Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor yükseltmekten vazgeçtim....

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 mash--> Kawasaki ninja 300
    Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 sene önce bi scooter aldım kendime. Öğrenirim sonra yükseltirim diye ama yükseltmekten vazgeçtim.
    Bu yazın bi r25 falan çekip takılırım diyordum ama yaz gelince ekipman sorunu biraz soğuttu motordan beni, ayrıca yağmurlu havalardada sürmeye korkuyorum . E şimdi r25 alırsam ben basmadan duramam ekipmansızda çıkmam yola. Scooterde bile hadi dizliği eldivenleri koyuyorum bagajına ama topcase yok kask ve mont elimde kalıyor mont zaten eşek ölüsü gibi onu elimde gezdirmek saçma duruyor..
    Bu yüzden bu yazın araba alacam büyük ihtimal... Gönül ister ki bol paramız olsun bi motorumuz bi arabamız olsun canımız istediğinde seçelim birini ama yok...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    inshroud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mont ve kaskın elimde kalmasından ben de şikayetçiydim ama kask kilidi alarak bundan kurtuldum, tavsiye ederim. Çekince uzayan ve makara sistemiyle geri toplanan bir şifreli kilit aldım, motoru bıraktığım zaman uzatıp montun kolunun içinden ve kasktan geçirdikten sonra motora kilitliyorum, söylediğiniz sorundan bu şekilde kurtuluyorum. Tavsiye ederim.
    ahmetyildiz bunu beğendi.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    o zaman;
    xawa bunu beğendi.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Scrooter candır.
    Loto falan çıksa çok param olsa o zaman BMW'nin 650cc'lik scooterından alırdım.

Motosikleti
    Mondial 150 mash--> Kawasaki ninja 300
    Alıntı inshroud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mont ve kaskın elimde kalmasından ben de şikayetçiydim ama kask kilidi alarak bundan kurtuldum, tavsiye ederim. Çekince uzayan ve makara sistemiyle geri toplanan bir şifreli kilit aldım, motoru bıraktığım zaman uzatıp montun kolunun içinden ve kasktan geçirdikten sonra motora kilitliyorum, söylediğiniz sorundan bu şekilde kurtuluyorum. Tavsiye ederim.
    Benimde hayalim şöyle bi r125 veya r25 yanına da bi bmw 116id koysamm alllahhh ama hayaller işte...

GB79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X
    Motosikleti sadece ulaşım amaçlı kullansam muhtemelen topcase'li bir X-Max alır işi bitirirdim, ama motosiklet benim için ulaşımdan öte.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Abi yağmurlu yada ıslak zeminde kesin düşeceksin diye bir olay yok,lastik iyi olur gazlarsın bu konuda şu korkularınızı yenin yahu

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    ben montu çıkarmıyorum, havanın sıcaklığına aldırmaksızın motosiklet montu üzerimde duruyor.

yaz olsun kış olsun farketmeksizin monta ilgi hep var. ee tabi böyle karizmatik bir elbise görünce bakıyorlar ve halkımız cahil olduğu için kimileri nasıl bir mont bu diyor ve omuzlara falan bakıyor buralar niye böyle diye soran oluyor.

ben alay etmeye karşı olduğum için hep doğru cevap veriyorum; bu motosiklet montu diyorum ve omuz, dirsek ve bel koruması var motordan düşünce sakatlanmamak için diyorum.

dövüş ederken işe yaramaz diyorum çünkü insanın hareketini kısıtlıyor buda işin espirili kısmı.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)