ekrem abiyi küstürmeyin foruma
vay beee satışlar feci düşmüş.o zaman bu verilerin yarısını 2017 sezonunda görürseniz yatar kalkar dua edersiniz.antalya nın izmirden daha az satmasına çok şaşırdım
Bu adam ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak arkadaş
Lafini tartda konus aciz ergen ne demek asil sen bu konusma seklinle ergenligini ortaya koymussun..Ben tarafsiz bakis acimi ortaya koydum.
Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim. Bizim millet böyledir, karşısında muhatap bulamıyorum diye ağlar, muhatap bulunca da saldırır. Reklam kokusu alıyormuş, ne yapacaktı adam, Bajaj'ın temsilcisi olarak japonları mı övecekti. Bizim mallarımızı almayın bir işe yaramaz mı diyecekti. Nasıl bir dünyanız var merak ediyorum.
Fanboyluk nedir nasıl yapılır...
Adam ömründe motor sürmemiş gelmiş yotube dan izlediği videolardan yorum kasıyor. Arkadaş lütfen sus yahu SUS !
sayın Ekrem Ata'nın avukata ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Üst düzey bir yönetici olarak eleştiriler karşısında nasıl bir tutum takınacağını bilir. Bu konuda hiç kimsenin desteğine ihtiyacı yoktur. Üst düzey bir marka yöneticisinin forumlarda paylaşım yapması iyi bir gelişme. Bajaj markası bu konuda Türkiye'de rakipsiz durumda. Fakat, dikkat ederseniz özellikle sorunlara yardımcı olmak anlamında Ekrem bey eskisine oranla daha az paylaşım yapıyor. Çözümsüz kalan şikayetler olduğu görülüyor.
Sonuç : Bajaj'ın Türkiye'ye gelmesi iyi olmuştur. Fakat, kalite-fiyat konusunda eksikleri vardır. Ben şu an için Bajaj almayı düşünmem. Fakat pazarda elde ettiği yeri haketmemiştir diyemem.
Sayin ekrem bey sizin konunuzu elestrirken profilinize bakmadim satis temsilcisi oldugunuzuda bilmiyordum tahmin ettim dogruda cikti.Ben ulkemizdeki satis mantigina kiziyorum insanlari kazanmak icin herseyi yapiyorlar elde ettikten sonra servisin bayinin uzerine vazife olan gorevi yapmasi gerekirken yapmamalari beni bu hale getirdi.Mealesed ulkemizde esnaflik olarak cok gerideyiz.....Bu arada sizin avukata ihtiyaciniz oldugunu sanmiyorum.Her zaman olumlu olumsuz seyler olacaktir..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)