Saat 7 de Kanal 7 ana haberdeyiz (12-06-06)
-
12 Temmuz 2006, 21:09
Reklamlar
-
12 Temmuz 2006, 21:19
Ya emreben bende dedim bizim motorun ne işi var televizyonda millet binmeye bulamıyo şu an, onlar televizyona çıkarıolar... Ben burayı okumadan izlemiştim haberleri senin olduğunu bilseydim daha dikkatli izlerdim ama sonuç olarak bizim motor televizyondan güzel gözüküomuş
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
12 Temmuz 2006, 21:49
Emre bak menejerin olurum plakçılarla aram iyidir kaset filan işi
-
12 Temmuz 2006, 23:01
topuz kardeşim benim aynen moto proğramına ihtiyaç var ama büyük markaların trye getirdiği yeni model senede bir yada 2 senede bir doğrumudur doğrudur ...en iyi motor firmaları kimler ...honda, yamaha, suzuki ,harley,bmw,aprilia ,ducati, kawasaki, gilera , hyosong,mz diyelim, jawa diyelim unuttuğun bir kaç büyük motor firması olabilir..(çin modellerini saymıyorum dostum) bunların 2 yılda bir getirdiği yeni modelleri proğram yapıp incelesen 10 bilemedin 20 proğram sonra bitecek...sonra noılucak çin modellerinin tanıtımı yapılsa ki(o kadar çok var) hergün proğram yapılsa bitmez heee bide çin motorlarının tanıtımı yapılsa diyelim ve diyelimki motoxxx firmasınıda bu proğramın sponsoru olsa ne diyecek test yapan kişi bu motor da vibrasyon yüksek hızlarda bile sıfırmı diyecek ve yada abi bu motorla 10 km gittiğinizde 7 gün bel ağrısı çekersiniz vibrasyondan mı diyecek sence ne der kimse yoğurdum ekşi demez herhalde o zaman da gerçekleri söylemedi diye milleti kandırmış olur test eden kişi değilmi? ntv de 0-100 e proğramına bakıyorum ha bire sponsor firma arabaları sergileniyor abi adam bindikleri her arabaya konfor mükemmel motor canavar süspansiyon son derece iyi fren sistemi perfect arkadaş arabanın bir yeride fos çıksa yok kusursuz on numara neyse abi türkiyede şöyle bi durum var biz genelde televizyon bağımlısı milletiz kurtlar vadisi izlediğimizde polat alemdar oluveriyoruz ...adam proğramda 2-3 sefer tek teker arif abimizi çağırsa seyretsek yarin otomatikman millet tek teker arif moduna geceriz ondan sonra kafa göz kol bacak allah ne verdiyse yine haberlere manşet ''dün saat 19,00 sularında tek teker arif moduna geçen 2 kişi hastanelik oldu '' ))
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler