Bir ninja zx636 aldım 2015 Fakat işe de motorla gidip gelmek zorundayım. 2. motor olarak max 2500 tl ayırabilceğim 100lük bişey almak sitiyorum ne kullanışlı olur cup mu skuter mı önemli deil.Ne önerrisiniz?
Bir ninja zx636 aldım 2015 Fakat işe de motorla gidip gelmek zorundayım. 2. motor olarak max 2500 tl ayırabilceğim 100lük bişey almak sitiyorum ne kullanışlı olur cup mu skuter mı önemli deil.Ne önerrisiniz?
250 TL ye bisiklet vermiyorlar hocam
Elektrikli olanlar işinize yarayabilir eğer gideceğimiz mesafe çok uzak değilse.
İkinciyi kesinlikle scooter al. Lastiklerini de değiştirirsen özellikle kışın yerler ıslakken çok rahat edersin. Bütün kış tekne gibi girip çıktım su birikintilerinden...
Dostum cub al 100 lük motor bunlar vergiside yok biliyorum ama cok ama cok yakıyor.Araştır beğendiğin markanın modelini al
Az yakan sanırm 100lük bi skuter alırım önerebilceğiniz model varmı?
Cup da vites var skuter al. Cup'a göre biraz daha fazla yakar ama.
http://https://www.sahibinden.com/il...30845810/detay
Merhabalar size tavsiyem 100 cc cup hem az yakar hem çinli scooterlara göre sorun çıkarmaz.
scooter olarak şuana kadar sadece Nmax tecrübe ettim. ciddi anlamda çok rahat motor hem sürüşü rahat hemde artçı olması. ABS cabası. yakıt olarak da dijital göstergede 100km/s te 1.8-2 LT yakar diye yazıyordu sürüş anında. ancak gel gelelim 2. eli bile 8.000 TL den başlıyor.
zx varsa tecrübe de vardır herhalde. o yüzden aklınıza 2.el cb 125 ace almak gelmiştir zaten bi öneride bulanamıcam
bajaj boxer al keyfine bak kardeşim..
Bir süre asya 125T (nostaljik olan) scooter kullandım. 2. el almıştım 1000 km de bir yağımı değiştirip kullanıyordum pek sorun yaşamadım.Alınabilir 2. el olarak.
Şuan hero dash kullanıyorum. maks. 45km/h ile 1 lt'ye 50 km gidiyor. 5 lt depo. 5 yıl garanti ve parça sağlamlığı da cabası. PLEASURE modeli de kendi klasmanında uygun fiyata ve düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Bence Hero markasını da bir düşünebilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)