Burada yine o kadar tehlikeli birşey yok ya kaçacak alanın varmış sağ tarafda
Ben yıllar önce bölünmemiş yolda fiti fıtı giderken kamyon sollayan kamyonun komple yolu kapatıp birde bana kol hareketiyle "kenara kaç kenara yaptığı" günden beri yadırgamıyorum bu durumları
Adam görmeyi bırak 40 la gien kamyonu 45km ile sollamaya çıkmış, iyice yavaşladım karşıdan birbirimize bakıyoz adam bana kenara çekil hareketi yapıyodu... hey gidi yıllar :D
Bizim ülke malum vahşi yaşamın birebir yansıması, büyük balık küçük balığı nasıl yiyiyorsa; araba motoru yer, kamyon arabayı, otobüsle kamyon ise kafa kafaya mücadele sergileyen üst avcı grubu
O yüzden demem o ki devir kötü kolla g.tü. Hiçbir araba karşıdan gelen ufacık bir cisim gibi görünen motosikletleri umursamıyor bizim ülkede.Karşıdan moto geldiğini gören "hah yol boş buda kenara kaçar rahatça öndekini sollarım psikolojisinde.
Ya bölünmüş yolda gaz açacan, yada hep bu yollarda sakin sürüp temkinli olacan,başka yolu şimdilik yok. Öyle avrupadaki gibi toplumsal bilinç, trafikte saygı falan bekliyorsan bir 100 yıl sonra yeniden konuşalım bu konuyu