Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Kullanmadığınız ekipmanları gönderebilirmisiniz ?

Motovento
    REKLAM ALANI
    TurboTastic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Madem çalışmak istemiyorsun al sende bi tane..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dominar 400 - V15
    Sana yardım edicek hiç halim yok be kardeşim :D Kargoculardan gına geldi hiç yüzgöz olmaya tahammülüm yok.

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Bazıları dalga geçmiş ama geçen sene motorumu satarken tüm ekipmanımı hayrına yanında verdim.

Motosiklet 500 km'deydi ve normal ikinci el fiyatıyla satıyordum.

Ekipmanlarda : nolan n86 orj yamaha pantolon venom mont eldiven dizlik c4 yağ kask kilidi vs.

İstanbul'dan kurye bir arkadaş gelip almıştı.Onun duası yeterdi.Para kazanılır bir şekilde.Burada başlıkta açmıştım zaten.Güle güle kullanıyordur.
    ...garip... bunu beğendi.

Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    Alıntı ayetlervaray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uygun fiyata bile alamıyacak durumdayım , o yüzden belki bir umut para ihtiyacı olmayan kullanmadığı fazladan ekipmanı olan birisi görür de yardımcı olur diye açtım konuyu.
    -Çalışıp yetiştirmeyene eyvallah
    -Kaza bela geçirip borçlu olana eyvallah
    -Ailesi rıza gostermeyip alamayana eyvallah
    -Hatta niye para vereyim Bir uyanıklık yapayım diyenede eyvallah
    - başka sebeblerede haydiiiiiiii eyvallah
    Ama çalışmaya tahammülü olmayana yardıma tahammül gösterecek Adama'da benim tahammülüm olmaz...kendi adima

gitaristgkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt 600 e
    Yine bir ''Takıntılı'' vakaası

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Malum partinin gençlik kollarına gir
    Shrieker bunu beğendi.

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Tahammül edeydi eyiydi...

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Adamın hevesini kırmayalım beyler.
    Daha yaşı genç arkadaşın. 4S kuralı ile mecburen çalışacak. Daha 20 yaşında ve ölene kadar işşiz olacak değil. Tabi ki Bakan Çocuğu değilse.
    Cümlelerini yanlış kullanmış hepsi o.

Bana özelden adresini at. Motosiklet Bacak Çantası göndereyim. Kargoyu sen ödersin.
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

Motosikleti
    Yamaha Yzf R25
    Alıntı GT250rAlanya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adamın hevesini kırmayalım beyler.
    Daha yaşı genç arkadaşın. 4S kuralı ile mecburen çalışacak. Daha 20 yaşında ve ölene kadar işşiz olacak değil. Tabi ki Bakan Çocuğu değilse.
    Cümlelerini yanlış kullanmış hepsi o.

Bana özelden adresini at. Motosiklet Bacak Çantası göndereyim. Kargoyu sen ödersin.
    23 Yaşındayım 3-4 yıldır çalışıyorum ve 1 buçuk senemi sadece motoru almak için ayırdım. 1 buçuk sene boyunca 20 saat durmadan çalıştığım zamanlar oldu. Yeri geldi arkadaşlarımla eğlenmeye gitmedim. Birçok şeyden fedakarlık yaptım. seve seve gitmedim işyerine eve geldiğimde duş alıp uyuyordum sabaha kadar ayaklarımın ağrısı geçmediği oluyordu. daha dinlenmeden tekrar işe gidiyordum.

Bunun yaşla pek ilgisi yok. Karakter meselesi 50 yaşına gelince bunu istemez başka birşey ister. ve insanları bedavacılığa alıştırmakta bence onlara daha büyük bir zarardır. Karnım aç yemek gönderin diyen adamı bir nebzede olsa anlarım. Ama motosikletime ekipman yok diyen adamı anlamam. Ben sırf ekipman için 3 ay fazla çalıştım. Eğer o 3 ayı çalışmasaydım burda gelip bana kask gönderin desem doğru muydu ?

