S.a beyler. Dun gece 20.40 gibi küçükparkta piyasamizi yapip dönüşte arkadaşlarla birlikte homerosa çıktık.
Yamaha ybr125 suren arkadasimin artcisiydim.
Yanimizda kuba cita artcisiyla beraber vede eski kulustur bi cup tek basina homeros yolunu tuttuk. Benim bindigim motorda yani ybr125 haric digerlerinde far yoktu yolu bilen cita oldugu icin uzunlari açtık. Arkasından seyir etmeye başladık.
25 dakika gayet iyi bi sekilde seyir ettikten sonra arkamizdan bi arac yaklasti aracin modelini hatırlamıyorum. 3 motor ip halinde dizilip yol vermek istedik hizimizi yavaslattik. Ama araç 5 dakika boyunca arkamizdan ayrilmadi.
Bi muddet sonra onumuze gecip hizla önümüze kırdı.
İçeride 2 erkek 1 kzi gördük. Belli ki icmisler les gibi kokuyorlardi. Kufurler saydirarak uzunlari kapatin dediler. Arkadaslarin fari yok dedik iyi kapatıriz abi diyip devam ettik.
Cok tav olduk tabi. Arkamizdaydi bu tartisma yaşanırken cup. Ondeki citaya yetisip dalalim dedik heriflere. Onay verdiler. Hizla aracın onune geçtik.
Herif sinirlenmis oluxak ki bi hizla citayi ittir di yanimiza yaklasti 5 metre gecti bizi. Yavasladi yan yanaydik artik osirada sağımizda park halinde tir vardi. Tirin arasina sikistirdi ve arkadasin kafasına yumruk atti kask oldugu icin bsey olmadi ama motoru zor toparladi uçurumun dibinde döndük.
Ayni anda elindeki bira sisesini bize firlarti seyir halinde ruzgardan dolayi arkadaki cupa geldi. Bi an gozum içeri kaydi herifin diger eli silahtaydi. Arkadasima tapagaz bas silah var dolduruyor dedim. Gordum dedi basti.
Cup yetişti hemen arkadan. Ondeki citaya yetisip basin emanet var tuyelim dedik. Bi bastik bi muddet arac bizi takip etti. Arkma dönüp bakinca iki motoru da goremedim. Yoklar dedim motoru suren arkadsima. Bana donup biseyler dedi.
Onune bakmadigi icin virajı görmedi. Viraji gosterince son anda dondu.
115 km hizla dengeyi zor ayarladi sagimiz solumuz ucurum olunca kil payı kurtardık. Tekrar arkama bakindigimda ikisini de gordum dedim tapagaz geliyolar.
Viraji donunce 3 el silah sesi duyduk. Neyse bir sey olmadı. Semte inince. Olayi diğer arkadaslardan da dinledik.
Geride kalinca araç citaya yetismis arkadaki artçıya vurmuş. Devaminda sürücüye gelmis dengeyi saglayamamislar durmak zorunda kalmislar.
Dedigim gibi sagimiz solumuz ucurum olunca yine ucurumun dibinde durmuslar. Onlar durunca aracta durmus şoför inmeye kalkmış ve ticari oldugu icin aracın arka tarafi acilmis ortalama 4 veya 5 kisi de orda varmis.
Araç duruncada bunlarda motoru bi an once toparlayip yola devam etmisler. Yani anliyacaginiz agir magandaya denk geldik.