Kullanmadığınız ekipmanları gönderebilirmisiniz ?
-
11 Mayıs 2017, 10:30
burda kimse elemanın bizden öte-beri istemesine kızmıyor. herifin üslup yanlış. "şöyle şöyle yanlışın var" diyoruz, birileri de aradan gaz veriyor (biliyorum, eğlencesine bilerek yapıyonuz siz de) bu da coşuyor: yok efendim modern köleliğe itirazmış, yok sömürelezmiş. miş de miş...
ama gelişim dönemleri diye bi şey var, insanın kendini bi bok sandığı dönemler de bunlardan biri. tam da işte bu yaşlara denk geliyor. sistemi çözdüğünü, hayatı radikal bi şekilde sorguladığını, baş kaldıracağını, bi şeyleri değiştireceğini falan düşünüyor.
yok arkadaşım, sen daha bi bok öğrenmedin. evden gelen parayla üniversite okurken (onu da okuyosa -genele konuştum-)herkes alîm, herkes düşünür sanıyor kendini. azıcık da gururunu okşa, oooo, g.tleri arşa değiyor.
burdakilerin en az yarısı senden yaşça büyüktür, onların da en az yarısının senin yaşın kadar hayat tecrübesi vardır. sen bu kafayla gidersen, kafanı çok kez ezerler, benden söylemesi.
Reklamlar
-
11 Mayıs 2017, 14:24
shruikan adlı üyeden alıntı
burda kimse elemanın bizden öte-beri istemesine kızmıyor. herifin üslup yanlış. "şöyle şöyle yanlışın var" diyoruz, birileri de aradan gaz veriyor (biliyorum, eğlencesine bilerek yapıyonuz siz de) bu da coşuyor: yok efendim modern köleliğe itirazmış, yok sömürelezmiş. miş de miş...
ama gelişim dönemleri diye bi şey var, insanın kendini bi bok sandığı dönemler de bunlardan biri. tam da işte bu yaşlara denk geliyor. sistemi çözdüğünü, hayatı radikal bi şekilde sorguladığını, baş kaldıracağını, bi şeyleri değiştireceğini falan düşünüyor.
yok arkadaşım, sen daha bi bok öğrenmedin. evden gelen parayla üniversite okurken (onu da okuyosa -genele konuştum-)herkes alîm, herkes düşünür sanıyor kendini. azıcık da gururunu okşa, oooo, g.tleri arşa değiyor.
burdakilerin en az yarısı senden yaşça büyüktür, onların da en az yarısının senin yaşın kadar hayat tecrübesi vardır. sen bu kafayla gidersen, kafanı çok kez ezerler, benden söylemesi.
Sen kimsin de bana yanlışımı söylüyosun kardeş ne çok uzattınız konuyu, soru sorduk size , ya var ya yok dicektiniz. Mecburmuyuz sizin hayat tecrübenizi dinlemeye. 2-3 bişey dedik belli baya ağrına gitmiş ki beni tanıdığını zannedip aklınca küçümsemeye çalışmışsın. Bir şeyler değişir mi sence senin gibilerle dolu ülkede. Sen zaten herşeyi biliyosun hemen anlamışsın kim olduğumu . Küçük aklınızla tek bakışta insanları süzüp hemen bi gruba dahil etmeler , sinirlenmeler sizin ata sporunuz. O yüzden git kendini düzelt bana akıl verme.
-
11 Mayıs 2017, 15:04
ayetlervaray adlı üyeden alıntı
Sen kimsin de bana yanlışımı söylüyosun kardeş ne çok uzattınız konuyu, soru sorduk size , ya var ya yok dicektiniz. Mecburmuyuz sizin hayat tecrübenizi dinlemeye. 2-3 bişey dedik belli baya ağrına gitmiş ki beni tanıdığını zannedip aklınca küçümsemeye çalışmışsın. Bir şeyler değişir mi sence senin gibilerle dolu ülkede. Sen zaten herşeyi biliyosun hemen anlamışsın kim olduğumu . Küçük aklınızla tek bakışta insanları süzüp hemen bi gruba dahil etmeler , sinirlenmeler sizin ata sporunuz. O yüzden git kendini düzelt bana akıl verme.
he canım he, o dediğinden
-
11 Mayıs 2017, 15:12
-
11 Mayıs 2017, 15:27
arkadaş kumaş mont fazlalık var elimde birinin fermaru bozuk ama çalışıyor tutukluk yapıyor hakketten atmaya kıyamıyordum, ama iş görür son iki yıldırda kullanmadım işini görürse kargoya vereyim beden söyle göndereyim,olayı fazla büyütmeyin arkadaşlar sonuçta bizden zorunlu bir isteyen yok,kullanmıyorsan veya kullanma ihtimalin kalmadıysa öylece duracağına ben kullanırım der, bence mantıklı sen özelden yaz kardeşim bedeni uyarsa montu göndereyim sana.
