Piyasa ybr çita sonrasını pek okumak içimden gelmedi kusura bakma ,umarım kötü bir gece yaşamamışınızdır.
Piyasa ybr çita sonrasını pek okumak içimden gelmedi kusura bakma ,umarım kötü bir gece yaşamamışınızdır.
Güzel bir şiir gelmiş. Aşağıdaki tekerleme de cuk oturuyor;
Sen seni bil. Sen seni.
Bilemezsen sen seni.
Patlatırlar enseni.
Hem aranızda anlaşıp dalalım diyosunuz hemde maganda onlar oluyor? Senin ki iyiymiş aslında. Hem ayranım dökülmesin hemde kıçım öpülmesin diyosun yani ?
Doğrul, eğril ama EĞİLME
yav en çokta ciddiye alıp, şurayı anlamadım, burda yanlış yapmışsın, hata yapmışsın diyenlere gülüyorum. adam gelip sıkıp gidiyor, bunlar da cevap veriyor.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Artik vatandaşin biri google´da ´´Homeros´´yazdigi zaman direk bu konu çikacak..zaten şiir kismina diyecek lafim yok.. ee artik devaminda beyit yazan biride çikar...
Anlayan varsa bana da tercüme etsin.
Toplanıp dalalım deyip kuyruğu sıkıştırıp kaçmak 😂😂😂
Beyler sımdı genciz biz kanımız kaynıyor. Ha bızım yaptıgımza hataydı elbette bunu vurgulayarak soylemıssınız cogunuz akıllanmadık mı akıllandık. Ama bızım dovundugumuz nokta sebepsız yere uzunları yaktıgımız ıcın kufur kostek yememiz. Hor davranılması. Bu da bize haliyle koydu. Duramadık yerımızde böyle olacagını tahmin bile edemezdik. Bu ara makaleyı bıraz karmasık yazmısım anladıgınız kadar artık.
yani kask taktıkları için bir nevi şükrediyorlar ama bir yandan da mermi geçirmez elbise olsa fena olmazdı demeye getiriyorlar işte
bence motorcular ne olursa olsun bu durumda arabaya göre daha üstün. arabada elemanlar bir kere içkili bir şekilde araç kullanıyor ve içtikleri alkolü bünyeleri kaldırmamış olacak ki millete şuursuz bir şekilde sataşma gereği duyuyorlar hemde zevk için. nasıl olsa ellerinde tabancada var onlardan erkeği yok içkiliyken.
not: bu kışın 10 gün kadar sabahları bende alkol kullandım ama amacım yolda üşümenin etkisini azaltmak ve iş yerinde de bir süre üşümeden işe başlayabilmek ti ve oldukça faydası oldu. biz de içiyoruz ve içkili motosiklet kullanıyoruz ama böyle saçma sapan millete sarmıyoruz di mi?
Hemorasta nerde ?
Ben diyorum ki trafikte kim buyuk artik anlasilsin arkadas... Haftada belli bi gece kuralsiz olsun. O vakitte normal vatandas trafige cikmasin. Kendine guvenen yol savascilari ciksin arenaya, pardon, vursun kendini caddelere, ve gorelim kim buyukmus. Sizce de guzel olmaz mi?
Bence balkondan izlemesi cok zevkli olur. Ustelik zaman icerisinde trafige buyuk faydasi olur...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)