürece,hepimiz,birbirimize karşı sorumluyuz,tamda bu yüzden trafiğe açık bir yolda yapacağımız yanlışlar yüzünden sadece bizimle ilgili bir problem olacağının garantisi yok.Ama Riva yolunu kapatırız trafiğe,tek kişi çıkar bineriz 230 km ile giderken kaza yaparız kimse bizim yüzümüzden zarar görmez o zaman ok.

Belki o durumda bile kamu malına zarar vermekten dava açılır,bu yaşanmıştır.

sonuç,trafiği beraber oluşturuyoruz,katılımımızla,yüzlerce,binlerce taşıt,yani hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz arkadaşlar.. Çözüm en güzel çözüm en temiz çözüm pist veya en azından otoyol ( kendimide katıyorum bunun içine)

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Ohoo bu gidişle kimse video koymayacak. Kasmayın bu kadar. Riva yoluna motor sürmeye gidip de bu hızlara çıkmayan var mıdır acep? Video eleştirirken herkes "Doğru Ahmet" kesiliveriyor maşallah. Bu arada, video da abartacak bişiy yok. gün aşırı başımıza gelen işler

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Videoda birşey yok. Her gün başımıza benzerleri geliyor. Yol geniş, sen de adamı önceden görmüşsün. Hatta araç yanından geçmeden önce elini sallayıp protesto edecek vaktin bile varmış.

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Düz çizgi var sollama yasak. Net.
    Ama haklı ve ölü olmamak için tedbirli ve dikkatli gitmeliyiz.

Ben arabayla bile giderken;
    Tepe üstlerinde, acaba hatalı sollayan biri olabilir mi diye,
    Yeşilde geçerken, acaba kırmızıda geçen biri var mı diye,
    sokak arasında sürerken çocuk fırlar mı diye (yola top çıkarsa, "topun arkasından çocuk gelir" kuralı) düşünüyorum.

Oysa gece kör siste öndeki araca yapışıp, onu takip eden gördüm. Olum sen görmüyorsan, sen kendine güvenmiyorsan başkasına nası güveniyorsun?

Gerçekten işimize gelince ben aradan geçerim, ben hızlı giderim, ben plaka kapatırım diyoruz.
    İşimize gelmezse, beni saymıyorlar, şeridin ortasında normal gidiyordum sıkıştırıyorlar v.s. diyoruz.

Burada karşı taraf suçlu. Ama hayatta kalmak için motoru süren arkadaşın biraz daha aklını kullanması lazım. Araba değil oradan köpek çıkar, at çıkar, domuz çıkar, tavuk çıkar. Çıkmayan şeyler de değil bunlar. Hep görüyoruz yollarda. O zaman At mı suçlu olacak?
    Salurbey ve ismail57 bunu beğendiler.

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    buralar daha da değerlenir demedi demeyin
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şimdiye kadar izlediğim en tehlikeli video oldu

shadowmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    26 yıldır motor sürüyorum. Scooter'dan SS'e her tür ve farklı güçlerde motorlarım oldu ve 400.000 km yol yaptım. Arada sırada, bu platformda yapılan video paylaşımlarla ilgili yorum yapardım. Ama belli bir noktadan sonra o kadar saçma sapan bir yere gidiyor ki olay artık vaz geçtim. Video ile ilgili tek bir saptama ve hatırlatma yapacağım : Bana göre @Jemand'ın kullanımında bir abukluk yok. Sonuçta Z1000 gibi bir motorla, kendi tercih ettiği şekilde kimilerine göre risk alarak temiz bir sürüş yapıyor. Bu da söylediğim gibi kendi tercihi. Bir videoyu izlerken o sırada sürücünün yaşadığını ekrana bakıp hissetme şansımız yok. Kameranın yeri, açısı, objektif şekli bize yaşanan durumun doğru hisle geçmemesini sağlıyor çoğunlukla. Bu nedenle süren kişinin kendi duygusunu bizle paylaşmaya çalıştığı konularda "öğreten abi" olmaya gerek yok. Hepinize güvenli sürüşler.
    Jemand bunu beğendi.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    su videoda adama nasil suc buldunuz
    120 160 demisler ,tey allahim. 2ye de atmayalim mi )

arkadasin gordugum yanlisi duz yolda cizgiye yakin kullanmasi ve donecegi virajin tarafina yakin durmasi.

bu ulke boyle, ozellikle riva cok tehlikeli.

ve dedigim seylere dikkat et sadece. karsindaki insanlara embesil muamelesi yap, her an sacmalayabilir de icinden. sen ölüp kalirsin elemana bir bok olmaz

Motosikleti
    Honda Forza 250
    kardeşim sen aldırma yazılanlara adam bile bile üstüne geliyo malesefki bizim dikkatli olmamız gerekiyo bu gibi durumlarda.yinede allah korumus dikkat et kendine kardesim
    Jemand bunu beğendi.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Kardeş sen video paylaşma
    Ne bu boyle hız yapmalar motorla el kollar felan ?
    Doğru kullan şunu

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Yeni moda bu mu ? Kaza ya da tehlike videosu paylaşıp haklı bulana gülücükler, hatalısın diyene çıkışmak

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    motor iyi uzuyor demeyi unuttum ben izlerken heyecanlandıysam sürmesi kim bilir nasıl zevklidir.

Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş sen video paylaşma
    Ne bu boyle hız yapmalar motorla el kollar felan ?
    Doğru kullan şunu
    volkan bu tarvrindan dolayi pazar günkü kahvaltiyi sen ödüyosun kardeş, vallahi ben anlamam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

Alıntı zekeriyaimam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni moda bu mu ? Kaza ya da tehlike videosu paylaşıp haklı bulana gülücükler, hatalısın diyene çıkışmak
    sanada gülücük atarım zek ayıp ediyosun.

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    Alıntı SuleymanE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harleylerde kodum mu oturtan cinsten : örnek

Ama işte bunu, o otomobilin direksiyonundakine anlatamazsın.

Haaa, uygulamalı anlatmak serbest, ama o zaman da olan yine en fazla motorcuya oluyor.
    allah affetsin... gülmekten karnıma ağrılar girdi :D adamın beyni çorba olmuştur muhtemelen

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    şehir dışına çıktığımızda mutlaka bu tarz bişey yaşıyoruz.
    karşı şeritten gelirken üzerine kırdılar mı hiç mesela ?
    maksat video olsun videosu işte.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Kanka naptılar sana be.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ahhh bende z1000 alabilsemde böyle boş yollarda yardira yardira gitsem diyorum(bu benim tercihim)bu arada yaş 43 adrenalin bir tutkudur birileri dedi diye insanlar bundan vazgeçmez.

Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    hocam z1000 ile nasıl yavaş gidilir bilmem ama hız limitinin 2 katı süratiniz var. Adam suçlu ama sizde sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz. biraz daha yavaş olsanız onun solladığını görüp sağ çizgiye risksiz bir şekilde çekilebilirsiniz.

Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kanka naptılar sana be.
    ulen yalandan video koyduk resmen şeytan taşlar gibi taşladı namussuzlar napıyon sesin çıkmıyo hiç ?

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)