Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Pirelli Diablo Rosso II VS Mitas Sport Force+

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR250R
    Herkese merhaba CBR250R kullanıcısıyım sizlere sorum şu olacak.Bütçem açısından fiyat/performans ürünleri daha iyi tabii ki ama benden önemli değil.
    Alman üretimi rosso 2 1000tl
    Brezilya üretimi rosso 2 790 tl
    Mitas sport force+ 725 tl.
    Sizce aralarından en mantıklısı hangisi?Teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Alıntı Yeni Çocuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba CBR250R kullanıcısıyım sizlere sorum şu olacak.Bütçem açısından fiyat/performans ürünleri daha iyi tabii ki ama benden önemli değil.
    Alman üretimi rosso 2 1000tl
    Brezilya üretimi rosso 2 790 tl
    Mitas sport force+ 725 tl.
    Sizce aralarından en mantıklısı hangisi?Teşekkürler.
    Brezilya rosso 2 çünkü 140 taban sportforce yok.Orjinal boyuttan yanayım her zaman.

Motosikleti
    nc750x
    Yeni aldığım cb650f üzerinde dunlop lastiklerle geliyor. Genelde üzerindeki bu lastiklerin iyi olmadığını duydum.

Şimdi hazır hala 795 tl iken mitas mı alsam yoksa bu lastiklerle en azından bir kaç bin km kullanıp sonbaharda mı mitas taktırsam?

Ne önerirsiniz?

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı OğuzÖztürk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni aldığım cb650f üzerinde dunlop lastiklerle geliyor. Genelde üzerindeki bu lastiklerin iyi olmadığını duydum.

Şimdi hazır hala 795 tl iken mitas mı alsam yoksa bu lastiklerle en azından bir kaç bin km kullanıp sonbaharda mı mitas taktırsam?

Ne önerirsiniz?
    bir dahaki sezon başında tak yeni lastiklerini.
    OğuzÖztürk bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+

Ne önerirsiniz?
    Dikkatli kullanırsanız dunlop'lar fena değil.
    Bende cb500f var ve lastikler 18 bin km'de. Lastik soğukken sert gaz açarsam yanlayabiliyor. Ama normal, sakin kullanımda bir falsosunu görmedim. Yağmurda da sıkıntı çıkarmadı.
    Viraja temkinli giriyorum, sınırları zorlamadan.

Ama Rosso 2'lerin verdiği güveni vermiyor haliyle.
    Cordial 1, irc 2, Rosso 2 10'sa, dunlop'lar da en azından bir 6-7 puan eder.
    OğuzÖztürk bunu beğendi.

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)

Ne önerirsiniz?
    Bizim için önemli olan güvenlik tedbirlerini her zaman almaktır.
    Maddi durum el veriyorsa taktırın.
    Bir kere lazım olur sonra keşke demek zorunda kalmayın.

Geçtiğimiz pazar gününden bir örnek vereyim.
    Hiç ummadığım bir yerde , hafiften viraj bir alanda, yola resmen su akıyor. Öyle böyle değil yani.
    Ben bunu fark edene kadar fren mesafesi filan kalmamıştı. Tek çarem motosikleti dikleştirmekti.
    Motosiklet sadece dikleşirken lastik bırakacak sandım. Şükür tutundu. İyi ki lastikleri değiştirmişim dedim.

Bu benim şahsi fikrim, gerisi sizekalmış. Kazasız belasız
    OğuzÖztürk ve 68charger bunu beğendiler.

valeros46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı 68charger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende de Rosso 2 vardı. Brezilya üretimi. Bende memnun kalmadım ondan Mitasa geçtim.

Ayni his benden de oluştu. Gerçi benim lastikler yaş ve km itibari ile eskidi. Ancak Rosso kesinlikle geç ısınan bir lastik.

Yeni lastik takıldıktan sonra fren tutmuyor demek normal değil. Hemen kayıyor mu ABS mi devreye giriyor biraz aç konuyu???
    Rosso geç ısınan bir lastik mi? Çarpılırsın birader
    oialdemir bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Mitas sport force+ kullanıp 10.000km üzeri yapan arkadaşlar yorumunuz nedir ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı tian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Totalde 20K üzeri tecrube ettim aprilia Rs125, CBR500, XJ6 Divesion F'de kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım.
    Ay başında yine bir takım alacağım kısmetse.
    Hamur yumuşak, çabuk sınıyor. Islak performansı iyidir. F/P olarak alınacak lastiktir. Diğer rakipleri ile arasındaki farkla lastikleri takıp balansını yaptırabilirsiniz.
    Eyvallah hocam , şu an 800 lira indirimde motosikletimin üzerinde 32.000 kmde battlax var , çok fazla riske giren bi sürüş tipim yok . Motosiklette absli , benim için viraj kabiliyeti ve uzun ömürlü olması önemli. Yorumlar hep iyi yönde 1 takım sipariş verdim bakalım..

