Kullanmadığınız ekipmanları gönderebilirmisiniz ?
Reklamlar
-
valla arkadaşım, ihtiyacın vardır, bi şey diyemem, ben yalancılıkla falan da itham etmedim zaten.
ama "çalışamam ben, patron kaprisi çekemem!" diyen birine kimse yardım etmez.
git hâlde hammallık yap, para da alırsın, akşam evine de sebze meyve getirirsin bedavadan.
git komilik yap, öğle ya da akşam yemeğini bedavaya getirirsin.
git kampüsteki yemek işletmelerinde part-time çalış, gene yemeğin bedavaya gelir, paranı da alırsın.
hani seninki dereyi görmeden bungee-jumping yapmaya benziyor.
Reklamlar
-
ayetlervaray adlı üyeden alıntı
Aynen bu bünye daha fazla özel sektörü ve asgari ücreti kaldıramaz.
Bir şey sorucam kırmakda istemiyorum.
Allah rızası için bir sadaka diyen bir DİLENCİ ile aranda fark varmı.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
Vay anasını sayın seyirciler. 28 yaşındayım asgari ücret alıyorum parasızda kaldım ama kimseye gidipte bana şunu alın bunu alın demedim. Gittim herşeyimi de kendim aldım "asgari ücret" ile. Senin çalışmaya hevesin yokmuş kusura bakma da. Milletin ağız kokusunu çekiyorum hiçte gocunmuyorum çalışıyorum paramı kazanıyorum. Git limon sat başkasına tamah etme.
-
20 yaşına kadar özel sektöre dayandiysan çok iyi ben 7 yasima girer girmez bıraktım . Sabrına hayran kaldım
-
Sizden bi yardım istedik , üstüne yalancı,dilenci,kaprisli olduk. Sorsalar hepiniz yardımseversiniz.Cımbızla kelime seçiyolar yardım etmemek için.
Helal size adamsınız.
-
Trol heralde arkadaş? Aramızda 15 yıl var,nasıl bir istek bu ! Ciddiye alınacak hiçbir tarafı yok. İnsanlarla dalga geçiyorsun!! Üşenmedim yazdım.
-
Salurbey adlı üyeden alıntı
Trol heralde arkadaş? Aramızda 15 yıl var,nasıl bir istek bu ! Ciddiye alınacak hiçbir tarafı yok. İnsanlarla dalga geçiyorsun!! Üşenmedim yazdım.
Konu çok şaçma ki hocam forum zaten son zamanlarda ... forumları gibi oldu son 2 senedir falan "evet işte benim 1000 liram var ne alayım ama aslında 1000 liram bile yok" tarzında yaklaşımlar oluyor."Viraja girerken bi baktım viraj bana girdi" buda öyle bir soru olmuş param yok motora biniyorum ekipmanım yok adres vereyim yollayın ekipmanları.... arkadaşın niyeti ciddi olabilir ama söyleyiş tarzı ve hitabeti kötü
-
Bari bir beden falan yazsaydın be hocam.
-
banada bir 2500 TL ateşleyebilirmisiniz arkadaşlar? çalışmaya tahammülüm kalmadida İstanbul parka piste girmek istiyorum param kalmadı.
-
wahahaha, yine efsane çıkışlar olmuş.
-
Hitabetten ziyade yaklaşım tamamen yanlış. Peki biz nasıl aldık ekipmanları!!!
Bende r25 imi sattım biraz ekleyin s1000rr alıcam. Beyler destek lütfen.
-
MrMud adlı üyeden alıntı
İmkan verilirse Graham jarvis seviyesinde bi Enduro'cu olurum.
Ama Gearne yada Fox ekipman seti lazım.
Graham jarvis gibi rampa aşşağı giderken stoppie yapabiliyon mu😆
-
Abi ben ergenlerden nefre ediyorum,35 yaş üstü olsaydın can kurban.Gördüğüm bütün ergenler sevimsiz ,saygısız
-
fazla eldiveni olan var mı yav kışlık
-
Gereksiz tepki göstermişsiniz
Belli ki adam yardım istiyor. İsteyen yardım eder istemeyen okur geçer bu kadar basit
Ama iyice dalga konusu olmuş burası.
-
Allah'ını seven üstüme S1000RR atsın
-
Motosiklet Eğitmeni
Sen yazılanlara bakma.
Bırak çalışsın kerizler.
Ben sana ne lazımsa hallederim
Sen git ne lazımsa dene beğen.
Adresleri tespit et gece hallederiz.
-
Ekipmana gerek yok, benzin alamazsin bu devirde boşver bu işleri sonra herşeyini yapinca binersin
-
Gencler banada bi 6000 lira lazim R25 e gecicem de bi el atin be
-
Tamam adam öldü beyler yeter yoksa yok diyin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)