teşekkür ederim
başım sıkışık son günlerde.
bugün varız yarın yokuz. şu dünyada neyi paylaşamıyoruz anlayamıyorum. bazen çok sinirleniyorum, zengin komşularımızı görüyorum ama sokak hayvanlarına yada etraftaki komşulara hiç bir iyilikleri yok.
ben eli açık birisiyimdir ve olması gereken bu, iki gün önce kedi maması aldım buradaki kediler için ve bir tane abi var oda haftada bir 1 çuval köpek maması bırakıyor mahalleye. allah razı olsun ondan.
şu cimri insanlar zıkkımın kökünü yesin, çok kızıyorum. gelen misafire, komşulara, çevredeki hayvanlara karşı sorumluluklarımız var. bu kanunda yazılı bir kural değil ama insan gibi insan bunları dört dörtlük uygulayandır.
allah bu dünyada zalime ceza vermiyor ve bende yanlarına kar kaldığı için dayanamıyorum. aşırı kızıyorum.
kime kimin malıyla hava atıyorsun sen! mülk sahibi allahtır. kullandığın beden bile senin değil emanettir bu yüzden ona işgence etmek günahtır.
kişilik sahibi olmak çok önemli, bizi değerli kılan şeyin özgür irademizin yanı sıra aklımız olduğunu hatırlayıp onu kullanmayı denemeliyiz.
selam vermeden böbürlenerek yanından geçtiğin kişi senin yanında çok büyük insandır ama sen bunu idrak edecek haysiyete sahip değilsin.
@DKN: naber demeseydin içimi dökmeyecektim
konu dışı oldu biraz ama suçlusu ben değilim tek