İyi günler arkadaşlar ben motorumun aynalarını sıkmaktan bıktım aynalar nerdeyse hergün gevşiyor buna kalıcı çözüm bilen arkadaşlar benimle paylaşırsa sevinirim
İyi günler arkadaşlar ben motorumun aynalarını sıkmaktan bıktım aynalar nerdeyse hergün gevşiyor buna kalıcı çözüm bilen arkadaşlar benimle paylaşırsa sevinirim
Eğer yoksa kontra somun koy, var ve gevşiyorsa yapıştırıcı sürüp sık; locktite screw lock(vidalama işleri için özel), ya da bildiğin adi japon yapıştırıcısıda olur.
aynısı bendede olmustu on govdegı sokup kaynak yaptırdım hıcbıseyı kalmadı
Yeni yine yeniden
Kır at
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
aynaları tutal dişliler yalama olmuştur yok yalama olmadığsa teflon lastikler var aynatı komple sok bu teflon lastiği aynanın ucundaki dişli kısmına iyice dola sonra tekra tak ve sık problemin çözülmüş olur
Bu arada madem antalyalısınwww.motorize07.com
hırdavatcılarda bununla ilgili vidaların sadece anahtarla gevşeyip sıkılmasını sağlayan bi spray war vida sıklaştırıcımı diyolar adını unuttum ama nerde satıldıgını biliyorum ;)
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
orveg kardeşe katılıyorum. Su borularında kullanılan teflon işe yarıyor benim aynanında civatası gevşemişti dişlilere teflon sardım şimdi sorun yok. Belki geçici gibi görünebilir ama yinede güzel, rahat ve ucuz bi çözüm
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
onu bılıyorum gecen sene gormustum fıyatıda uygun ıdı
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)