-
11 Mayıs 2017, 15:56
-
11 Mayıs 2017, 16:06
spil adlı üyeden alıntı
arkadaş kumaş mont fazlalık var elimde birinin fermaru bozuk ama çalışıyor tutukluk yapıyor hakketten atmaya kıyamıyordum, ama iş görür son iki yıldırda kullanmadım işini görürse kargoya vereyim beden söyle göndereyim,olayı fazla büyütmeyin arkadaşlar sonuçta bizden zorunlu bir isteyen yok,kullanmıyorsan veya kullanma ihtimalin kalmadıysa öylece duracağına ben kullanırım der, bence mantıklı sen özelden yaz kardeşim bedeni uyarsa montu göndereyim sana.
bırava lan güzel yürekli insan. wallahi bırava.
-
11 Mayıs 2017, 16:17
spil adlı üyeden alıntı
Dostum olayı anlamamışsın... Kullanmadığınız ekipmanlar varsa verin birilerine. Yeni eldiven alınca eski eldivenimi burada kuryelik yapan bir arkadaş vermiştim daha sıfır gibiydi. Muhtemelen fazladan bir ekipmanım olsa hiç kullanmıyor olsam yine birisine veririm. Ama Burada sizi enayi yerine koyan bir adam var kim zevk ala ala özel sektörde üç kuruş paraya çalışıyor ? Ben evimde yatayım sen her ay bana gönder bahanem ise çalışmaktan sıkıldım. Mantıklı mı sence ?
Motosiklet lüx tüketimdir , Bende R1 almayı çok istiyorum ama malesef sıkıldım çalışmaktan bana bi R1 alıverin barii...
Yok arkadaş mantık yanlış, Eve iki lokma götürmek için sabahlara kadar çalışan ADAM'lar biliyorum..
Gücü kalmamış, saçları ağarmış ama çocuklarına ekmek götürmek için sabahlara kadar çalışan adamlar var.. Bu adamlar zevk mi alıyor çalışmaktan.
Ben motor alırken ehliyetimi,ekipmanımı bile 40 tl 40 tl biriktirdim. Motosiklet bayiisine giderken harcayacağım parayı bile kazanmak için kaç gün çalıştım.... İstersem birçok kişiden yardım alabilirdim..Ama yok bu insanı buna alıştırırsan bugün yüz verirsin yarın astarını ister...
Kendimi dilenci gibi hissediyorum demiş arkadaş.. Tamda öyle....Hatta en azından onlar ekmek parası diyor en azından..... Bu durum daha da vahim.
Doğa insan olmadan da yaşar; ama insan doğa yok olduktan sonra yaşayamaz
-
11 Mayıs 2017, 16:48
şu başlığı kilitleyin bişey yapın uğraşamıcam ben bunlarla
-
11 Mayıs 2017, 16:54
-
11 Mayıs 2017, 17:31
spil adlı üyeden alıntı
bana yollarmısın karşı ödemeli bende gelen kargocuyla bir sana wd-40 yollarım maksat gelen tabak boş dönmesin.
-
13 Mayıs 2017, 01:41
ayetlervaray adlı üyeden alıntı
bana bunlarla gel
kendileri köle gibi çalışıyo diye benim de çalışmamı istiyolar ayrıca benim derdim verdiğin emeğin karşılığını almadığın
asgari ücret veren işlerle . Bide burda o işleri yaptıkları için kendini beğenip nasihat veriyolar ya ona gülüyorum
Al işte milleti aşağılar sonra bide milleten ekipman ister.
Kimse sana asgari ücretle çalış demiyor.
