Dediğin gibi burada tavsiyeleri alıp araştırıyorum.Dediğim gibi az para değil ve verdiğimde pişman olmayayayım istiyorum.
Tavsiyelerin için saol hepsine bakıp değerlendireceğim.
Dediğin gibi burada tavsiyeleri alıp araştırıyorum.Dediğim gibi az para değil ve verdiğimde pişman olmayayayım istiyorum.
Tavsiyelerin için saol hepsine bakıp değerlendireceğim.
sene sonuna daha cok var tam alacagın zaman gelır atıyorum aralık bu sefer de dersın kı dur su fuarı bekleyeyım yenı makınalar cıkar bu sefer de arastırmaların bosa gıder .
sen en guzelı almana 1,2 ay kala motosıklet arayısına gır , bırde bu olay kafana cok takılan bı olaysa gece uyku bıle uyutmaz
Saol dediğin gibi yapacağım.
Dostum sana elektrikli motor öneririm http://www.zeromotorcycles.com.tr/zero/zero-s/order.html firma garantici yakıt derdinde yok.
Ha üzülmeyecem diyosan 2.el vfr800 cbf600 cbf1000fa cbr600f 2010 yamaha xj6 serisi suzukinin sv650 yeni kasa kawazaki z750s veya düz benellide olabilir tnt600 bu aralara onuda arastırıyorum cok deli makina Bunları inceleyebilirsin bütcene göre temizini bulursan asla üzülmezsin dostum
TNT 600
Zero nun motorlarada baktıydım ama uzun yola gelmez.Benelliye bi bakacağım.Ben yine de araştırmaya devam ediyim.
Zero nun motorlarda sürekli şarj mı etmen gerekiyo.Uzun yola gelmez dedim de ben şarj yeri yok felan tam bilmediğimden bununla uzun yol yapılır mı ?
En iyi fiyatını hakkını veren 300-600cc
Benelli 502
Mt07
Cbr 600rr
F/p 600 lük makine
Xj6,Xj6f,cb650,cbr650
En iyi ses en iyi giden 600 lük makine
Zx636
Benelli 302r var.Şeklini şemalini çok beğendim.Sence bu fiyatının hakkını verir mi
4500 euro civarlarında.
Yeni çıkan Kawasaki ninja650 hem şekil olarak çok güzel hem oturuş pozisyonu olarak rahat hemde çift silindir olduğu için az yakar, Yamaha mt09 3 silindir torklu ve keyifli 4 silindire göre az, 2 silindire göre çok yakar, çok keyiflidir ama torkundan dolayı bir o kadarda tehlikeli olabilir...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)