Durumu olmayabilir efendi gibi burada konuyu açar eminim bir çok kişi de iyi kötü ekipman yardımında bulunur.
Gevşek gevşek ben çalışmıyorum ekipman yollayın yea diyene ne var bunda falan demeyin.
Durumu olmayabilir efendi gibi burada konuyu açar eminim bir çok kişi de iyi kötü ekipman yardımında bulunur.
Gevşek gevşek ben çalışmıyorum ekipman yollayın yea diyene ne var bunda falan demeyin.
arkadaşlar, kredi kartlarınızın numarasını, son kullanma tarihini ve arka yüzdeki güvenlik kodunu özel mesaj olarak atar mısınız, bi şey denicem; bakın kartları istemiyorum, sizde kalacak kartlar.
Hala bir umit burada arkadaş
Hayırlı işler
Daha ucuz bir motosiklet tercih edip diğer ekipmanlarını tamamlayabilirdin. Ya da önce ekipmanları alıp kalanıyla motosiklet alabilirdin.
Ne kadar boş yapmışsınız be. böyle cevaplar vereceğinize hiç cevap vermeyin. Adam gelmiş efendi gibi yazmış buraya, troll olduğunu düşünen veya çalışma g*tü yok bizden istiyo diye düşünen takmasın o zaman. adam sizden kullanmadığınız ekipmanlarınızı istiyor bana sıfır ekipman gönderin demiyor. Bence bu konu gereksiz çünkü burada alabileceğin cevapların seviyesi bunlardır. bu konuya saçma sapan cevap verenler daha da gereksiz. diyelim ki adam gerçekten senin düşündüğün gibi; napıcan kullanmadığın ekipmanını 20 sene saklayıp çocuğuna mı vericen? ver adama bir işe yara. İşleri bu kadar zorlaştırıp, biz eşşek gibi çalıştık çok zorlandık demek te ayrı bir saçmalık aklınızda bulunsun.
Not: ekipmanım yok kardesim.
Allah yardımcın olsun..
Garajınızda kullanmadıgınız motosıklet varsa gonderebılır mısınız? Bos beles yorum yapacak kısıler dukkanın onunu kapatmasın. Sunun surası ogrencıyız motora para nası bulaq hemı?
Konu sahibi arkadaş kızma da gerçi bunca yorumdan sonra kesin kızacaksında çok yanlış yerdesin be başkan ucuza verirmisin felan desen tamamda hayırına milleten bişey alamasın.Alırsan isimleri felan gizleyip atarsan çook memnun olurum benimde ön yargılarım yıkılır.
Burada milletin takıldığı konu şu.Yaş 20 ben çalışamam.Çalışıp alamam demesi.Yalnız çalışamama sebebi tamamen keyfi arkadaşın.Burada tepki gösteren arkadaşlara boş yazıyorsun diyen üyeler hepsine saygısızlık yapıyor haberi yok.Emin olun o dalga geçenlerin çoğu yıllardır çalışıyor.Paranın nasıl, ne zorluklarla kazanıldığını biliyor.Diğer yandan isteyen arkadaşında ciddiye alınacak bir yeri yok.Şimdi böyle birşey isterken insan biraz kendini geri çekmeli seviyeli konuşmalı.Lakin kendisi yok dükkanın önünü kapatmayın falan diyerek seviyesini belli ediyor.Ve Kendileri "kendileri köle gibi çalışıyo diye benim de çalışmamı istiyolar " diyerek yüzsüzlüğünü tamamıyla belli etmiş.Burada ekipman dilendiği insanları aşağılayıp salak yerine koymuştur."kendileri köle gibi çalışıyo diye benim de çalışmamı istiyolar "bu ne demektir.Onlar köle gibi çalışmış ben çalışmam çünkü onlar salak çalışmış ben çalışmadan elde edeceğim.Buyrunuz gençliği hali.Doğrusu böyle mi olmalı.Doğrusu ben çalışıp kimseye muhtaç olmadan en iyi olacağım gibi birşey olmalı.Böyle kafa yapısına sahip bir insan birde yazanlara sizin gibiler yüzünden ülke şöyle böyle deyince dahada komik ve aptal durumuna düşürüyor kendisini.Şunu açıkça kabul etmek gerekiyor ki arkadaşım sen toplumun sırtına yapışmış bir asalaksın.Dilenci,yüzsüz ve seviyesizsin.Bunları duymak hoşuna mı gider.Çünkü kendini bu duruma düşürdün.
Motora dair A'dan Z'ye sahip olduğum ne varsa kendi emeğimle sabah saat 05 lerde kalkıp,tabiri caizse eşek gibi çalışıp 1 lirasına kadar kimseden istemeden aldım.
Kullanmadığım ekipman olursa kime veririm biliyor musunuz , gerçekten çalıştığına inandığım fakat birsekilde çeşitli sebeplerden dolayı yetişemeyen ve buna rağmen çalışan,durumunu bildiğim birine gönül rahatlığıyla kendi alın terimle aldığım ve kullanmadigim dolapta çürümesin olan ekipmanımı veririm.
Çalışan birçok insan, arkadaşla aynı hisleri taşımasına rağmen mecburen çalışıyor ve birçoğu motordan daha önemli mecburiyetleri olduğu için(hayatını devam ettirmek gibi mecburiyetler).
Mesela arkadaşımızın anne ve babası veya kendisine bakan,maddi anlamda destek verenler de şu anda ona para gönderebilmek için çalışıyorlar.
Öyle kolay olmuyor hayat.
şunu şurdan çok rahatlıkla söyleyeyim de içimde kalmasın:
bu elemana yardım eden enayidir, salaktır; hatta salağın önde gidenidir!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)