Örnek ben hayatımda toplasan 300 gün sigortam var 35 yaşındayım. Hayatımıda bir çok kişiden güzel idame ettiriyorum. He bana babadan vs birşey kalmadı çocukluğumda pazarlarda, çaycıda vs çalışırdım. Bir süre internet cafe işlettim orada kendimi geliştirip site işlerine girdim şimdi günde 2 saat ya çalışıyorum ya çalışmıyorum ve internet olan her yerde işimi halledebilirim. Anlıycağın kapitalist düzene bir şeyler katıyor olsam da bunu çok serbest ve rahat bir şekilde yapıyorum. Sırt çantası, diz üstü ve motorla 365 gün dolanabilirim.
Ama hiç bir zaman senin gibi millet köle benimde köle olmamı istiyorlar çalışmadan yaşıyacağım demedim. Sana kimse köle olarak çalış demiyor kardeşim. Ama para kazanacak bir çözüm bulmalısın ve alın teri ile para kazanmaya çalışanları da enayi yerine koyamazsın....
İster dinlersin, ister dinlemezsin ama İnşallah dilenmezsin...
-
13 Mayıs 2017, 09:13
Deposunda fazla benzini olan var mı bana göndersin. ? Bu ne lan çalışmak istemiyorum param yok bana ekipman gönderin saçma konular gittikçe fazlalaşıyor .
-
13 Mayıs 2017, 10:23
kullanmadiginiz ekipmani gonderin demek de ne var allah askiniza? altinizdaki motoru, korumayi mi istemis cocuk?
dilenmek mi bu simdi? ne oldu bizim motor kardesligimize? ben de kazadan sonra bir muddet arkadaslarimdan aldim 2. kasklarini eski montlarini. dilenci mi oldum ben simdi? yeri geldi kuryedir cani ceker alamaz diye 0 gibi agv yi komik bi rakama vermistim. ne cok seviyoruz konusmayi ama icleri bos maalesef.
evet calismasin, ogrenciymis cocuk zaten. cumlelerine takilmissiniz en basta umarim yanlis anlasilmam demesine ragmen.
-
13 Mayıs 2017, 11:03
wolrath adlı üyeden alıntı
kullanmadiginiz ekipmani gonderin demek de ne var allah askiniza? altinizdaki motoru, korumayi mi istemis cocuk?
dilenmek mi bu simdi? ne oldu bizim motor kardesligimize? ben de kazadan sonra bir muddet arkadaslarimdan aldim 2. kasklarini eski montlarini. dilenci mi oldum ben simdi? yeri geldi kuryedir cani ceker alamaz diye 0 gibi agv yi komik bi rakama vermistim. ne cok seviyoruz konusmayi ama icleri bos maalesef.
evet calismasin, ogrenciymis cocuk zaten. cumlelerine takilmissiniz en basta umarim yanlis anlasilmam demesine ragmen.
Konunun tamamını okursan elemanın söylediklerini görürsünüz neler dediğini. Asgari ücretle çalışıyodum kapitalist düzenden dolayı isyan ediyorum çalışmıyorum çalışmayacam. Siz bana ekipman gönderin ben motora biniyim. Yok öyle bi dünya.
Emanet olarak alırsın kullanırsın. Kendine aldığın zaman da emanetleri iade edersin. Senin yaptığında sıkıntı yok.
Ne demiş sabri abi. Hem ayranım dökülmesin hem bi tarafım ..kilmesin. O ne güzel dünya.
-
13 Mayıs 2017, 22:18
Motorculukta knight online pazarina döndü teleport kapisinda abi 1 k verirmisin derlerdi )))
Ya arkadas ekipmanlar ucuz degil pahali bunlari almak icin emek gerekiyor.Emek icinde calismak gerekiyor..
-
13 Mayıs 2017, 22:28
Ekipmanları kullanacaksanız yollayalım
Umarım parayla satacak kişilerden biri değilsin
-
14 Mayıs 2017, 07:49
Motosiklet alcam diye 3 aydır asgari ücretle caşıyorum, hafta sonu bile mesai kalıyorum adamın lükse bak
-
14 Mayıs 2017, 20:35
Yolda denk gelsek tekmelerim la seni....
-
14 Mayıs 2017, 20:58
Senden rahatı gevşektir.
Zaten amaç yok ne kaskı montu.
Biraz rüzgar beynine vursun açılırsın elbet.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)