Kimse kusura bakmasın , ben çalışıp kazanıyorsam oda çalışacak. eğer gerçekten imkan yoksa almaya sürmeyecek motoru. Bunun daha benzini var,sigortası var, yağı var vs. vs uzar gider. Ekipmanın varsa bineceksin yoksa çalışıp alacaksın. Yok ben evimde paşa gibi yatıyım siz enayi gibi gönderin derse orda duur diyceksin.

Bahsedilen şey kitap değil,yemek değil, bir lüxten bahsediyoruz.
    GT250rAlanya, Salurbey, Ari Gold ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

TlntS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bağcılar racing kabilesindeki arkadaslarrin fazla ekipmani varmis ama. calisip alsin diyorlar.

ayetlervaray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 200
    kendimi zabıtalar tarafından kovalanan dilenci gibi hissettim helal olsun sizlere

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    arkadaşlar motoru yardım ve volant sökemiyorum, varsa volant çekme aparatı yollar mısınız? tvs apache için lazım.

Alıntı ayetlervaray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kendimi zabıtalar tarafından kovalanan dilenci gibi hissettim helal olsun sizlere
    canını sıktıysam kendim adına özür dilerim, konuyu neden makaraya vurduk bilmiyorum ama gülmekten kendimi alıkoyamıyorum :D

ben eli gönlü açık biriyim ve durum müsait olsa her türlü yardım ederim ama devrimiz cimri ve bencil insanlarla dolu. ben kendi bütçemden kısıp kimi zaman sokak hayvanlarını doyurmaya çalışıyorum ama etrafıma bakıyorum ki büyük servete sahip insanların umrunda bile değil çünkü kendileri rahat.

Motosikleti
    Superlight 200
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motoru yardım ve volant sökemiyorum, varsa volant çekme aparatı yollar mısınız? tvs apache için lazım.

canını sıktıysam kendim adına özür dilerim, konuyu neden makaraya vurduk bilmiyorum ama gülmekten kendimi alıkoyamıyorum :D

ben eli gönlü açık biriyim ve durum müsait olsa her türlü yardım ederim ama devrimiz cimri ve bencil insanlarla dolu. ben kendi bütçemden kısıp kimi zaman sokak hayvanlarını doyurmaya çalışıyorum ama etrafıma bakıyorum ki büyük servete sahip insanların umrunda bile değil çünkü kendileri rahat.
    Sıkıntı yok kardeşim en azından insanlar beni linç etmek için bir araya geldiler , eğlendiler kendilerini ifade ettiler.Yazılanları okumak benim içinde çok zevkliydi.Ben zaten tepki alacağımı tahmin etmiştim konuyu açarken Kendileri gibi olmıyanları kabul etmediklerini görmüş olduk

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    Değerli büyüklerim abilerim 3 yıl boyunca gündüzleri markette çıraklık akşamları da bir restoranda valelik yaparak 13 bin tl biriktirdim gittim kendime ehliyetimi, 2. el kaskımı ve 2. el motorumu aldım. Hala çankayada aynı yerde valelik yapıyorum ama marketten çıktım üniversite sınavlarına çalışmaya karar verdim. Montumu ve botumu da 5 aya alabilicem inşallah ama marketten çıktığım için çok sıkıştım ve liseyi de çalışarak okumadığım için şu lanet matematiği ve fiziği anlamıyorum. Hep mühendis olmak vardı aklımda ama bu gidişle olmayacak sınav seneye. Valeliktende çıkmak istiyorum ama ailemle kalmıyorum bu arada onlar sinopta bir köydeler ben yurtlarda okuyarak büyüdüm en son işe başladım Ankara'da. Bahçeli'de üniversite öğrencilerinin evinde bir yatak ve sandalye girecek kadar bi odam var. Aylık 250 tl veriyorum arkadaşlara. İnanın artık kafayı yeme noktasına geldim keşke lisemi adam gibi okuyup şimdi okumaya devam edebilseydim ama zordu aileme para göndermem gerekti hep. Motor parası biriktirmeye de 3 yıl önce bizimkiler aile mirasında 3 5 kuruş bulup rahatlayınca almaya karar verdim. Şu an tek hedefim dersler etüt merkezi tarzı yerler veya üniversite öğrencilerinden ücretli dersler almaya çalışıyorum kampüslere gizli gizli girip. Gece 3'e kadar iş olması beni bitiriyor. Motoru satacağım heralde o parayı eğitime harcayacağım özel dersler kitaplar dünya para. Yanlış anlamazsanız abilerim dilenci değilim bana özel ders vermek isteyeniniz ya da saati 50 60 tl oluyor yollamak isteyeniniz varsa ya da eski botunuzu 43 numara yollarsanız en azından beni 300 lira masraftan kurtarırsınız ve motor bende biraz daha durur.Rahatsız ettim tekrardan özür dilerim. Allah'a emanet olun.

