APP plakayı Mühürlü plaka ile değiştirmek.
Reklamlar
-
Sorumun cevabını bilen yok.ürün sahte damgalı ufak ebatlı plakamı ?? Yoksa normal şöförler odasının onaylı plakasımı? Çünkü tek şehir antalyadaydı ufak plaka baskısına izin verilen il.mobese okuyamadığından ufak baskıyı kaldırmışlar.takipçinin bana söylediği durum bu.ama kendim gidicem şöförler odasına kaybettim istiyorum dicem bakalım ne olucak.
Reklamlar
-
Antalyada da vardı
Muğla dada vardı belki başka illerdede
Orjinal mühürlü app plaka
Suan yok
Ama ayrım neye göre bilmek bakmak lazım
-
Ewet benim plaka antalya. Belki de ondandir. Ayrim neye gore bende bilmiyorum.
-
burak burk adlı üyeden alıntı
Sorumun cevabını bilen yok.ürün sahte damgalı ufak ebatlı plakamı ?? Yoksa normal şöförler odasının onaylı plakasımı? Çünkü tek şehir antalyadaydı ufak plaka baskısına izin verilen il.mobese okuyamadığından ufak baskıyı kaldırmışlar.takipçinin bana söylediği durum bu.ama kendim gidicem şöförler odasına kaybettim istiyorum dicem bakalım ne olucak.
Plaka basım talep belgesi olmadan plaka basmazlar.
-
loxorist adlı üyeden alıntı
Benim plaka orjinal emniyetten alinma app plaka. Acaba cevirmede ceza yazilirmi? Sonucta ebati tutmuyor ama emniyetin verdigi plaka
emniyet app plaka mı verdi? bunda eksik bişey var? amniyet standart plaka neyse onu verir.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
emniyet app plaka mı verdi? bunda eksik bişey var? amniyet standart plaka neyse onu verir.
Emniyet vermiyor, TŞOF'ye 17 TL yerine 50 TL veriyorsunuz; mühürlü, hologramlı 12x18 plaka alabiliyorsunuz. Ben de o şekilde almıştım.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Emniyet vermiyor, TŞOF'ye 17 TL yerine 50 TL veriyorsunuz; mühürlü, hologramlı 12x18 plaka alabiliyorsunuz. Ben de o şekilde almıştım.
biliyorum emniyet vermediğini. arakadaın mesajına istinaden yazmıştım.
ayrıca tşof de app plaka vermez. app plaka ile küçük plakayı karıştırmayın. ayrıca kanuna aykırı plaka da vermez tşof..
kayınpederim ORJİNAL plaka üzerine rakamların karakterini farklı yazdırdığı için. daha kalın ve yapışkan olduğu için 400 küsür tl cik ceza yedi.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
bu arada biri app ve ufak plaka farkını yazarsa iyi olur.app baskı kalitesi harfleri farklı plaka diye biliyorum.2sini karıştırmayın.ufak plaka diyelim biz ona.
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
biliyorum emniyet vermediğini. arakadaın mesajına istinaden yazmıştım.
ayrıca tşof de app plaka vermez. app plaka ile küçük plakayı karıştırmayın. ayrıca kanuna aykırı plaka da vermez tşof..
kayınpederim ORJİNAL plaka üzerine rakamların karakterini farklı yazdırdığı için. daha kalın ve yapışkan olduğu için 400 küsür tl cik ceza yedi.
App demedim zaten hologramlı, soğuk mühürlü 12x18 plaka dedim. Standartta belirtilen yazı karakteri dışındaki plakalar da kanunen yasak.
-
iyimiş bu; ben geçen yıl Kilis'teydim, ekstra para istemeden küçük plaka veriyorlardı, şimdi nasıl bilmem.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
iyimiş bu; ben geçen yıl Kilis'teydim, ekstra para istemeden küçük plaka veriyorlardı, şimdi nasıl bilmem.
İstanbulda ücreti yüksek. Çünkü genel prosedüre aykırı. Denetim de haliyle İstanbulda daha çok oluyor. Diğer illerdeki ücretini bilmiyorum.
-
İstanbulda ücreti yüksek. Çünkü genel prosedüre aykırı. Denetim de haliyle İstanbulda daha çok oluyor. Diğer illerdeki ücretini bilmiyorum.
10 tl antalyada extra veriyorsun.ama bakalım peşine düşücem ne olucak
-
Arkadaşlar n11 üzerinden satıcı ile görüştüm ve orjinal plakamı da aldım. Çok şükür bu sorunum da çözüldü. Plaka gerçekten orjinal çıktı kontrol ettim. Ürünü aldıktan sonra satıcı bana bu mesajı gönderdi.
Tekrar merhaba,
Sipariş sürecine girdiğimizde ttplaka@gmail.com adresimize ruhsat fotoğrafı+sigorta+muayene belgelerini taratarak göndermektesiniz. Bu evraklar incelenip ek-45 plaka basım belgesi düzenlenecektir. Bu süreçten sonra plakanız basılıp adresinize kargolanacaktır.
Plakanın ölçüleri 15x24 cm.'dir.
Hologramlı ve dalgalanmalıdır.
Cemiyet mühürlüdür.
Bu link üzerinden alabilirsiniz.
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/muhurlu-motor-motosiklet-app-plaka-kargo-bedava-277552639
-
Bende bunu kullanıyorum ;
http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...dava-277552639
Bunlar yasaldır arkadaşlar. Üzerinde Türkiye Şöförler Odası'nın damgası vardır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)