Bu soruyu senden başkası soramazdı
Bu soruyu senden başkası soramazdı
Araba motor benzin ucuz burda... Ama cağ kebabı yok, midye dolma yok, Nevşehir kabak çekirdeği yok, hacı baba baklavası yok...
Buna karşın iyi fiyata, hem az kullanılmış, hem de aksesuarlı Texas'ta var bi tane Valkyrie Rune. Adamla telefon üzerinden anlaş, uçağa bin, in, git, al, iki günde sür gel...
Delikanlıları e5e beklıyorum ozellıkle shurikan ve hasmet abiyi en birinci benim
Haşmet hocam zaten avatarından dolayı senden bir cevap bekliyordum, senden daha çok ben hevesliyim valla. Ama ülke şartlarıyla 140.000 TL maalesef çok çok fazla. Zaten memlekette 3 tane mi ne var. Ondan dolayı da şişirilmiş fiyat. Hayırlısıyla şu Kanada işlemlerini halledebilirsem, pek çok motor benim için daha ulaşılabilir olacak. O zaman seninle sınırda buluşur, Yamaha falan roast ederiz : )
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
En iyi motor altinizda ki motordur.
bosverin baskalarinin motorlarini
Ama cağ kebabı yok, midye dolma yok, Nevşehir kabak çekirdeği yok, hacı baba baklavası yok...
Bu istediklerini hemen kargo yapıyorum.Sende bizim istediğimiz motoru yollarsın artık.
Orasi oyle ama akliniza estigi anda elde edebilmek ucuz bir luks degil...
Bir ara universiteden arkadaslarin oldugu bi Whatsapp grubunda oyle bir atisma oldu. Kimi Turkiye'de, kimi Almanya'da, kimi Amerika'da... Biz gurbetciler araba, motosiklet, ev fotografi koyuyoruz; Turkiyedekiler kebap, tatli vs. Aci farkla onlar kazandi. En son biz yalvarmak zorunda kaldik yeter artik koymayin, aciyin bize diye. Plastik, metal, beton yenmiyo ki canina yandigim... Simdi yaziyorken bile agzim sulandi.
En iyi motor derseniz şu an bendekidir herhalde.
Bir süredir biniyorum, gerek uzun gerek kısa gece binişlerinde tam gaz kullanabiliyorum.
Artçılı kullanılmış daha önce ama ben yanlız binmeyi daha çok seviyorum.
Uzun binmelerde dahi sorunsuz görevini yerine getiriyor.
Yaptığım işide seviyorum açıkcası barda çalışmasam bu kadar sık motor değiştiremezdim. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Ben mine ile mutluyum şu an
Ben de.
Çünkü en iyi motor bindiğin motordur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)