Vn 2000 kawasaki / mt01 yamaha falandir.
Vn 2000 kawasaki / mt01 yamaha falandir.
cebindeki butcene gore motor vardir ve kral sensindir
Cub dediğin alet tam amacına uygundur aslında. Pratik kullanım, şehir içi ulaşım. Tarifi adında saklı; Cub - Cheap Urban Bike.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Tenere kullandınız mi?
Tenerenin amacını karşılaması için 180kg olması lazım. O ağırlık merkezi ve o ağırlıkla o iş olmaz.
amacını en iyi karşılayın kişinin ilgi alaka ve bilgisi doğrultusunda tercih ettiği motordur
250 cc nakedlar hem hızlanması trafikte yeterli,manevrası iyi.uzun cam yan çantalarla uzun yola da gelir
işletim maliyeti uygun
Bence üretim amacına tam anlamıyla hizmet eder her motor
Misal siz araziye scooter le girerseniz motosikletin ne suçu var degil mi
Veya reyingle kamp a giderseniz
Her yola az gidem bi motor günümüzde talep görür
Nereye gidecekseniz gidin motosiklete suç atmayın
Onu amaci dışında kullanan bizleriz
Kawasaki H2R, Ducati Desmodesici RR
Husqvarna te250 ; Üretim amacı enduro
Amacı karşılamak ; Fazlasıyla mişın kompliyt
Hocam sormak istediginiz amaç satıcının mı yoksa kullanıcının mı onu pek anlamadım.
Ama dediğim gibi Husqvarna Te250 üretmişler enduro için, dağ bayır Allah ne verdiyse gitmek için.
Kullanicisiyim ve fazlasıyla amacını karşıladığını söyleyebilirim
Benim alma amacimda buydu
YBR gibi motorların kış günleri çalıştırması az daha pratik olsa benim vazgeçemeyeceğim bir alet olurdu. En sinir olduğum nokta jigle migle uğraşmaktı. Yakıtından konforuna kadar ben YBR hastasıydım.
Hocam sanirim videodaki adamı tanımıyorsunuz yaptığınız yorumdan anlaşıldığı kadarıyla
Chris Birch denilen malum videodaki adam, GS1200 ile mıcırlı yolda teker yaparak viraj alabilecek yeteneğe sahip "Profesyonel Sürücü" kelimesini şahsen benim gözümde hak eden dünyadaki 5 kişiden biri
Eğer daha önce izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim, bu başlıktaki konu Chris Birch , Graham jarvis gibi Profesyoneller için geçerli sayılmaz pek.
Çünkü bu adamlar yan yatsa 3 kişinin yerden zor kaldıracağı ağırlıktaki makinalar ile, anlatsam "Kardeş abartma" diyebileceğiniz işler yapıyor
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
A9 ve *V8 üretim amacını en iyi karşılayan motorları piyasaya sunarlar gerisi ancak onları yakalamaya çalışır.
Mondial drift
valla ben rahmetli Kemal'i iyi tanırım, TR de kameralara yansımadığı için ne kadar zor yarışları hangi şartlarda bitirdi bilinmez maalesef..
bu adam Yeni Zellanda nin Kenan'ı sayılabilir, baktım yaptığı işler hep şov, bir tanede yerel şampiyonluğu varmış ama etaplarda çekilmiş videoya rastlayamadim..
Hocam zaten Chris Birch'ün şampiyonlukları felan var demedim dikkat ederseniz iyi bir sürücü olmak icin illa kağıt üstünde bir başarı olması gerekmiyor şahsen bana gore, ben gördüğüme bakarım
Ha ama diğer bahsettiğim Graham Jarvis amcama bakabilirsiniz, hayatı 9 yaşından itibaren kupalar ve şampiyonluklar içinde yüzerek geçmiş, Hard Enduro'da gelmiş geçmiş en iyi yarışı olarak kabul görmüş, yaşı 40'ları aşmasına rağmen böyle efor sarfedilen bir klasmanda 20'lik rakiplerini yanına bile yaklastirmamistir ve lakabı Enduro Kralı'dır
Linkte Graham Jarvis'ten genel bahsettiğim konu mevcut, okumanıza sevinirim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...am-jarvis.html
NX4 Falcon Honda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)