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı Boldpilot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyvallah hocam , şu an 800 lira indirimde motosikletimin üzerinde 32.000 kmde battlax var , çok fazla riske giren bi sürüş tipim yok . Motosiklette absli , benim için viraj kabiliyeti ve uzun ömürlü olması önemli. Yorumlar hep iyi yönde 1 takım sipariş verdim bakalım..
    1 lastik ile 32.000 km yaptıysanız ve bunun doğru bir şey olduğunu düşünüyorsanız, hep risk altındasınız. Fabrika verileri bir çok markada 12-15 bin km'dir. Bu noktadan sonra o lastik artık risk. Muhtemelen aynı seri Battlax kullanıyoruz ve ben 2000 km olmadan bu lastiğe tahammül edemiyorken, Mitas ile o kilometreleri yapmaya kalkarsanız başınıza çok iş gelir bilginize

yasoyaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf250L
    Bu mitas sport force ların 140lığını bulamıyorum.150 lik mt 25 e taktıran var mı? Sıkıntı olur mu?

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Açıkçası bende merak ediyorum bu lastikleri ama sonra bakıyorum bütçe ayırayamıyorum şimdilik. Öyleyse fabrika lastiklerimle devam diyip, dansa başlıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Benim motosikletin üzerinde bridgestone battlax bt023 var , 32 bin kmde binsem daha 10 bin gider sanırım ☺
    Mt07 alan virajsever bi arkadaşım 120kmde bt023ünü değiştirmiş 450tl ye onları aldım. Geç ısınıyor ama uzun ömürlü , yağmurda vs binmediğim için tercihim bu yönde oldu bakalım.

Motosikleti
    YAMAHA MT-25
    Alıntı yasoyaso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu mitas sport force ların 140lığını bulamıyorum.150 lik mt 25 e taktıran var mı? Sıkıntı olur mu?
    herkese merhaba; ben de aynı soruyu merak ediyorum. sanırım bütçeden dolayı rosso 2 yerine mitas tercih edeceğim.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Honda cbr 650f için mitas düşünüyorum da, daha önce kullanan var mıdır acaba, sürüş dinamiği nasıldır, tutuşu, gidişi, ısınması nasıldır?

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda cbr 650f için mitas düşünüyorum da, daha önce kullanan var mıdır acaba, sürüş dinamiği nasıldır, tutuşu, gidişi, ısınması nasıldır?
    Ben daha önce cbf600 de kullandım ve şimdide vfr800 üme de aynı lastiklerden taktırdım. Beni asıl etkileyen ıslak zemin performansıydı.

Kuru zemin performansı da gayet başarılı bana göre.

Daha dün yaptığım viraj sonrası. Lastiğin bana göre rodajı yeni bitiyor. Sürdüğümüz yol vasat ve erimiş asfalttı. Hiç bir bırakma ya da panik yaşatacak bir durum yaşatmadı.

Buda bonus olsun

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı sailor33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben daha önce cbf600 de kullandım ve şimdide vfr800 üme de aynı lastiklerden taktırdım. Beni asıl etkileyen ıslak zemin performansıydı.

https://i.hizliresim.com/MD5j5M.jpg

Daha dün yaptığım viraj sonrası. Lastiğin bana göre rodajı yeni bitiyor. Sürdüğümüz yol vasat ve erimiş asfalttı. Hiç bir bırakma ya da panik yaşatacak bir durum yaşatmadı.

https://i.hizliresim.com/r1BGYP.jpg
    Buda bonus olsun
    hocam yağmurlu havada pek çıkmıyoruz, genelde kuru asfaltta kullanıyoruz.
    fiyatı çok uygun görünüyor, bi takım denicem sanırım.
    ucuz diye anlas almıştım 250 likte, hiç memnun kalmadım, o yüzden biraz çekiniyorum.

rocknturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1100 XX-BANDİT 650 SA- VFR ARIYOR

Lastik basıncı

Mitas 120 70 17 ve 180 55 17 ölçülerine kaç hava vuruyorsunuz ön 25 arka 29 olarak belirtmişlerdir bana çok az gibi geldi ne düşünürsünüz

Alıntı sailor33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

https://i.hizliresim.com/MD5j5M.jpg

https://i.hizliresim.com/r1BGYP.jpg
    Buda bonus olsun
    nc700 için mitas kullanan var mı diye soracaktım ?
    bunu görünce vazgeçtim.
    vfr'de kullanıldıysa nc'de hayli hayli kullanılır diye düşünüyorum

Son Ütücü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt-07
    Müsaadenizle konuyu hortlatıyorum.

Diğer konulardan ve önceki yorumlardan anlaşılacağı üzere mitas baya sevilmiş, tutulmuş bir lastik ama aradan baya zaman geçmiş. Daha öncesinde veya aktif olarak 180/55 ölçülerini kullanan var mıdır? Ben kullandım acayip memnun oldum bir set daha aldım veya çok da iyi değilmiş diyen var mıdır?
    Ben yılda 10-12 bin km arası yol yaparım bunun 2bini uzun yolda geri kalanı şehir içi. Mt07 için düşünüyorum kullanıcıların yorumunu merak ediyorum açıkçası.
    fazil bunu beğendi.

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)