paramı nasıl değerlendirmeliyim akıl verebilirmisiniz
Reklamlar
-
öncelikle çok fazla başlık açıldı bu konuda biliyorum ama bende sormak istedim elimde 6500tl var 1000 tlsi ehliyete gitti.1500 tl ekipmana harcadığımı varsaysak eğer kalan paranın hepsini motora yatırırsam 6 ay içinde herhangi masraf çıkartırmı motor? (sigorta vs. hariç)
yada ben bu paradan en azından 500 tl ayırsammı (herhangi bir kaza durumunda parça vs. için)
şimdiden teşekkür ederim.
dipnot: motoru 2. el almayı düşünüyorum.
Reklamlar
-
Sizin kullanmanıza bağlı ... Alacağınız motor neydi 4500 tl'ye ikinci el ? 2014-2015 model bir ybr 125 bulabilirsiniz...
-
Başlığa cevabım: Bankaya Yatır %10 aylık faiz işlesin.
Eyer motor sürüyorsan sağında solunda 200 tl olsun her an lazım olabilir zincir kopar yolda kalırsın,yan yatar grenaj gider,yağ,hava filtresi,fren balatası,vs
200 köşeye at ve orda beklesin.
-
yusufkalaz adlı üyeden alıntı
.......Bankaya Yatır %10 aylık faiz işlesin......
çook güzel fikir ama bir sorumuz daha var
her ay yüzde on veren banka nerede ?
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
çook güzel fikir ama bir sorumuz daha var
her ay yüzde on veren banka nerede ?
Ben 6000 lıranın yılda 600 lıra faız verecegıne bıle ınanmıyorum. Sız ay dıyerek hepten öldürmüşsünüz bence.
-
Grumpy adlı üyeden alıntı
Ben 6000 lıranın yılda 600 lıra faız verecegıne bıle ınanmıyorum. Sız ay dıyerek hepten öldürmüşsünüz bence.
ben demiyorum zaten, soruyorum
aylık yüzde bir bile veren banka yok..
-
Bana yolla , bendeniz layıkı ile hacarım.
-
Arkadaslar selam ben uzun yol icin bi motosiklet ariyorum. 2019'da kismet olursa bir Asya turu yapmak istiyorum 20.000 kmlik. Su siralar Ural marka motosikletleri gözüme kestirdim. Sizce bu secimim nasil? 20.000 km'ye dayanir mi? Yoksa sorun cikarir mi bana? Tabi ki 2. el almayi düsünüyorum. Baska marka tavsiyelerine acigim. Bu tarz uzun yol tecrübesi olan var mi aranizda?
-
Grumpy adlı üyeden alıntı
26 lira günde 5 lira veriyor
6 lira günde 1.3 felan anca dediğiniz gibi yilda vermez
-
ural00 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar selam ben uzun yol icin bi motosiklet ariyorum. 2019'da kismet olursa bir Asya turu yapmak istiyorum 20.000 kmlik. Su siralar Ural marka motosikletleri gözüme kestirdim. Sizce bu secimim nasil? 20.000 km'ye dayanir mi? Yoksa sorun cikarir mi bana? Tabi ki 2. el almayi düsünüyorum. Baska marka tavsiyelerine acigim. Bu tarz uzun yol tecrübesi olan var mi aranizda?
eskiden bir ural vardı şimdi bir ural daha geldi. aynı motormu bilmiyorum ama bu fiyatlarla piyasası olacağını sanmıyorum. bu yüzdende pek kullanıcısını görmedim daha doğrusu hiç görmedim.
-
Ural eski efsane motor, BMW'nin atasıdır ve eşek gibi sağlamdır. Yenileri nostalji amacıyla üretildi, kullanımda ne olacağı belli değil, ben olsam uzak dururdum.
-
-
ayırdığın 500 lira bir süre sonra piyasaya karışır gider. ekipmanların,motorun ve sen başbaşa kalırsınız.
-
Hayatını yaşa şükret mevlaya
Hiç götüren varmı öbür dünyaya
Haydi kollarını kaldır havaya usta
Bas bas paraları Leylaya
Bi daha mı gelicez dünyaya
-
15.000 tl için enpara.com aylık 100 tl falan veriyordu. Şu anda 6500 tl için 1.25 1.30 tl veriyor günlük. O yüzden bankaya yatırmak (eğer üstüne koyulmayacaksa) çok mantıklı değil
-
ural00 adlı üyeden alıntı
2019 yılına plan mı?
-
yusufkalaz adlı üyeden alıntı
Başlığa cevabım: Bankaya Yatır %10 aylık faiz işlesin.
Eyer motor sürüyorsan sağında solunda 200 tl olsun her an lazım olabilir zincir kopar yolda kalırsın,yan yatar grenaj gider,yağ,hava filtresi,fren balatası,vs
200 köşeye at ve orda beklesin.
Faizi teşvik etme
Faiz, Allah'a peygamberimize savaş açmaktır
-
Pistonlar adlı üyeden alıntı
Faizi teşvik etme
Tekrar hoş geldin Pistonlar
-
Faizi teşvik etme Faiz, Allah'a peygamberimize savaş açmaktır
Allah ve peygamber büyük ve güçlüyse zaten savaşı kazanacaklardır. Sen niye dert ettin ki? Yoksa büyük olduklarından şüphen mi var?
-
Faizi teşvik etme
Herkezin inancı kendine başkan.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)