Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ GENÇ KENDİSİNİ ASTI

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    Ceza yazılması yerinde uygulama. Burada ki asıl sorun eğitimsizlik. Bende gencim kardeşim şimdi çalışıp didinip yemeğimden içmemden kesiyorum arabamı motorumu alıyorum birşeylere uğraşıyorum ama usulünce yapıyorum. İlk scooter'imi aldık 2 km noterden eve geldim annemin haberi bile yoktu beni görünce bu motor ne diyeceğine, senin kafanda kask yokmu böyle mi geldin dedi... Kask almaya 5km caddenin sonuna motorla gitmeme müsade etmedi. Kask aldım dediler bi bununla olmaz bunun dizliği var montu var... bla bla bla... Kendini asması çok üzücü acı verici allah ailesine sabır versin fakat ben 1800 lira cezanın bunun sebebi olduğunu sanmıyorum .
    Ceza konusunda kesilmesi yerinde olmuş , hala bu saatte parkta görüyorum kasksız 16 yaşında veletin biri almış kızı arkasına dip gaz dolaşıyor tüm gün , gelip bunu bağlamıyorlarda işte düzgün gidene oluyor noluyorsa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cbr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran XF-250
    Çoçuğa ceza kesilmeseydi diyenler, baska çocukların olumune de sebep olmak icin mi? Bir arkadaş Ege Akdeniz kıyılarındaki köy kasabalarda motosiklet kullanımından az cok bahsetmiş. Boyle ufak yerlerde genelde polis jandarma tanınır, kontrol olacak yerler bellidir, ne bu KANUNSUZ halk polisi zorda bırakır, ne polis onları. 3 yıl kadardır yasadigim tek basına Türkiye'nin çoğu İLİNDEN dahi fazla motosiklet barından Kuşadası'nda da durum böyledir. Peki cok mu super birsey yapıyor bu İnsanlar? Sigorta muayene kask onlar da ne? Bebeğini çocuğunu bindiren mi ararsin manifolddan egsozu söken mi? Kontrol noktasından 10 tane plakasız geçen motosikleti görmemiş gibi yapıp 40 derece sicakta ekipman takan adamı çeviren polis memurunu mu suçlarsın, 13 15 yasinda çocuğun altına sıfır motor alan aileyi mi?
    karadag.05 bunu beğendi.

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Olayı resmen ceza yazıldı, çocuk bunalıma girdi gibisine bağlamışlar. Sorumluluk tamamen ailenin burada. Acaba nasıl yaklaştılar, ne dediler ki ? Üstüne çocuk kendini asmayı kurtuluş görmüş...
    karadag.05 bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)