Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Naked ,Çift Silindir , Abs'li , Max 300 CC Motosiklet Arıyorum

REKLAM ALANI
    YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mrkcn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler hocam , benelli tnt 250 nin sesi falan bana bi güzel geldi 2 silindir olmasına rağmen . Fiyatı da baya uygun . Benim boyum 183 kilo 65.
    Boy sıkıntısı yaşar mıyım sizce ?
    Boydan sorun yaşamazsınız. Benim boyum da 190 kilo 125.

Abs'lileri bu ayın sonuna doğru gelecek diye biliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu tanımlara uyan motorsiklet yok. Çok araştırdım çok baktım. Biraz sabret ehliyet zamanı gelsin ehliyeti yükseltip kendine bir MT 7 çek. Benim yapmayı planladığım şey bu. 1 seneyi devirdim hatta 1.5 seneye geliyor. 1 sene içinde MT 7 ye geçmeyi planlıyorum.

bende 250 cc naked düşünüyorum. aradıklarım,
    duke 250 (tek silindir ama abs)

z250 (tek silindir abs)

(pulsar 200ns abs) ama 11 lira.

duke 17 lira, z250 daha ucuz. bilmiyorum neden ucuz bu motor tutulmamış. izmirde ilanı dahi yok.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankaradaki siyah daha mantıklı,aksesuarları ve görünüşü daha diri duruyor.Bende hallenmiştim bir ara sonra paramın hepsini gömmeyeyim diye gidip mt aldım arkadaşımdan.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...96545921/detay
    Verdiğiniz linkteki motosiklet ABS siz.

Satıcı açıklama kısmında belirtmiş.
    efendy06 bunu beğendi.

Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @mrkcn

Arkadaşım anladığım kadarıyla ilk motorun olacak.

Aradığın kriterlere en uygun motor yukarıda konuşulduğu gibi Z300. Tipi de çok güzel. Tek handikapı fiyatı. Sıfırı senin dediğin gibi 6500 euro değil 6100 euro ama yine de söylediğin bütçeleri baya aşıyor. Kawasaki ikinci elde ülkemizde çok kuvvetli olmadığı için bu sorunu temiz bir ikinci el bakarak lehine çevirebilirsin.

Her ne kadar agresif yapıda olsa da ve Ninja300 gibi bir ss motordan devşirilmiş olsa da başlangıç motoru olabilir.

ABS, kaydırmalı debriyaj ve çift silindirin alt devirlerdeki en azından 7000-8000 den önceki cansızlığı senin işine gelecektir.

Bir başka konu, daha motosiklet kullanmamış biri olarak tek silindir motorlardaki titreşimleri kafanda çok büyüttüğünü düşünüyorum. Her tek silindir makina tvs Apachi gibi titremez. Titreşim olur ama rahatsız etmez.

Örneğin benim motorumla 150-200 km yollarda ben çok bir rahatsızlık duymuyorum. Çok uç aletler ve sürücüler haricinde zaten 200 kmden fazla yol dinlenmeden yapacak motorcu azdır.

Z250sl de düşünebilirsin yani.. Bir kullan üzerine otur. bak alete sonra kararlarını tekrar gözden geçir. Öyle okumakla bu böyle şu şöyle derler daha çok kafan karışır

Özellikle acemilik zamanlarında senin için kriter abs, kaydırmalı debriyaj, lastik filan olmalı.

Son olarak sakın yukarıda bir arkadaşın tavsiye ettiği mt07 filan düşünme bile...

Şimdiden hayırlı olsun..
    sarpgray bunu beğendi.

Alıntı Akhunturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @mrkcn

Arkadaşım anladığım kadarıyla ilk motorun olacak.

Aradığın kriterlere en uygun motor yukarıda konuşulduğu gibi Z300. Tipi de çok güzel. Tek handikapı fiyatı. Sıfırı senin dediğin gibi 6500 euro değil 6100 euro ama yine de söylediğin bütçeleri baya aşıyor. Kawasaki ikinci elde ülkemizde çok kuvvetli olmadığı için bu sorunu temiz bir ikinci el bakarak lehine çevirebilirsin.

