ön 120 arka 180 2017 üretim 770 lira. birkaç haftadır araştırdığım lastikti. tam zamanında açılmış konu
ön 120 arka 180 2017 üretim 770 lira. birkaç haftadır araştırdığım lastikti. tam zamanında açılmış konu
Bende bugün taktırdım mitasları.
Hamuru oldukça yumuşak geldi.
Adana gibi bir yerde çabuk ısındı zaten.
İlk verdiği hissiyat çok güzel.
Henüz rodajı bitmedi ama viraja girerken yatır beni kaymam diyor sanki lastik
Rodajı bittiğinde detaylı yorum atarım
Lastikdeposundan siparişi verdim sport force'un. Ön 2016 nin sonu arka 2017 nin başı üretim tarihli. Bi problem yaratacağını düşünmüyorum zira piyasada başka bulamadım. Son zamanlarda cordiallerin trafikte yaşattığı gerilim korku filmine dönmüştü. Bakalım görelim , ilerleyen zamanlarda görüş belirticem Tnt 25 ile.
Bir çok arkadaşım spor motosikletlerine taktılar. Memnun olmayan görmedim. Ben pist için düşünüyorum. Temmuzda takıp pist tecrübelerimi paylaşırım. Malum rosso corsa 1500 supercorsa 1600 küsur. Hal böyle olunca 700 e atlıyor insan. Ama supercorsa da başka be Bakalım deneyip göreceğiz
Bugün yağmur vardı. Fırsattan istifade bir de ıslak performansını deneyeyim dedim.
Çok uzun bir yolculuk değildi lakin ani frenlemelerde kaydırmadı.
Benden geçer not aldı.
Tavsiye ediyorum
Geçen yaz başı yamaha mt 03 e rosso corsa mt-60 almıştım o lastiği anlatmaya kelime yetmez denemek lazım sadece. tabi 5 bin km de lastik bitince darlık yollarını aşındırmaktan e malum o lastiğin fiyatıda alternatif baktım herkez gibi bu mitas ın forcelerinden 1 ay önce zenn moto da taktırdım işçilik vs dahil 650 tl para tuttu 120 / 160 . neyse aldığım hafta sonu yağmurlu olduğundan 1 hafta işe git gel sonrasındaki hafta gene darlık yoluna çıkarttım makina yı lastik özetle şunu söylüor size ;'' abi beni İYİCE ısıtmadan viraj yapma bide ben mt 60 corsa deilim ona göre gir viraja.'' he tabi güzel lastik cidden FP ürün ama arkadaşlar ne ka emek oka köfte yani prelli ile bu lastiği kıyaslamakta pardon yani ?
Herkese Merhaba,
Bende dün bir çift Mitas 120/70ZR17 - 160/60ZR17 Sport Force +(Ürt:2017) sipariş verdim.
2014 Ninja 300'e takacağım.
Yurt dışı testlerinde pahalı rakiplerinin hemen altında hatta bazılarının üstünde bile puan alan bir lastiğe bir markaya şans vermek gerekir diye düşünüyorum!
Burada yorumlardan da yanlış bir şey yapmadığım kanıtlandı
Fiyat farkı da çok olunca bende Mitası tercih ettim. Bugün gelecek inşallah.Akşam ve ya hafta sonu taktıracağım.
İnşallah satıcılar bunu fırsat bilip fiyatları şişirmezler!!!
Tekeriniz iyi bassın!
300e 120 160 büyük kaçabilir
Benim on 110 arka 150 tam oldu denebilir
Hayırlı olsun.
Kesinlikle daha iyi demedim. Konuyu aradaki farklar için açtım. İki lastiğide kullanan arkadaşların yorumlarını dikkate alarak F/P ürünü olduğu için Mitas ı seçtim. Tabi ki pirelli benim içinde 1. Tercih olurdu. Ama yazın çok km yapacağım. Ve sonra askere gideceğim için motoru satacağım. Sattığım arkadaşa bitik lastikli bir motor vermek istemem. Tercihim o yüzden Mitas oldu.
Supercorsa hamurundan yapılmış bir lastik mt60. Sadece caddede kullanılacaksa, direkt supercorsa daha iyi olur.
Takanlar ya çift amaçlı kullanım için ya da görüntüsü için takıyor
Az silindir, çok iş
Takılmasına takılır ancak size her türlü yarardan ziyade zarar olarak dönecektir. Keşke orjinal ebata en yakın olarak taksaydınız, satan bir çok yerde mevcuttu lastik. Hatta örneklemek gerekirse Zenn Motor Hasanpaşaya gitseniz sökme takma dahil daha iyi fiyata alırdınız muhtemelen. Hayırlı olsun, kazasız belasız.
valla moruk o lastik öyle 1 güven veriyoki galatasarayın son fener maçına 50 lira galibiyet basmıştım o kadar yani :D tabi yine bana hüsran var mode bağladık o ayrıda. ben yakın zamanda vfr 800 alıcam inş ona 180 ebat sağlam bi lastik bulmak lazım aslında asıl derdim o bu sıralar. bu v-tec mevzusu korkutuo ufaktan beni. bakalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)