Çinliyi Satıyorum Yeni Motosiklet Alıcam Öneri Bekliyorum
Reklamlar
-
üstadlar uzun süre kanuni tiger'ı en optimum hale getirmek için uğraştım bilenler bilir.şimdi kısmetse sevdiğim bi abimiz pazartesi alıcak Allah izin verirse.ve bu sefer çinli değilde çıtayı yükseltmek istiyorum(madi anlamda değil marka olarak)ben olabildiğince az yaksın biraz da sağlam olan bi motor arayışı içindeyim.125-150 cc segmenti en az yakn grup.sizce ne almalıyım ? bajaj discovery 125 st hakkında 1 litre ile 50 km yapabildiği söyleniyor.eğer sağlamlık konusunda bir nebze de olsa rüştünü ispatladıysa alınır mı?
not:işe gidip gelmelerde(max 20 km) ve ayda bir günlük 200 km gibi bir yol katedicem ne önerirsiniz?
dip not ortalama 30.000 km tecrübeye sahibim
Reklamlar
-
-
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Snapi al binersin
üstad mondıal snappy'i kast ediyorsanız ben vitesli motosiklet kullandım ve yine öyle istiyorum
4 teker hastası,2 teker aşığı,tek teker hayali
-
ByYlmzZz adlı üyeden alıntı
üstad mondıal snappy'i kast ediyorsanız ben vitesli motosiklet kullandım ve yine öyle istiyorum
snappy de vites yok mu
-
Stunt adlı üyeden alıntı
snappy de vites yok mu
üstad manuel vites demek istemiştim kusuruma bakmayın
-
-
Ybr cbf yok bunlar pahalı diyorsan bajaj boxer
-
YBR daha az yakıyor, CBF daha rahat, ama sizin kullanacağınız mesafede rahatlık çok fark etmeyecektir. YBR alınabilir.
Pahalı gelirse, TVS Apache 150 bakılabilir. Güçlü ve az yakan bir motordur. 3 litrenin altında tüketir, hem cbf'den hem ybr'den daha güçlüdür. İkisinden de daha şık bir tasarıma sahip.
Bajaj 1 litre ile 50 km yapamaz. Motorun fabrika verisini es geçin. Kullanıcı verisi TVS Apache kadar yakıyor diyor.
-
İtalyan Benelli dene diyeceğim ama; malum onu da Çinliler aldı.
Şöyle diyelim o zaman, tam olsun:
Yeni bir çinli, yine bir çinli
Yakında ducatiyi de alırlarsa şaşmam... kime satacak volkswagen bunu ...
-
GezeGeze adlı üyeden alıntı
İtalyan Benelli dene diyeceğim ama; malum onu da Çinliler aldı.
Şöyle diyelim o zaman, tam olsun:
Yeni bir çinli, yine bir çinli
Yakında ducatiyi de alırlarsa şaşmam... kime satacak volkswagen bunu ...
üstad yine çinli dediğiniz gibi çünkü mondıal 150 mr vulture düşünüyorum gidişi ve torku yerinde bi aletmiş kendisi
-
TABI ONCELIK YBR DIR ama alternatıf olarak bajajdan daha saglam olarak hero glamour bakılabılır duzgun motordur bır parca butce elverırse hero hunk nerırım kesınlıkle az yakar saglam ve oldukca konforlu suruse sahıp.
-
yutup videolarının yorum kısımlarına dönmüş konu sadece küfür eksik
-
DKN adlı üyeden alıntı
yutup videolarının yorum kısımlarına dönmüş konu
sadece küfür eksik
neden üstad ? öneriler yapılıyor ben ciddi ciddi 150 mr vulture düşünüyorum ne diyorsunuz?
-
ByYlmzZz adlı üyeden alıntı
neden üstad ? öneriler yapılıyor
ben ciddi ciddi 150 mr vulture düşünüyorum ne diyorsunuz?
yebere varken aksiyona ne gerek var. az daha koy yebere al
-
az yaksın dersen hero glomour derim, beklerim diyorsan temmuzda enjeksiyonlusu geliyor... koklar artık benzini...
-
hero hunk yada tvs apache alsana
Tvs Apache teknik bilgiler
hero hunk teknik bilgiler
tvs apache rtr150 resim 1
tvs apache rtr150 resim 2
hero hunk resim 1
hero hunk resim 2
tvs apache resmi benim motora ait, sondan ikinci ölçümüm de 2,81 litre yaktı ve son ölçümümde ise 2,45 litre yaktı 100 kilometrede. pek ekonomik kullandığım söylenemez.
1 sene 1 ay 10 gün oldu bu günle beraber ve 57 bin kilometreyi devirmiş bir apache sahibiyim. motordan memnunum ama param olunca daha büyük cc alacağım. 150cc sınıfın en güçlüsü bajaj pulsar 150ns.
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
üstad çok temiz az km'li canı sökülmemiş bi vulture 150 buldum 2000 liraya ne dersin alınır mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
yebere varken aksiyona ne gerek var. az daha koy yebere al
ara sıra uzun yol yapıcam ybr ile canım sıkılır gibime geliyor üstad.artçılı ve bagajlı kullanım olacağı için hızım düşük olacaktır baya
-
-
Ybr al ömür boyu kullan... He uzun yol yapacam diyor isen işler değişir ama şehir içi kullancam diyorsan ybr kesinlikle..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)