Her ne kadar agresif yapıda olsa da ve Ninja300 gibi bir ss motordan devşirilmiş olsa da başlangıç motoru olabilir.

ABS, kaydırmalı debriyaj ve çift silindirin alt devirlerdeki en azından 7000-8000 den önceki cansızlığı senin işine gelecektir.

Bir başka konu, daha motosiklet kullanmamış biri olarak tek silindir motorlardaki titreşimleri kafanda çok büyüttüğünü düşünüyorum. Her tek silindir makina tvs Apachi gibi titremez. Titreşim olur ama rahatsız etmez.

Örneğin benim motorumla 150-200 km yollarda ben çok bir rahatsızlık duymuyorum. Çok uç aletler ve sürücüler haricinde zaten 200 kmden fazla yol dinlenmeden yapacak motorcu azdır.

Z250sl de düşünebilirsin yani.. Bir kullan üzerine otur. bak alete sonra kararlarını tekrar gözden geçir. Öyle okumakla bu böyle şu şöyle derler daha çok kafan karışır

Özellikle acemilik zamanlarında senin için kriter abs, kaydırmalı debriyaj, lastik filan olmalı.

Son olarak sakın yukarıda bir arkadaşın tavsiye ettiği mt07 filan düşünme bile...

Şimdiden hayırlı olsun..
    Yeni başlayanlara tavsiyem biraz daha küçük motorsiklet ile tecrübe kazanmalarıdır. Bahsetttigim konu dışında arkadaşa katılıyorum.

Omerburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley-Davidson Iron883+ Honda CBF 150
    Tnt , ktm le uğraşma japondan şaşma al bir mt25 bak keyfine ya da aklına yatan bir japonn

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Omerburak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tnt , ktm le uğraşma japondan şaşma al bir mt25 bak keyfine ya da aklına yatan bir japonn
    Japon ve MT25 kelimesi aynı cümlede olmuyor pek.

Japon dediğin CBR250R gibi olmalı yağına suyuna bile düzgün bakmıyorlar tık demiyor motor.

astrofizik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio beverly 350
    Her yeni başlayan güzel motor almak istiyor tabiki ,
    Ama o motor yerlere düşecek, sağı solu kırılacak,
    İlk scooterimde 40km ile yere düştüm,daha ilk 500km de motor,gidon yamuldu,grenajlar çizildi.
    Bu seviyede rakamlar çok yüksek,istediğiniz kalite kokusu size pahalıya patlayabilir.
    Çok para varsa sorun yok,lakin cepteki son para ile alınıyorsa gerçekten sıkıntı,
    En ufak kazada bile motorun değeri ciddi bir şekilde düşüyor,kimseye laf anlatamazsınız,sağa devrildi dediğinizde güler geçerler.
    Evet havalı olmazsınız ama uygun fiyatlı bir scooter ile başlayın,
    Olmadı Pulsar 200 gibi bir motor alıp öğrenin,
    Trafikte motorlara yapılan muameleyi bir görün.
    Z300 orda sizi bekliyor,her zaman alabilirsiniz,çok acele etmeye gerek yok sadece.

Motosikleti
    KTM DUKE 250 ABS 2017
    Ben de mt 25 almayı planlıyordum. Daha motora başlamadan başında fren hatasından düşüp kolumu kırınca abs siz motor almamaya karar verdim, sonuçta 2017 ktm duke 250 de karar kıldım. Gelecek hafta gelecek sanırım. Abs, metzeller lastik ve kaydırmalı debriyaj gibi yeni başlayanlar için güzel özellikleri var.Titreşim olayına da bakıp göreceğiz artık.

Hysoung gt 250 naked var bide tek silindirli gd250 n var benelli tnt 250 bakabilirsin çiftsilindir biraz oturaklı motor

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)