merhaba, fazlasıyla yeniyim forumda. uzun zamandır (gerçekten uzun zamandır) planını yaptığım bir şey var.
öncelikle kadınım, yaşça çok büyük de değilim. küçük yaşlarımdan beri motor kulüpleriyle aram sıkı, temel neredeyse her şeyi biliyorum diyebilirim. sadece bildiklerimde eksik var çünkü herkes farklı bir şey diyor.
MC bir kulüp kurmak tabii ki hayalim ama bunu kadın olduğum için yapamıyorum, bunun yerine bir RC kurabilir miyim? tabi kurmak demişken öyle bodoslama hemen içine atlamak değil tabii ki. bunun için ne yapmam gerekiyor? bunu yapabilme hakkım var mı? gerçekten öğrenmem gerek çünkü başka hedefim yok.
kısacası yeleğidir patchidir bunlar dert değil, hepsi hallolur ama ben sadece karşıma bir grup malın çıkıp "siz kadınsınız RC bile olamazsınız" demesini istemiyorum.
hatta bu konularda daha da bilgili iseniz lütfen bana başka ülkelerde MC kadın kulüpleri olduğu halde Türkiye'de yasak olduğunu açıklayabilir misiniz? kısacası bana RC olup ve taklidini yapıp MC hayatı yaşamaktan başka şans bırakılmıyor gibi görüyorum.
çok saçmaladıysam afola, tutarlılık ve fikir arıyorum.