Daha önceki videolarını da izledim. Çok tehlikeli motosiklet kullanıyorsun. Hatalı sollamalar, hız sınırını aşmalar. Küpeliydi bilmem ne. Z1000 aldın iyice şımardın.
Daha önceki videolarını da izledim. Çok tehlikeli motosiklet kullanıyorsun. Hatalı sollamalar, hız sınırını aşmalar. Küpeliydi bilmem ne. Z1000 aldın iyice şımardın.
biz kibarca uyarıyoruz, seni bilen diğer üyeler geçmiş marifetlerini de biliyorlar
hala bu iki şeyden ders almak yerine tersliyorsun...valla bravo.
arkadaşım orda araç hatasız diyen mi var? yazılanları iyi oku!
'iğneyi kendine de batır, tehlikeli sürüyorsun' diyoruz, 'sen önceden de tehlikeli kullanıyordun dikkat et' diyorlar
nesi kötü bunun yahu.
hayır adam mı topluyorsun araç sahibine girmeye anlamadım ki..
yeni nesil bi acayip ya.
Arkadaşın solladığı Pejo mümkün oldukça sağa geçip yer açmış. Arkadaş ise çizgiyi aşmadan sollamayı gerçekleştirmiş. Ancak karşıdan gelen hödük tamamen suçlu.
Burada karşı taraf ne kadar hatalı ise sen de o kadar hatalisin; oran aynı yani.
Neden dersen, adam niye hatalı ;sollanmamasi gereken yerde solladıgi için.
Sen neden hatalisin ; hiz limitlerinde gitmedigin için.
Ne yani ; yolda düz çizgi değil de kesikli çizgi olsaydı karşı seritten birinin sollama yapip senin seridine gecme ihtimalini düşünerek 140 yerine 100 le mi gidecektin?
Karşı taraf suçlu ama sende az değilsin hani :
Doğrul, eğril ama EĞİLME
sen millete atar-gider yapıyon; ama yolu okumasını bilmiyon. hoş, karşıdan araba da bilmiyor. viraj var ve viraj hafif rampa eşliğinde var; ilerden ne geldiği elbet görünmez.
Açıkçası böyle şeyler başıma çok geldi.Hiç sinirlenmiyorum,görünmez olduğum konusunda kendimi nasıl ikna ettiysem artık.
karşı taraf suçlu olmasına suçlu,
adama el kol hareketi çekeceğim diye gidon bırakanı da ilk kez görüyorum
o anda adam iyice üstüne kırabilir,
nasıl biz motosiklet üstünde çarpmak istemediğimiz nesneye doğru kitleniyorsak, aynı şekilde o da kitlenebilirdi,
panik yapabilirdi,
neden gidonu bırakıyorsun ?
bölünmüş yollarda daha temkinli gidersen " kendi sağlığın açısından " daha iyi olur.
Straights are for Fast Bikes, CORNERS are for FAST RIDERS !
Sevgili Jemand, seni tanımıyorum. Ama yazdıklarını takip ettiğim kadarı ile iyi bir insansın. Adrenalin tutkunusun. Seni anlıyorum, ancak trafiğe açık alanda adrenalin kovalamanın sonucunu hep beraber yıllardır görüyoruz http://www.motosiklet.net/forum/onla...e-birlikteler/ bölümünde.
Maalesef bizim araçlarımız güvenli değil. Bizi saran çelik bariyerler, kaportalar, hava yastıkları falan yok. Bu yüzden "öngörmek" zorundayız. Tamam araç sürücüsü hatalı, ama bizim trafiğimizde "hata yapmayan" kaç tane sürücü gösterebilirsin ki? İnsanlarımız duyarsız, saygısız ve cahil. "Ne olacak?" sorusu ve "bana bişey olmaz" algısı o kadar çok can aldı ki. Ben otoyolda ters yönden açıp dörtlülerini giden nice araçlar gördüm, yolun ortasında sert frenle durup, kapıyı açıp sümküren nice yaratık gördüm. Aracın içinde içtikleri ikibuçuk litrelik kolanın şişesini camdan atan gördüm. Sunroff'tan boş bira şişesini yola sallayan bmw gördüm. Bütün bunları bizzat görmüş bir motorcu olarak diyorum ki "öngörmek" zorundayız.
Öngörmediğimizde, tedbir almadığımızda bizim de başlığımız açılır "forumumuzda Jemand nicki ile üye olan X isimli arkadaşımız, efendy06 nicki ile üye olan Y arkadaşımız şurada kaza geçirdi, vefat etti. Allah geride kalanlara sabır versin." diye. Birileri de gelir taziye mesajı yazar. Yarın unutuluruz emin ol. Bu arada sen ben ölünce kimse geride kalanlara sabır falan da vermiyor. Öyle geride kalıyorlar boğazlarına düğümlenen acı ile.
20 yaşında trafik kazasında kaybettiğim arkadaşımın vefatının üzerinden tam 9 yıl geçti. Geçen hafta uğradım babasına, beni görünce yine gözleri doldu. Koskoca 9 yıl, yetmemiş. Biraz lafladık. "Dün gibi gözümün önünde oğlumun o hali. Gece rüyamda görüyorum, uykularım kaçıyor Murat, hanım desen hala sessiz sessiz ağlıyor geceleri, neyi nasıl unutacaksın? Nasıl soğuyacak bu için, bende ölmeden?" dedi babası. Hızlı yaşadı, genç öldü. Cesedi de yakışıklı falan değildi haberin olsun.
Kendine dikkat et. Sen dikkat edeceksin, çünkü o ya da bu, orda ya da burda, hata yapacak. Bunun kaçışı yok.
hala trip atıyon? hala düzlük diyon. hızından bahsetmedim ben. araba ileriyi görmeden sollamaya çıkmış, seni fark ettiğinden zaten geri şeride girecek zamanı yok, yaldır yaldır gidiyon çünkü.
ama kime anlatıyom ben!
madem haklısın, madem adam "katil"; düşeydin ya peşine? refüj yok, U çekmek yasak diye tabela yok. burda edebiyat yapacağına, gidip de adama çemkirseydin ya?
şşt ben makara yaptım yukarda, hala ciddiyetini koruyacaksan ben de ona göre kalaylayacam seni?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
la gidon bırakmayla bişi olduğu nerde görülmüş, el kol hareketi değil yav, küfür ederken elimle desteklemişim farkında olmadan
teşekkürler iyi dileklerin için.
Yeni nesil motosiklet sürücüleri çok şekil, çok fiyakalı, çok acayip kullanıyorlar ama AMMA ÇOK AĞLIYORSUNUZ BE ARKADAŞ!
geçmiş olsun. bu tür yollarda motorcuların sık karşılaştığı sıkıntı. adam bi yandan sollama yapar bi yandan telefon radyo kurcalar. Bunlarıda hesap edip gazlamak gerek. Nitekim tedbirli davranmışsınız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)