yağ değişimi sonrası gelen ferahlama hissi
Reklamlar
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
senin kafadan bana lazım
(şaka değil)
su hayatin ciddiye alinacak bir tarafi yok. kurallarla, hurafelerle, duygulari bastirmakla yasamimizi zindana ceviriyoruz.
bizim burda bi deli var, bisikletine gunes enerjisi ile calisan ses sistemi taktirmis, sabah aksam son ses turku yayini yapiyo. gam, keder yok. adamin tek derdi bisikletiyle gezerken cevreye muzik yayini yapmak. hayat bu iste ya.
bence deliler normal, normal insanlar deli mk.
Reklamlar
-
şehir içi için kullandığım 2008 model YBR 125' ime denemek amacıyla mineral 20w50 Shell yağ koydum, hissedilir derecede hantallaştı. yağın yapısı bal yoğunluğundaydi ilk defa bukadar kalın yağ gordum. değiştirmeyeyim okadar para verdik diye 1000-1500km sonra değiştirmeye karar verdim. eminim değiştirince ustumden ciddi bir yük kalkacak, ferahlama gelecek
-
hokahey adlı üyeden alıntı
su hayatin ciddiye alinacak bir tarafi yok. kurallarla, hurafelerle, duygulari bastirmakla yasamimizi zindana ceviriyoruz.
bizim burda bi deli var, bisikletine gunes enerjisi ile calisan ses sistemi taktirmis, sabah aksam son ses turku yayini yapiyo. gam, keder yok. adamin tek derdi bisikletiyle gezerken cevreye muzik yayini yapmak. hayat bu iste ya.
bence deliler normal, normal insanlar deli mk.
katılıyorum, gamsızlık on numara bir şey
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)