Yukaradaki hikayemi beğenenler sanata destek için yardım edebilir. Herkes yazmış bişiler ben de yazıyım dedim GS almak istiyorum inşallah 10 yıla. Ama yakıtından dolayı sadece kısa mesafe bineceğim.

Bu arada arkadaşım senle alay etmek için değil muhabbet için yazdım fazla ekipmanım olsa vermek isterdim ama eksiğim bile var bot alcam inşallah 1 aya sonra artçı için kask mont eldiven dizlik sonra kendime pantolon . Ama çevremden duyarsam sana yönlendiririm. Bu kadar tepki görmenin tek sebebi uslubun acındırma gibi yapmak yerine samimi bir şekilde istesen forumdaki büyüklerimizin elbet ihtiyacı olmayan şeyler çıkardı. Biraz da çok yüklenmişler bence sana. Neyse benim de yaşım 20 ailemden destek almadan okuyorum yaşıyorum ve çalışıyorum. Parasızlığın zorluğunu da biliyorum hayattan ümidi kesmemek lazım bu yaşların değerini bilmek lazım. Emin ol dünyanın en zengin insanları 20 yaşında 1 gün daha geçirebilmek için tüm servetlerini verebilirler. Mutlu olmanın ilk şartı şükür ve kendine inanmak bu arada motorunu çok kıskanıyorum Allah kaza bela vermesin yakışıklı motor.

İlk yazı hikayedir ciddiye almayın. Allah'a emanet olun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

Bi de abi hazır herkes burada ben ekipmalarımı genelde 2. el alan bir insanım sıfır kalitesiz almaktansa 2. el kaliteli bisi almak daha mantıklı geliyor. Ama öyle bir piyasa yapmışsınız ki sahibinden de felan 1 yıllık montun sıfır 500 se adam 300 istiyor. Yav oraya gelip ekipman alan adam zaten öğrencidir. Motor mu satiyorsunuz abi ikinci el kaska monta o paraları istiyorsunuz biraz inin dolabınız da kalacağına hem para kazanın hem de kullanan kullansın. 1 yıldır duran kask var mezaramı götürcen dayı ömrü doluyor malın motorunu satmışsın ver yüz iki yüze alıp gidelim.

Bu arada kullanmadıklarınızı sahibindene felan koyarsanız çok seviniriz dolaplarda çürüyorlar abilerim. Hem elinize nakit geçsin hem de bizlerin işi görülsün.
    ayetlervaray ve fatih.met bunu beğendiler.

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Hehe ,yaw neyse artık bişi demiyorum. Zaten Türkiye'de o kadar çok alıştık ki bedavaciliga. Geyik oluyor bende katıldım, normalde yazmazdım, demek ki o an görünce sinirim bozulmuş. Neyse..

Yollayın beyler arkadaşlara ekipman vs ne varsa elinizde. Sevaba girersiniz.

Hatta bak benim ekipmanlarin bir kismi beğendiğini yaz,yolliyim.

06Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Gsxr 600 K4
    23 yaşındayım aynı zamanda öğrenciyim. Bir markette asgari ücretli olarak çalışıyorum. Motosiklet almadan önce bir aylığımdan kısarak kask aldım, diğer ay eldiven dizlik, diğer ay mont vs vs ekipmanlarımı tamamladım. Ve en sonunda aylarca para biriktirip motorumu aldım. Sabrettim alınteri döktüm, babamdan bile destek almadım. Kimseden yardım istemedim. Haa illa çalışmak istemiyorsan (örnek veriyorum) 10 bin tl lik motorunu sat 5 bin tl lik motor al geri kalanı ile de ekipman alırsın.
    ayetlervaray bunu beğendi.

Motosikleti
    Superlight 200
    Alıntı Salurbey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hehe ,yaw neyse artık bişi demiyorum. Zaten Türkiye'de o kadar çok alıştık ki bedavaciliga. Geyik oluyor bende katıldım, normalde yazmazdım, demek ki o an görünce sinirim bozulmuş. Neyse..

https://i.hizliresim.com/EgjALA.jpg
    asansörü açık tutan baş parmağını yollasana

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Serhat,kullanmadigin ekipman varsa bana yolla lütfen.

TlntS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

https://i.hizliresim.com/EgjALA.jpg
    sag elinde avucunun icinde metal uclu bi ekipman var onun tamalayici parcasi 150-200 kiloluk bir ekipman daha vardir hal boyleyken birde onlarin ozelligini gosteren 4 yaprakli bi kagit parcasi olacak onuda beraberinde yollarsan sevinirim. simdi ruhsati usstume felan almiyim hiz radar vs de ceza felan gelir neme lazim. ama satarken seni cagririm bi imza atarsin. )

hocam milltin kizdigi bu degil yahu 20 yasinda neyin kaprisi bu ozel sektorden sikildim ne demek. emekli olup hal 2 kurus fazla evime getirim diye agir islerde calisan var. kanser olup colugunu cocugunu dusundugunden kansere erken yenilen, elindeki kalan 3 kurusu ilaclara vermeyip aci icinde olen var.

ozel sektor emeginin karsiligini veriyormu? tabiki hayir.

bu vergiler imanimizi gevretiyormu? tabiki evet.

cozum bu degil. madem ozelde calismak istemiyorsun motor almayac o parayi sermaye yapip kendi isini yapacak ve para kazandiktan sonra daha iyisini alacaksin.

cok hayir duasi almak istiyorsaniz hatta vicdanen guzel bi is yapmaksaniyetiniz bunu burda keyfe keder ejipman isteyene degilde. kullanmadiginiz ekipmanlari satip 3-5 bakmadan devlet hastanelerinin kanser bolumundekilerine yardim yapin. emin olun ne zorda aileler var orada.

burada bu arkadasa kizanlarin cogu ortaokul lise yillarinda dahi calismistir. evlendiklerinde evlerinde dahi dogru duzgun esya yoktur. calisip didinip yapmislardir bu arkadasa kiza nedenimiz hep ayni daha yas 20 gerekirse 3 sene dahabinme motora ama once o motora layik oldugunu goster...

eko
    ipman bitince benzin, yili geldimi vergi ve sigorta icin neyapacak arkadas?

gercekci olalim yoksa burada herkes 200-300 versede kimseye koymaz. arkadas deseki motorla kaza yaptim felc kaldim 50 bin 100 ameliyatim param yok yasim 20 calosmam lazim elime bakanlar var. borc oduycem inaniyorimki forum seferber olur yayar bu olayi durumu olan bir motorcu kardesimiz veya herkes 3-5 yardim eder toplanir para.

bu kardesin hesapsa: calismam keyfimdende geri kalmam.
    Salurbey bunu beğendi.

06Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Gsxr 600 K4
    Serhat,kullanmadigin ekipman varsa bana yolla lütfen.
    Kullanmadığım fazladan yok. Artçı için ekipman parası biriktiriyorum.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)