Kullanmadığınız ekipmanları gönderebilirmisiniz ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar yaşım 20 Ankara da öğrenciyim. Motorumu aldım güzel bir kask aldım ancak onun haricinde hiçbirşeyim yok.Şuan hiçbir gelir kaynağım da yok. Sizden kullanmadığınız motosiklet ekipmanlarınızı bana göndermenizi rica ediyorum. Özel sektörün acımasız temposundan çıktım , çalışacak zerre tahammülüm yok . Umarım yanlış anlaşılmam. Göndermek isteyen kardeşlerim bana mesaj atabilir , adresimi verebilirim.
Reklamlar
-
Bitanecik alpinestar tulum varsa da benim üzerime fırlatın arkadaşlar.
-
Kullanmadığınız, garajda yatan motorunuz varsa bana verebilirsiniz. Ülkenin diğer ucuna bile gelirim.
Not: S1000RR'a özel fantezilerim var, kullanmayan varsa versin vurayım kırbacı.
-
Arkadaşlar dükkanın önünü kapatmıyalım lütfen.
-
Kullanmadığınız paranız varsa iban verebilirim.
-
Arakdaşlar küçük bir çocuktum en büyük hayalim büyük bir yarışçı olmaktı yaşım 30 oldu çok büyük bir yarışçı olamadım ama hayallerim hala büyük dainese tulumu olan varsa lütfen göndersin
-
olmadı..
"uygun fiyatlı" falan deseydin, can feda; ama o da yok.
-
ogrenci oldugunu ve motor surdugunu ispat et. sana gonderecek bir seyim yok ama ispat etsen daha makul olur.
-
Moderatör
Çalışacak zerre tahammülün mü yok, ben mi yanlış anladım? 20 yaşında tahammülün yoksa, bence boşuna uğraşma.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Çalışacak zerre tahammülün mü yok, ben mi yanlış anladım?
20 tahammül yoksa, bence boşuna uğraşmamalısın.
Bende şaşırdım.Daha dur karpuz kesecezzz
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Çalışacak zerre tahammülün mü yok, ben mi yanlış anladım?
20 tahammül yoksa, bence boşuna uğraşmamalısın.
Aynen bu bünye daha fazla özel sektörü ve asgari ücreti kaldıramaz.
-
Lükse girer bu durum.Balaklavasından,vizorüne herseyimi kendim aldım 35 yaşındayim tabiri caizse essek gibi çalıştim.
Çağrina kimse katılmaz diye düşünüyorum.
-
Hazır milletvekilliği yaşıda düşmüşken seni milletvekili yapalım.Sonrası süper emeklilik zaten.
-
Levent lafı klavyemden aldın.
Tahammülün yok gelirin yok motora binmen lazım..
Bak şimdi o motora koyacağın benzini koymuyor,parasını biriktiriyorsun. Hatta motoru trafikten çekip sigorta vergi v.s masraflarınıda cepte bırakıp....
Korumalarını alıp tamamladıktan sonra yola çıkabilirsin.
Kusura bakma öyle motora,böyle koruma...
Alınır.
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Arakdaşlar küçük bir çocuktum en büyük hayalim büyük bir yarışçı olmaktı yaşım 30 oldu çok büyük bir yarışçı olamadım ama hayallerim hala büyük dainese tulumu olan varsa lütfen göndersin
İmkan verilirse Graham jarvis seviyesinde bi Enduro'cu olurum.
Ama Gearne yada Fox ekipman seti lazım.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
shruikan adlı üyeden alıntı
olmadı..
"uygun fiyatlı" falan deseydin, can feda; ama o da yok.
Uygun fiyata bile alamıyacak durumdayım , o yüzden belki bir umut para ihtiyacı olmayan kullanmadığı fazladan ekipmanı olan birisi görür de yardımcı olur diye açtım konuyu.
-
Arkadaşlar lastiklerimin durumu hiç iyi değil param da var ama sizin almanızı istiyorum.
-
hayat beni de çok yordu arkadaşlar, bu bünye çok çalışıp az kazanmayı kaldırmıyor
zerre tahammülüm yok..
mesela, iban hesabı versem bu ayki nafakayı siz yatırsanız? fazla değil, sadece 2bin gayme.
kullanmadığınız paradan ama, öyle kullandığınızdan paradan değil.
-
omeraydin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar lastiklerimin durumu hiç iyi değil param da var ama sizin almanızı istiyorum.
SMC-r almak istiyorum ama param yok.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
Oradan çok mu rahat gözüküyorum anlamadım. Yine yanlış anlaşıldım galiba .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)