Yaaaa yine mi sen. Çok güzel kullanmışsın. Muhteşem refleks göstermişsin. Ağa da sensin paşa da sensin. Oldu mu?
Bir maymunu motosikletin üzerine koysan o da çeviri gaz kolunu. Bir grup beceriksiz otobanda maymunluk yapıyor.
Sağ taraf araç parçaları ile dolu. Orta şeritteki arabanın durduğunu belirten uyarı levhası olmadığı için o da beceriksizlik olarak araba parçalarını zamnaında göremediği için kaza koşulları oluşmaya başladı. orta şeritteki motosiklet sürücüsü hatalı ve duran arabaya mı çarpsın sağ şeritte araba parçalarının üzerinden mi geçsin. Tabi ki sola atacak kendini.
Sen ne "gözüm daldı görmedim" diyorsun ne de "boşluğuma geldi, hatalıyım" diyorsun. Adam önüme atladı gibi safça konuşuyorsun hala burda olayın ön görüsüzlük dışındaki kısımlarını yorumluyorlar.
Çıkıp demen lazım ki "Acemiyim ve ön görüsüzlük ettim kaza oldu, ben de en az %50 kusurluyum" (Bence kusur oranın %75)
Öyle oldu da böyle oldu bık bık etmeyin
kazanın oluşmasinda benim ömgörememden kaynaklı öngörü olsa kaza zaten olmaz sola frenleyerek gecmeyi ise haklı gören biri ile bu muhabbet yürümez. bir onceki videoya bakın ve nasil bir grup sürüşü yapıyorum görün her serit degiştirdigimde aynaya defalarca bakıyorum ve kaza anında arkamda z1000 in beni takip ettigini biliyordum ilk başta ani firen yapmamamın sebebi arkamda gelen kişiyi düşünmektir ve o arkamdaki z1000 li arkadaş maalesef 2 gun önce kaybettik. Ben Beni hayatta birakacak kadar profesyonelim. klavye başinda şak şak yapacak kadar prof degilim
Kaza Nisan'da olmuş bir kişi rahmetli olmuş ,şimdi Eylül ayında agustos un sonunda iki gün önce diger arkadaş da rahmetli oldu yazmışsınız elman bu kadar zaman dır koma damıydı . Allah rahmet eylesin .
Anlamadığım bir konuda sizle başka bir grup sürüşünde bir kişi daha ölmüş . Toplam da kaç kişi öldü kaç kişi yaralı ..
Ölenlere Allah rahmet etsin kalablara acil şifalar dilerim
z1000 li arkadaş 2 gun once başka bir kazada magazaya motorla giriyor başka bir motorla. magazanın camı bogazini kesiyor maalesef. kaza günü vefat eden arkadaş ise benim can ciger arkadaşım orhan atabey dir. olay gunu ilk kendisi kaza yapıyor gidon yerinden cıkıyor ve kontrolunu kaybedip 263 km/s hizla bariyere vuruyor :( arkasindan biz 1 dakka sonra geliyoruz ve trafik aniden yavaşliyor biz öngöremiyoruz.
Allah izmitte yaşayan insanları bu gruptan korusun.
10-15 salak toplanır altlarındaki pahalı makinalarla ''grup gazlaması'' yapıyor.Bu adamların hiçbirinin ömrü uzun değil zaten.Teker teker birbirlerini eze eze eksilirler.Saatte 188 km gidiyorsan zaten bu kazada ölmesen diğerinde ölürsün.İlk kazam da değil diyorsun.Hiç mi ders çıkarmadın önceki kazalarından?Ordaki size bağırarak bunu yapın yapmayın diyen adamlar size fermuar şeklinde durun hız yapan gruptan çıksın demedi mi?
İngilizcede circle jerk diye bişi var hocam.Aynı sizin grubunuza uyuyor.Birbirinize bakıp motorlarınızın üstünde git gel mi yapıyorsunuz.CC'si küçük olan pasif mi oluyor?
ben öndeki motor sola girmeden ne arabayı gördüm ne öndeki kazayı. 180 küsur hız ile normalde yapılacakları yapmak daha zor olsa gerek.
geçmiş olsun.
Nebi abicim sen boşver geçmiş olsun izlemiştim videoyu kanalını takip ediyorum ama foruma üye olduğunu yeni gördüm.
Herkes oturduğu yerden konuşabilir şöyle yapabilidin böyle yapabilirdin diye. Önündeki z1000 fren yaparak sola geçiyor yanlış görmediysem. Sende o süratle zaten keskin bi manevra yapamayacağın için çarpışma kaçınılmaz olmuş. En azından ben kurtaramazdım kendime göre yorumladım.
Yaptığınız kazayı, yapılması ve yapılmaması gerekenleri yorumlamayacağım. Bir insanın hayattan koptuğunu, öldüğünü söylüyorsunuz. Benim basit bir sorum var size. Siz, arkadaşlarınız motosiklet üzerinde kaza yapıp öldükleri için biraz mutlu hatta keyifli misiniz? Amacınız nedir?
Siz grup sürüşü yaparken evdekilerden helallik falan alıyor musunuz ?
Burada insanların öyle yada böyle kavga eder laf sokar halde birşeyler anlatması bile güzel.
Ya gurur yapmayı bırakıp önerilere uyacaksın, doğru davranacaksın.
yada aynen böyle devam edeceksin.
İkisinin sonuçlarını zaten sen buradaki herkesden daha iyi kestiriyorsun. Önündeki ölmüş, arkandaki ölmüş. "O" bayağı yakınında. Farkında olmaman mümkün değil. Aklı başında olan sağlıklı bir insan bu düzende sürmez. Sebep olduğu şeylerin altında kendi payı için ezilir, rezil olmuş hisseder ve kendinde düzeltmesi gerekenleri düşünür, düzeltmek için çaba sarf eder. Yıllar sonra yaptığı aptallıklar için pişman olur üzülür. İnsanlar ne yazık ki bu tavrı göremediği için deliriyor biraz da...
Telefon karşısında ruh hastalığı boyutunda ev yapımı ekstremler ile beslenen tipler ile egon arasında bırakma hayatını. Çoğunlukla söylenen bu. Israr etme bu kadar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)