5.700 TL 2016 model 0 km Pcx 150 Satılık
Reklamlar
-
Merhabalar;Başlıkta okumuş olduklarınız şu anda sahibinden.com da yayındadır.Bu nasıl oluyor arkadaşlar neye yormak lazım bu olayı ilanın yayında olduğu şehirde bir arkadaş varsa rica etsek bir baksa şu olaya zira imkanım olsa İstanbul dan gidip bakmak istiyorum.
Reklamlar
-
-
bence fiyatı yanlış yazmışlardır. yanlışlıkla yada bilinçli biri arasında bir şekilde aklına girer satarız hesabı olabilir.
-
Kapora dolandiricilarindan da olabilir.ucuz ilandan kacacaksin
-
bartındaki bayinin camında "open" yazıyor he mi?
geçelim gençler. ilan başlığı şöyle olmalı bence" takla atıp, yandıktan ve üzerine heyelan düştükten sonra hiç km yapılmamış pcx satılıktır"
kolay gelsin.
-
İki gün önce neden bu kadar ucuz nedeni nedir dediğimde telefon yüzüme kapanmıştı herkes istediğini istediği fiyata satmakta özgürdür ancak ben polis olsam bu ilanı çoktan gidip soruşturmuştum yani illa suç işlendikten sonra mı telefon açmamız gerekiyor emniyete.
-
http://www.bridgewaterhonda.com/moto...a090bcb005.htm
Fotoğrafların orjinallerini buradan görebilirsiniz.
Yani dallama dolandırıcı.
-
Fiyat çok iyi almayı düşünüyorum , alırken eksper yaptıracağım bir sorun olursa almam lastikler michlen değil fiyattan düşer belki
-
Ben sahibindene şikayet ettim. Sizde birkaç dakikanizi ayırıp şikayet edin.
-
IQ skoru 60 ve hafif üstünde olan herkesin anlayabilceği şekilde bariz dolandırıcı.
-
IRau adlı üyeden alıntı
Adam Hazırda bekliyormuş
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Adam Hazırda bekliyormuş
sen arayıp yorulma diye buldum.
kartal mezarcısı
-
Üyelik Tarihi Mayıs 2017
Bartında böyle bi mağaza yok zaten kendim bartınlıyım adamın uyelığıde yenı kapora dolandırıcısı ! sahıbındene sıkayet edelım
-
İlan kaldırılmış.
-
Tamda kapora yollayacaktım inanmıştım ilana ya tutarsa
-
Açıklaması basit, motoru yiyip sıfırlamışlardır.
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...35637549/detayBu ilanları şikayet edelim arkadaşlar herkesten önce bize düşüyor bu görev kimsenin canı yanmasın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)