Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

PCX İLK BAKIM

REKLAM ALANI

Merhaba Arkadaşlar PCX'i alalı yaklaşık 4 ay oldu. İlk bakım için 1.000 KM demişlerdi, yalnız bu KM sanırım biraz zaman alacak. sürenin uzaması ilk bakım için sorun oluşturur mu. yinede 1.000 KM beklemek mi gerekir, yardımlar için şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Bekleyin. -on karakter-
    mrcnsnn bunu beğendi.

Motosikleti
    Lifan Tay100, Honda CBF150
    Alıntı mrcnsnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar PCX'i alalı yaklaşık 4 ay oldu. İlk bakım için 1.000 KM demişlerdi, yalnız bu KM sanırım biraz zaman alacak. sürenin uzaması ilk bakım için sorun oluşturur mu. yinede 1.000 KM beklemek mi gerekir, yardımlar için şimdiden teşekkürler.
    CBF 150 kullanıcısıyım. 7 ay önce aldım. Bana söylenen 1000 km, eğer 1000km dolmazsa 1 ay içinde getir demişlerdi. Ben 1 ay içinde 1000 km doldurdum ve götürdüm. Sadece 35 TL'ye yağı değişti. 2. bakım için ise 4000 km veya 6 ay sonra, yani önce hangisi dolarsa dediler. Km dolduramadım ve bugün 6. ay bakımına gittim. Yağı,hava filtresi değişti, balatalarıda spreyle temizlendiğini söylediler. Bunlar işçilik dahil 126 TL tuttu. Şuan 2 büklüm oturuyorum Sen süreyi geçirmişsin servisi ara bir konuş istersen.
    mrcnsnn bunu beğendi.

Alıntı Kamix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF 150 kullanıcısıyım. 7 ay önce aldım. Bana söylenen 1000 km, eğer 1000km dolmazsa 1 ay içinde getir demişlerdi. Ben 1 ay içinde 1000 km doldurdum ve götürdüm. Sadece 35 TL'ye yağı değişti. 2. bakım için ise 4000 km veya 6 ay sonra, yani önce hangisi dolarsa dediler. Km dolduramadım ve bugün 6. ay bakımına gittim. Yağı,hava filtresi değişti, balatalarıda spreyle temizlendiğini söylediler. Bunlar işçilik dahil 126 TL tuttu. Şuan 2 büklüm oturuyorum
    İşte bende sonrasında büklüm büklüm olmamak için merak ettim çünki otomobil lerde de sizin bahsettiğiniz durum var ya km ya süre önce hangisi dolar ise getirin diyorlar. ama bana sadece 1.000 KM Dediler umarım daha bütük sorun yaşamam
    Kamix bunu beğendi.

Motosikleti
    Lifan Tay100, Honda CBF150
    Alıntı mrcnsnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte bende sonrasında büklüm büklüm olmamak için merak ettim çünki otomobil lerde de sizin bahsettiğiniz durum var ya km ya süre önce hangisi dolar ise getirin diyorlar. ama bana sadece 1.000 KM Dediler umarım daha bütük sorun yaşamam
    Anladım. Dediğim gibi servisle bir konuş bilgi al. Garanti muhabbeti olmasa bakımlarını kendim yapıcam da işte bozulmaması için yaptırıyoruz işte mecburen. Şuan bu bakımı kendim yapmış olsaydım, masrafım 50 TL'idi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)