Sıfırından %40 fazla isteyen adam ile yazışma
Reklamlar
-
Hani bazı erkek veya kadınlar olur tip tip saç şekli yırtık pırtık elbise ne biliyim makyaj yaparlar insanlar kendine bakınca güzel oldukları için değil hani cins diye bakarlar.
Onları görünce aklıma gelir hani rencide etmek istemem ama hiç mi eşi dostu akrabası yok abi sen ne yapıyorsun diye uyarmıyor. Çevresinde ki insan uyarır yapma abi gülünç oluyorsun milet e dalga konusu oluyorsun diye..
Ben anlamadım sıfırından %40-30 fazla parayı ne diye ister.
Reklamlar
-
Kardeşim isterse 200 yazar ve sonuç olarak satılmaz, ben 2015 model 14 bindeki 600rr'ı 38'e aldım, birisi 2014 model 15 bindeki motora 42 yazmış. Sen olsan hangisini alırsın? İsteyen istediğini yazsın sen kasma
-
Sistem basit tutarsa yerleştiricek tutmasa normale döner.
-
kuzan14 adlı üyeden alıntı
Kardeşim isterse 200 yazar ve sonuç olarak satılmaz, ben 2015 model 14 bindeki 600rr'ı 38'e aldım, birisi 2014 model 15 bindeki motora 42 yazmış. Sen olsan hangisini alırsın? İsteyen istediğini yazsın sen kasma
Kastıgım bir şey yok hani 16 dese anlayım sıfırını 13 veren bayiler var iken 20 yazmak toplum piskolojisi ne hale gelmiş
İtlik mesai ili bir iştir , sabah erken kalkmak gerek.
If you try and fail, congratulations. Most people don't even try.
-
serif abi adlı üyeden alıntı
Kastıgım bir şey yok
hani 16 dese anlayım sıfırını 13 veren bayiler var iken 20 yazmak toplum piskolojisi ne hale gelmiş
Kardeş sonuna kadar haklısın ben su isteyen istediğini yazsın diyen insanlara ayar oluyorum emin ol onlarda aynısını yapıyor.Aç herifler
-
c3y adlı üyeden alıntı
Kardeş sonuna kadar haklısın ben su isteyen istediğini yazsın diyen insanlara ayar oluyorum emin ol onlarda aynısını yapıyor.Aç herifler
Sen kendini yer bitirirsin anca dostum
-
Sonlarda bir laf salatası mı yapmış.
-
Satıcı arkadaş hiç dayak yemedi herhalde. Herkes istediğini yazabilir tabi ama satılır mı orası var.
-
kuzan14 adlı üyeden alıntı
İstiyen istediğini yazarda ,istiyen istediğini ona yazamaz mı be usta
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Sonlarda bir laf salatası mı yapmış.
Sağolsun ücretsiz nasihat verdi.
-
aynı motoru 5 bin liraya satan biri olsa, bu neyin kafasını yaşıyor diye konu açar mıydınız merak ediyorum..
-
Bu tarz ilanları ben genelde motor satan ergenlerde görüyorum. Araç satan insanlara bu tarz abuk ilan pek olmuyor. Motor satan arkadaşlar yok ruhsat yok plaka bilmem ne diye bunları alacak olandan çıkarma derdinde. Ya bi defa bir kız oğlan kız diğeri ellenmiş. Sen ellenmişe bak ben güzel elledim sen zahmet etme diyorsun.
-
19 bin teklif etmek lazım bakalım verecekmi.
-
benim anlamadığım,motorun orjinali 31,5 hp nasıl 38,5 hp diyor ,egzos takıp 7 beygir alan cinslerdenmi bu acaba
-
MotorcuMetoG adlı üyeden alıntı
İstiyen istediğini yazarda ,istiyen istediğini ona yazamaz mı be usta
İsteyen istediğini istediği insana yazar dostum ona bir şey demedim fakat gerek var mı?
-
Satıcı, en son kamu spotu tadında bilgi vermeyi de ihmal etmemiş..
-
İlanlarda bakınırken bende biryane gördüm motorun ikinci el değeri 10 11 bin bandında arkadaş 14 bin tlye koymuş kendisine burdan sevgilerimi yolluyorum
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
aynı motoru 5 bin liraya satan biri olsa, bu neyin kafasını yaşıyor diye konu açar mıydınız merak ediyorum..
Oyle bir şey olsa konu acmazdim .
Ben adam a gerçekten özel bir şeyler yaptırmış olabilir diye merak edip sordum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------
Norton772 adlı üyeden alıntı
Bu tarz ilanları ben genelde motor satan ergenlerde görüyorum. Araç satan insanlara bu tarz abuk ilan pek olmuyor. Motor satan arkadaşlar yok ruhsat yok plaka bilmem ne diye bunları alacak olandan çıkarma derdinde. Ya bi defa bir kız oğlan kız diğeri ellenmiş. Sen ellenmişe bak ben güzel elledim sen zahmet etme diyorsun.
Çok haklısınız genelde ergen taifesi böyle işleri yapıyor. Birde piyasası tam belli olmayan motorlarda var bu durum o motordan üç bestane satlik. Ama hiç anlamadığım anlama veremedigim gs650 de var
-
Sazan avına çıkmıştır belki
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
Lynxmaster nickli vatandaşta bu tarz düşünenlerden birisi demek ki.. sen merak etme lynxmaster aynı motor 5 bin liraya konsaydı bu konu açılmadan satılırdı ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)