yağ değişimi sonrası gelen ferahlama hissi
Reklamlar
-
size de oluyor mu bilmiyorum ama ben motorun yağı değişince sanki kendimi tepeden tırnağa yağlamışlar gibi ferahlıyorum.
bir de ilk km.lerde motorun akması, viteslerin şıkır şıkır geçmesi insana tarifsiz bir huzur veriyor.
çılgın gibi koşarak kırlara uzanasım geliyor.
Reklamlar
-
Ben de oluyor :D Özellikle dandirik bi yağ kullanıyorken motule geçince vay be diyorsun yağ buymuş :D
-
Ahahahah valla güleceğim yoktu. Bende duş almış gibi hissediyorum.
Geçen arka diski değiştirdim "ulan o kadar para verdik dur frenliyim falan diye ortalik yerde duruveriyorum :D
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Ahahahah valla güleceğim yoktu. Bende duş almış gibi hissediyorum.
Geçen arka diski değiştirdim "ulan o kadar para verdik dur frenliyim falan diye ortalik yerde duruveriyorum :D
güldürdün lan sabah sabah. dedigin gibi parasini verince böyle bi yüklenesin geliyo.
-
Bende mondiale motul koydum.
İnanki öyle bi yumuşadiki ben bile farkedemedim yani :d
-
Bakımlarını aksatmadan değişmesi gerekeni zamanında değiştirince hiçbişey hissedilmiyor.
-
niye kırlarda koşuyon arkadaşım, değişik misin sen? git motoruna bin, hayret bi şey!
-
Psikolojik etki. Terapi ile geçer
-
cüzdanın hafiflemesindendir o. geçer bir süre sonra.
-
Boy abdestinden sonra,gidonu kibleye dogru çevir,uygun bir anahtarla tapayi sök,manevi gücü yuksek kalitede bir yağ olacak,ve huniden suzulerek kartere inen yagin mekanik aksama verdigi haz tarifsizdir,ve degisimden sonraki o ilk marş yokmu,sanki bir orkestranin verdigi muzik keyfi gibi...
-
telike adlı üyeden alıntı
Bakımlarını aksatmadan değişmesi gerekeni zamanında değiştirince hiçbişey hissedilmiyor.
gerçekten böyle, bendede hiçbir değişiklik olmuyor motul çok süper dediler onu koydum aynı hiç bir fark olmadı
-
O zinciri çok yağlayıncada oluyor, mesela zinciri yağlıyorum ballıyorum sonra bir süre sonra sanki motor "gitmek istemiyorum ben abi" diyormuş gibi gidiyor, vitesler zor geçiyor garip bir gitmeme isteği felan. Sonra zinciri bütün yağdan arındırıyorum az birşey sıkıyorum yağı o zaman cok daha yumuşak gidiyor motor. Zincir yağının ayarını kaçınca, şimdiki yağlardada yüksek yapışma özelligi oldugu için katran gibi zincir, yağ dolu oluyor.
-
Motoru yıkayınca ve depoyu fulleyince oluyor galiba psikolojik
-
Benimkininde lastikler değişcek yakında hayırlısı bakalım.
-
Bende zincir temizleyip yaglayinca ohhh be ferahlamasi oluyor.
Yerimde garaj falan yok rahat rahat temizlik yapabileceğim. Benzinlikte temizliyorum.
Çok zor be , millet bön bön bakarken.
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Bende zincir temizleyip yaglayinca ohhh be ferahlamasi oluyor.
Yerimde garaj falan yok rahat rahat temizlik yapabileceğim. Benzinlikte temizliyorum.
Çok zor be , millet bön bön bakarken.
kapı önü müsait değilmi? pazar günleri tam temizlemelik oluyor bizim buralar.
diş fırçası, gazyağı, bez ve zincir yağı (Y)
-
Bende yağ değiştirince çok keyif alıyorum, ertesi gün aynı keyfi almak için yağı boşaltıp tekrar doldurasım geliyor :D
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
kapı önü müsait değilmi? pazar günleri tam temizlemelik oluyor bizim buralar.
diş fırçası, gazyağı, bez ve zincir yağı (Y)
Maalesef , bizim apartman eğimli bir caddede. Motor icin park edebileceğim alan zaten yok.
Mecburen benzin istasyonları )
E komik oluyor tabi. Dış fırçası gazyyağı ile zincir temizlerken ))
Garip muhabbetler de çıkıyor bazen. Amcanın biri beni izliyordu. E ne bakiyosunda denmiyor. Durdu durdu geldi " sen teknik lise mi okuyosun" dedi. Lise talebesi sanmış, zincir temizledigim icin teknik lise okuduğumu düşünmüş :D
-
valla dün yağ değiştirdim, normalde şıkır şıkır ses yapan vites geçileri bile yumuşacık, pambık gibi oldu. motorum yılan gibi akıyor yollarda.
ne guzel bir his hey
ne tatli bir his hey
heyya mola heyya mola
heyya mola hey
-
hokahey adlı üyeden alıntı
valla dün yağ değiştirdim, normalde şıkır şıkır ses yapan vites geçileri bile yumuşacık, pambık gibi oldu. motorum yılan gibi akıyor yollarda.
ne guzel bir his hey
ne tatli bir his hey
heyya mola heyya mola
heyya mola hey
senin kafadan bana lazım (şaka değil)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)